Şimdi Ara

dsmart sorunları! yeter dedirtti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ankaradan bursaya taşındım ilk olarak 1 ay internet ile uğraştım tam 1 ayda evime ulaştırabildiler.. yetmedi tv de trt hd ve trt spor kanalları dahil smart spor ve ntv smart maç zamanı şifreye girdi kaç kere çağrı merkezini aradım çözemediler zaten tek yolu var kapat aç 5 dk 1nci kanalda bekle tekrar dene. çağrı merkezinde başka çözümü olmadığını söylediler.. bu da yetmiyor gibi şimdide trt1 kanalı çalışmıyor! sinyal yok veya kanalda sorun var uyarısı veriyor ama diğer kanallar çalışıyor. bıktım bunlardan 1 haziranda anında kapattıracağım yeter dedirtti artık allah belalarını versin diyorum hergün bunlarla uğraşmaktan BIKTIM!!

• benim 3 hafta oldu... üç haftada bezdirdi artık iptal için aradım bir dünya yalvardılar resmen, 90 gün hakkım varmış sorunları çözeceklerini söylediler ama ben pek inanmıyorum. digitürk üyeliğim vardı 3 yıldır ama dsmart kanalları ve 1080 lik görüntü kalitesinden dolayı geçiş yaptım. HD+ üyeliğim var ama hiç bir işe yaramayan bir özellik miş hayal kırıklığı yarattı bende. yayınlar 2 hafta da gitti. bir kanalda yayın varken diğerinde yayın yok. mesala 1 kanalda yayın yok, 2. kanalda yayın var 3 de yok 4de var 5 de yok 6 da yayın yok... bu böyle devam ediyor. dsmart müşteri hizmetleri cihazı kapattırdı, bütün kabloları söktürdü sonra tekrar açtırdı. ardından 1 kanalda 10 dk bekletti ama meseleyi çözemedi bence kendisi de çözemediğini biliyordu... teknik servis gelecek parça için ücret alabilir dedi. bende alnımızda salak mı yazıyor diye bağırmak zorunda kaldım... 3 hafta önce zaten kuruldu nesini değiştirecekmiş de ücret alacakmış deyince hemen geri adım attı. bakalım ne olacak...servis de halledemezse hemen iptal edeceğim... dsmart üyeliği açmayı düşünen varsa iyi araştırsın ve iyi düşünsün

• quote:

Orijinalden alıntı: neruda62

benim 3 hafta oldu... üç haftada bezdirdi artık iptal için aradım bir dünya yalvardılar resmen, 90 gün hakkım varmış sorunları çözeceklerini söylediler ama ben pek inanmıyorum. digitürk üyeliğim vardı 3 yıldır ama dsmart kanalları ve 1080 lik görüntü kalitesinden dolayı geçiş yaptım. HD+ üyeliğim var ama hiç bir işe yaramayan bir özellik miş hayal kırıklığı yarattı bende. yayınlar 2 hafta da gitti. bir kanalda yayın varken diğerinde yayın yok. mesala 1 kanalda yayın yok, 2. kanalda yayın var 3 de yok 4de var 5 de yok 6 da yayın yok... bu böyle devam ediyor. dsmart müşteri hizmetleri cihazı kapattırdı, bütün kabloları söktürdü sonra tekrar açtırdı. ardından 1 kanalda 10 dk bekletti ama meseleyi çözemedi bence kendisi de çözemediğini biliyordu... teknik servis gelecek parça için ücret alabilir dedi. bende alnımızda salak mı yazıyor diye bağırmak zorunda kaldım... 3 hafta önce zaten kuruldu nesini değiştirecekmiş de ücret alacakmış deyince hemen geri adım attı. bakalım ne olacak...servis de halledemezse hemen iptal edeceğim... dsmart üyeliği açmayı düşünen varsa iyi araştırsın ve iyi düşünsün

kesinlikle ücret verme. ben şuan teledünya kullanıyorum internet ve tv dahil 50 tl 2 senedir internet kullanmak nasıl birşeymiş onu gördüm hocam hiç uğraşma bence. eğer bölgende yoksa da süperonline bak

• avianca kullanıcısına yanıt
    turkcellTV+ geçtim, DSMARTtan kurtuldum. 50 kota 25lik süperonline artı aile paketi 79 tl, üstelik canlı yayını geriye alabiliyorsun. 50 saat kayıt hakkın var. Yabancı dizi kanalları ve Spor kanallarını da izleyebiliyorsun. Çanak derdi de yok. Turkcell TV bu hızla devam ederse DİGİ ve DMARTı geride bırakabilir. TV Platformu kullanmak isteyenler, TurkcellTV hakkında da bilgi almayı unutmayın.
  • neruda62 N kullanıcısına yanıt
    Digitürkü biraz zor bırakır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.