Şimdi Ara

Dsmart Modül Üyeliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arakdaşlar n11'de d-smart modül üyeliği 199 TL'ye satılıyor, 15 TL'de puanım var. Yarın sipariş edeceğim. Önceden bilmem gereken birşey var mı? Üyelik iptali sıkıntılı yorumları var fakat BTK'ya şikayet edince, iptal için hemen arıyorlarmış. Sadece belgesel kanalları için alacağım, önceden babam için FilBox almıştım, şimdi de D-smart modül ile kullanmak istiyoruz. Yani uydu alıcısı almak istemiyorum. TV'nin standart kanal listesinde Dsmart'ın kanalları aynı Filbox'ta olduğu gibi çıkıyor olmalı, ilanda hediye uzaktan kumanda ve HDMI kabloda veriyorlarmış. Uzaktan kumanda Arçelik A42 LS 9378 TV'de ne işe yarayabilir ki? Dsmart müşteri hizmetlerini aradım, en düşük abonelik paketi 22 TL aylık x 24 ay tahahüt vermek zorunluymuş, telefonda indirim yaptırmaya çalıştım fakat indirim yapmıyorlar. Bu durumda n11'den modül satın almak daha mantıklı geldi. Satıcıya kimlik fotokopisini gönderirken, fotokopi üzerine Dsmart içindir diye not düşerim. Başka dikkat etmem gereken bir şey var mı?
    https://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/dfix-modul-ciailesporgoakilli-kumanda-ve-hdmi-kablosu-hediye-P324514258



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 19 Eylül 2019; 14:37:52 >







  • Ben de modül almıştım n11 den. Kimlik fotokopimi dsmart ana bayiisine verdim.kumandayı bana vermemişlerdi. Uyumlu olur mu bilmem.bana 12-24 ay seçenek sundular taahhüt için.başka sorun varsa sorabilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üyelik iptali sıkıntı diye biliyorum, bazı bayiler sanırım cihazı/modülü geri almak istemiyorlarmış. İptal ettirmem gerektiğinde, BTK'ya şikayet edebileceğimi düşünüyorum.

    Kimlik fotokopisini gönderirken, üzerine DSMART İÇİNDİR gibi bir yazı yazabilirim.

    Bazı modüllerin TV'de sıkıntı çıkardığın okudum CI ve CI+ olarak modüller ikiye ayrılıyor sanırım, benim kullandığım Filbox modülün modeli neydi bilemiyorum. TV Arçelik A42LS9378 model, 2013 yılında almıştım.

    Belgesel kanalları yönünden en iyisi sanırım Dsmart. TVBu'ya baktım ama çok az belgesel kanalı var.

    Hediye verecekleri kumanda ne işime yaracak bilmiyorum, satıcıya soru sordum, sorularımı yanıtlasın, yarın sipariş edeceğim.

    Alternatif olarak Netflix düşündüm, Netflix'tede belgeseller var fakat ailem kullanabilir mi emin değilim, TV'nin netflix desteğide yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyatına göre tivibu iyidir ama uydu kullanmak istemiyormuşsun. Modül sana ait olduğu için bir sonraki taahhüt döneminde uygun teklifler alabilirsin Tek kumanda o yönden çok kullanışlı.Benim farklı evlerde 2 tane tv var birinde d smart modu varken diğerinde yok. O yüzden birinde turksat araması yapıp oradan da kanal düzenleme ile kanalları istediğim gibi sıralayabiliyorum. Sizin durum ne olur bilemem.netflixte kullanıyorum ama belgesel izleyeceksem aile-spor paketine 5 lira farkla belgeselsever paketi ekletebilirsin. Ben onun yerine sinema paketi ekletmiştim onlarda 6+4 toplamda 10 ay tüm kanalları açmışlardı. Sonuç olarak belgesel izliyosan dsmart seni tatmin eder. Netflix fazla gelebilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Digitürk ayda 19 TL'ye 24 ay tahahüt ile buda çok mantıklı. Dsmart aylık 5 TL fark ile begesel kanallarına baktım ama ayda 5 tL fark vermeye değmez gibi geldi, spor ile aramız yok, babamın belgesel izlemesi için alacağım.

    https://www.digiturk.com.tr/urunler-servisler/evin-yildizi-paketi


    Dsmart belgesel ek paket:https://www.dsmart.com.tr/tv-ek-paketler/belgeselsever-ek-paketi


    Sanırım dijitürk engelli raporu olanlara özel 19 TL fiyatı varmış.
    http://www.digiport.web.tr/digiturk-kampanyalari/digiturk-engelli-paketi--50-indirimli--digiturk-web



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coderMX -- 19 Eylül 2019; 17:13:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dsmart modülü bugün sipariş ettim. Tahmini yarın elime geçer. Digitürk modül ise 359 TL hepsiburada.com'da, belgesel kanalları benzer eğer uzun olsaydı digitürk modül alacaktım. 184 TL'ye geldi dsmart modül.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.bazı tv ler discovery grubunun sesinin oynatamıyor codec sıkıntısı yüzünden. Umarım sizin tv de sorun çıkarmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu bilgi önemliymiş, keşke satın almadan önce haberim olsaydı. Filbox'ta hiç bir sıkıntı yaşamadık, gayet güzeldi, hem çok uygundu, hem otomatik yenileme, yada iptal ile uğraşma gibi sıkıntıları yoktu. Dsmart Go uygulamasını kurdum fakat sadece Anemail Planet ve ücretli ek pakete dahil olan belgesel kanalları görünüyor. Uygulama üzerinden hangi fiilme yada diziye tıklasam, bu işlem için yetkiniz yoktur gibi uyarı veriyor (Dsmart Go uygulamasına yeni üyelik kaydı yaptım, abonelik tipi olarak bugün satın aldığım abonelik otomatik göründü ve seçtim).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    Aile paketine sinema dahil değil. Web sitesinden hangi kanalları izleyebileceğine bakabilirsiniz.i

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pharm4vita

    Aile paketine sinema dahil değil. Web sitesinden hangi kanalları izleyebileceğine bakabilirsiniz.i
    BBC eart, docu gibi ek pakete dahil olan kanalların frekansı nedir. Bilginiz var mı? Dsmart müşteri hizmetleri internetten bakmamı söyledi fakat kendi sitesinde yer alan bilgiye de ise o kanalları sitelerinde yer alan frekansta çıkmıyor benim tv de. Hatta sitesinden yer alan frekansı taratınca kalite 0.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    https://www.turksat.com.tr/tr/turksat-frekans-listesi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BBC EARTH 11012 V - Dikey Batı 30000 5/6 103 203 T3A

    Bu kanal benim tv de çıkmıyor. Turksat 3A için ne tür bir ayar yapmak lazım. Tv arçelik a49 8752

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.