Şimdi Ara

DSmart Net kotamı sorgulayamıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gündür DSmart net kotamı sorgulayamıyorum. Sitenin yapısı ve görünümü değişmiş. Eskiden rahatlıkla telefon numarası ve captcha girilerek kota sorgulanabiliyorken bu şimdi en azından şimdilik bende mümkün olmadı. Üye girişi yapmamı istiyor. Yeni üye olarak giriş yaptım ama hala kota sorgulayamıyorum.

Şu sıralar eskisi gibi rahatlıkla kotasını sorgulayabilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

2-3 gündür DSmart net kotamı sorgulayamıyorum. Sitenin yapısı ve görünümü değişmiş. Eskiden rahatlıkla telefon numarası ve captcha girilerek kota sorgulanabiliyorken bu şimdi en azından şimdilik bende mümkün olmadı. Üye girişi yapmamı istiyor. Yeni üye olarak giriş yaptım ama hala kota sorgulayamıyorum.

Şu sıralar eskisi gibi rahatlıkla kotasını sorgulayabilen var mı acaba?

ben rahatlıkla sorgulayabiliyorum
    https://www.dsmart.com.tr/
    üye girişi yapıp internet kısmını seçin ve ordanda kota sorgulamaya tıklayın çıkıyo

• Ben ne yaptımsa maalesef olmuyor... :(

Beni sürekli olarak, Üyelik Bilgilerini Güncelleme (Ad, Soyad, email, cep telefonu) ve Şifremi Güncelle (Eski Şifre, Yeni Şifre, Yeni Şifre Tekrar) girişlerinin olduğu sayfaya yönlendiriyor. Şifreyi her seferinde tekrar değiştiriyorum, ardından internet ve kota sorgulayı tıklıyorum. Beni tekrar yukarda yazdğım üyelik bilgilerinin güncellendiği sayfaya yönlendiriyor, yani beni bir döngüye sokuyor ve hiç bir şekilde kota sorgulama sayfasına yönlendirmiyor. Eski sayfa yapısında bu durumlarla hiç karşılaşmıyordum.
  • Bu arada aynı sayfada yer alan hız testi, ödeme noktaları vs. de bir sorun yaşamıyorum. Sadece kota sorgulatamıyorum.
  • Dün akşam sordum. Sistem düzenlemesi varmış. 1-2 güne kadar normale dönecekmiş.
  • Yahu 81 kişi mesajı okumuş, ama kimse yanıt yazmıyor!!!. DSmart net kullanan herkes yeni arayüzde internet kotasını rahatlıkla sorgulatabiliyor mu? Ben 20 gündür sorgulatamıyorum. Email atıyorum, sikayet yazıyorum. Sistemde bir sorun var, üzerinde çalışılıyor, düzeltilecek deniliyor. 20 gün bir sorun sürer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Yahu 81 kişi mesajı okumuş, ama kimse yanıt yazmıyor!!!. DSmart net kullanan herkes yeni arayüzde internet kotasını rahatlıkla sorgulatabiliyor mu? Ben 20 gündür sorgulatamıyorum. Email atıyorum, sikayet yazıyorum. Sistemde bir sorun var, üzerinde çalışılıyor, düzeltilecek deniliyor. 20 gün bir sorun sürer mi?

Ben şimdi sorguladım sıkıntı yok bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler ilgilendiğiniz için...

Ben tekrar sorguladım. Gerekli yerlere şikayetlerde bulundum, ama henüz sorunum çözülebilmiş değil. Acaba ismime ve telefon numarama filtre uygulanıp sorgulama yapmam mı engelleniyor? Farklı tarayıcılarla ve bilgisayarlarda denedim, ama sorun devam ediyor. DSmart.net hakkında fazla şikayet yapılan bir firma mıdır?

Rica etsem email:vehbibolat@gmail.com ve şifre: !0862vebo! ile deneyebilir misiniz? (Ünlem işareti başta ve sonda yer alıyor!) Ekran görüntüsünü aynı email adresine gönderebilir misiniz zahmet olmazsa? Sizde kota sorgulanmasına izin veriyorsa gerçekten çok şaşıracağım. Ancak sizde de sorgulamaya izin vermezse o zaman benim numaram ve ismim ile kota sorgulatmasına sistem izin vermiyor demektir. Bu da akla şunu getiriyor: farketmeden kota aşımına girmek ve fazla internet ücreti ödemek. Ya da bilmiyorum, sürekli 0850'li Dsmart müşteri hattını aramak ve kota sorgulatmayı bu telefon üzerinden yapmak paralı mı?

Yukardaki email ve şifre ile sorgulatabilir misiniz lütfen?

• Bende kontrol ettim sıkıntı yok, ancak sizin kullanıcı adı ve şifrenizle online olamıyorum.
  • @zopheal,
    İlgilendiğin için teşekkür ederim. Ben de maalesef online işlemlerde kotamı sorgulayamıyorum. Dur bakalım tekrar arayayım müşteri hizmetlerini.
  • bende de aynı sorun var ne zaman arasam sitede güncelleme oluyormuş diyorum ben her bakmak istediğimde bu mu oluyor beni üye sayfasına yönlendiriyorum güncelleme ile ne alakası var diyorum bilmiyorum diyorlar Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın 1 yıl kaldı üyelik bitimine bitsin bayi önünden geçmem nerden girdik bu belaya neyse artık olan oldu.Allah hepimize sabır versin.
  • aynı sorun bende de var.. ben 1 seneden fazla bi süredir sorgulama yapamıyorum.. diğer linkler çalışıyo birtek kota sorgulama çalışmıyo.. kaç kere aradım düzelecek diyolar.. sırf maçlar için katlanıyorum dsmarta.. yoksa çekilecek dert deil yaa..
  • arkadaşlar konunun çözümü şu.ben de dsmart tarafından aranarak öğrendim

Dsmart online işlemler menüsünde hesap ekleme segmesi var.
    oraya hesap eklemeniz gerekiyor.bu işlemden sonra sağ tarafta facebook-twitter logoları altında hesap seçimi düğmesi çıkıyor.
    oradan dsmart-net seçtiğiniz anda altta çıkıyor kota sorgulama ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ups_2003

arkadaşlar konunun çözümü şu.ben de dsmart tarafından aranarak öğrendim

Dsmart online işlemler menüsünde hesap ekleme segmesi var.
    oraya hesap eklemeniz gerekiyor.bu işlemden sonra sağ tarafta facebook-twitter logoları altında hesap seçimi düğmesi çıkıyor.
    oradan dsmart-net seçtiğiniz anda altta çıkıyor kota sorgulama ekranı.

Eyvallah hocam işe yaradı.
  • bunum kolay bi yolu varmı bitek dsmart sitesindenmi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VDSL

https://adslkota.turktelekom.com.tr/adslkota/login_tr.jsp

dsmart mı hocam bu k. adım falan yok ki nerden alcam?

• BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    Mh arayıp alabilirsin internete çıkış k.adın ve şifren o

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.