Şimdi Ara

Dsmart Schalke Maçı Satın Alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
8.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bende Dsmart Var Fakat Paket Üyeliğim Yok. Birkaç Maç İçin Paket Alamam Zaten Digitürk Var. Şimdi Sormak İstediğim Sadece Schalke Maçını Satın Alma Şansımız Yok mu? Yada İnternetten Yasal Olarak Satın Alabileceğim Bir Yer Var mı Digitürk Play Gibi?

• Hocam acele etme birkaç güne netleşir durum. Dün ntvspor ısrarla maç starda dedi. ne olduğu belli değil henüz.
  • http://blu.dsmart.com.tr/index.php

bu siteden oluyor sanırım bi bak
  • 60 liraya şampiyonlar ligi maçı satıyor hiç bakmasan da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemena

Hocam acele etme birkaç güne netleşir durum. Dün ntvspor ısrarla maç starda dedi. ne olduğu belli değil henüz.

Ne olduğu gayet belli. Maç D-Smart'ta. NTV Spor hata yaptı dün.
  • Gidin kafede izleyin en temizi yiyin için 60 lira tutmaz.
  • Nevizade.
    Eğer biz maça bilet bulamazsak oraya gideceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk Manchester Maçını Cafede İzledim. Çektiğin Ağız Kokusuna Deymez. Yine Sopcast Desenize Peki Bilen Var mı Dsmartta Film Falan Satın Alma Var Uyduda. Maç Var mı Orada? Pek Sanmıyorum Bakmadım Ama Bilen Varsa Belki.
  • aynı şekilde ben de izlemek istiyorum ama bir maça ev ortamı için 60 tl verilir mi çok bence
  • EŞİMLE izleyebileceğim

İstanbul Küçükçekmece - Avcılar civarında biryerler varsa gider izlerim de...

yoksa online satın alabileceğim bir yer var mıdır?
  • 20 LİRA OLSA ALINIR
  • D smart blu için evinde dsmartı olan birinden kayıtlı e mail şifre alın.Beta olduğu için 30 Marta kadar ücretsiz.Ben böyle izledim geçen hafta real manu maçını.Biraz araştırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La çıkın dışarda izleyin evde ne zevk alıyorsunuz maç izlemekten.
  • 80 tl çok kahvede 5 tl
  • D smarta üye oldum maçı satın almak için her bilgiyi giriyorum teknik bir hata oluştu diyor ayrica maç satın almanin da ücreti yazmiyor..

O saatte disarda olmam imkansiz ve maci MAİLE izleyecegiz :D problem gecer degil mi arkadaslar alabilirim yani sorun olmaz (parasi neyse veririz:D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden ne güzel hepsi stardaydı ve tüm maçlara izlerdik tabi 10 sene öncesi için diyorum şimdi rezalet
  • Arkadaşlar internetten satın alıp izleyebileceğimiz bir yer var mıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fearless

Arkadaşlar internetten satın alıp izleyebileceğimiz bir yer var mıdır acaba?

Evet var d smarta uye oluyorsunuz digiturk play gibi mac satin alabiliyorsunuz.60 ya da 80 tl CL bir mac biraz pahali ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dsmart HD var işten dolayı izleyemeyeceğim :(
  • dsmart blu hem aşırı pahalı, hem görüntü kalitesi digiturkplay gibi değil oldukça düşük kalitede. 20mbit internet ile 3-5 defada takılma yaşadım. Tırt bir sistem kısacası.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.