Şimdi Ara

DSmart Modül Kullanımı Hakkında Bilgiye Muhtaç Başlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki ilgili tüm konuları okumaya çalıştım ancak konular ileri düzey olduğu için sanırım cevabımı bulamadım.

Ben özetle abonelik olmadan (bir defa ödeyerek kolumu kaptırmaktan kurtulacağım) paket halinde dsmart yayınlarını satın almak istiyorum.

Televizyonumun modeli samsung 42f5570. Yani dahili uydu alıcısı ve arkasında bir kart girişi var. Apartmanda ortak bir çanak var. (Türksat ve Hotbird’e bağlı anladığım kadarıyla, Turksat 4A gibisinden bir şey yazıyordu.)

Sorularım şu şekilde

1- Ben şimdi bu dsmart’ın uygun bir pakedini bimeks veya teknosadan satın aldığımda bana verecekleri kart/modül her ne ise onu takarak ve aktivasyonu yaparak paketin verdiği süre dahilinde yayınları izleyebilecek miyim?

2- Bu süreç dahilinde herhangi bir kredi kartı bilgileri verme zorunluluğum veya taahhüt zorunluluğum var mı?

3- Bir de bu modül/kart vs. parçaların mülkiyet durumları varmış benim anlamadığım. Bu kartlar pakedi satın alınca benim olmuyor mu?

4- Eğer buraya kadar tüm hepsi olumlu ise ben modülü/kartı taktığımda benim normal kanal listemde şifreli olduğundan açık olmayan kanallar mı açılmış olacak yoksa yeni kanal listesi mi oluşacak?

5- Son olarak THY Euroleague izleyebilmek için hangi pakedi almamı tavsiye edersiniz?

Bilen arkadaşlar az terimli, açıklayıcı cevap atarsa çok memnun olurum.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_k

Forumdaki ilgili tüm konuları okumaya çalıştım ancak konular ileri düzey olduğu için sanırım cevabımı bulamadım.

Ben özetle abonelik olmadan (bir defa ödeyerek kolumu kaptırmaktan kurtulacağım) paket halinde dsmart yayınlarını satın almak istiyorum.

Televizyonumun modeli samsung 42f5570. Yani dahili uydu alıcısı ve arkasında bir kart girişi var. Apartmanda ortak bir çanak var. (Türksat ve Hotbird’e bağlı anladığım kadarıyla, Turksat 4A gibisinden bir şey yazıyordu.)

Sorularım şu şekilde

1- Ben şimdi bu dsmart’ın uygun bir pakedini bimeks veya teknosadan satın aldığımda bana verecekleri kart/modül her ne ise onu takarak ve aktivasyonu yaparak paketin verdiği süre dahilinde yayınları izleyebilecek miyim?

2- Bu süreç dahilinde herhangi bir kredi kartı bilgileri verme zorunluluğum veya taahhüt zorunluluğum var mı?

3- Bir de bu modül/kart vs. parçaların mülkiyet durumları varmış benim anlamadığım. Bu kartlar pakedi satın alınca benim olmuyor mu?

4- Eğer buraya kadar tüm hepsi olumlu ise ben modülü/kartı taktığımda benim normal kanal listemde şifreli olduğundan açık olmayan kanallar mı açılmış olacak yoksa yeni kanal listesi mi oluşacak?

5- Son olarak THY Euroleague izleyebilmek için hangi pakedi almamı tavsiye edersiniz?

Saygılar.

1. Evet

2. Peşin satın alıp, taahhütlü üyeliğe girmezseniz, kredi kartı bilgilerini vermeyebilirsiniz.

3. Smartcard 'ın mülkiyeti Dsmart 'a aittir. Modül sizindir.

4. Satın aldığınız paketin içeriğindeki kanalların adı bellidir. O kanallar açılır. Tv'de yeni bir kanal listesi oluşmaz.

5. Bilmiyorum.

• quote:

Forumdaki ilgili tüm konuları okumaya çalıştım ancak konular ileri düzey olduğu için sanırım cevabımı bulamadım.

Sorularım şu şekilde

Saygılar.

Serkan dostumuz konuyu açıklamış sağ olsun thy euroleague Bazen trtspor yayınlıyor ve ntvspor ve Ntvsporsmart(eğer buraya devredilirse mhz arayın derim ), Beko euroleague dijitürk paketinde siz acaba bu ligimi kastettiniz.

• peer16401 kullanıcısına yanıt
    THY euroleague'i kastettim. Efes, Fenerbahçe Ülker ve GS'ın avrupa maçlarını izlemek için. Trt spor'un yayınladığını bilmiyordum. cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Sorularım şu şekilde

Saygılar.

1. Evet

2. Peşin satın alıp, taahhütlü üyeliğe girmezseniz, kredi kartı bilgilerini vermeyebilirsiniz.

3. Smartcard 'ın mülkiyeti Dsmart 'a aittir. Modül sizindir.

4. Satın aldığınız paketin içeriğindeki kanalların adı bellidir. O kanallar açılır. Tv'de yeni bir kanal listesi oluşmaz.

5. Bilmiyorum.

smartcard dediğimiz şey pakedi satın aldığımda bana verilecek bir aparat mı? televizyon yuvasına bunu mu takıyoruz. üyeliğim bitince bunu teslim mi etmem gerekiyor.

cevap için teşekkürler

• quote:

THY euroleague'i kastettim. Efes, Fenerbahçe Ülker ve GS'ın avrupa maçlarını izlemek için. Trt spor'un yayınladığını bilmiyordum. cevap için teşekkürler.

Trt fi tarihte yayınlıyordu. Euroleague yayın hakkı ntv'de, doğal olarak dsmart bünyesinde yer almakta. Takımlarımızdan 1 maçı ntvspor veriyor diğer maçları ntvspor smart kanalından izleyebilirsin. Bunun için ayrı paket var spor extra diye. Dsmart'ın sitesinde her şey belli aslında...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

smartcard dediğimiz şey pakedi satın aldığımda bana verilecek bir aparat mı? televizyon yuvasına bunu mu takıyoruz. üyeliğim bitince bunu teslim mi etmem gerekiyor.

cevap için teşekkürler

Smart( akıllı )

card( kart )

Bu smartcard, Dsmart modül'ün içine takılacaktır.

Modülün terminolojik adı, PCMCIA karttır. Uyduculuk terminolojisinde modül olarak anılmaktadır.

TV, PC ve uydu cihazında bulunan PCMCIA SLOT(yuva)'a modül takılır. Modüle de smartcard takılır.

Uyduculık terminolojisinde, PCMCIA SLOT 'un adı, CI 'dır.

CI ; Common Interface = Koşullu erişim birimi.

Smartcard üyelik sonlandırıldığında iade edilmek zorundadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 5 Kasım 2013; 17:31:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alt DVB Hakkında Herşey
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer televizyonunuzdaki dahili uydu alıcısında smart card girişi varsa modüllü üyelik kullanabilirsiniz..smart card paketi satın aldıktan sonra d-smart ın müşteri hizmetlerini arar modül üzerindeki kodları söyleyerek kullanıcı bilgilerinizi oluşturur ve kanalları kullanımınıza açtırırsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamboi

eğer televizyonunuzdaki dahili uydu alıcısında smart card girişi varsa modüllü üyelik kullanabilirsiniz..smart card paketi satın aldıktan sonra d-smart ın müşteri hizmetlerini arar modül üzerindeki kodları söyleyerek kullanıcı bilgilerinizi oluşturur ve kanalları kullanımınıza açtırırsınız..

cevap için teşekkürler
  • Dsmart peşin alımlı 2 senelik modüllü paket alacaktım. Adamlar çanak anten de kuracaktı. Ancak antenin kurulacağı gün iş bozuldu. Çünkü bana bir şözleşme imzalatmatya kalktılar ve bu sözleşmede uydu alıcısı ve smart kart teslim aldığım ve bunların mülkiyetinin dsmart'a ait olduğu yazıyordu. Adamlara ben uydu alcısı almıyorum modül alıyorum burayı düzeltin dediğimde; düzeltemeyeceklerini almak istiyorsam bunu imzalamak zorunda olduğumu söylediler. Bir sürü tel görüşmesi yaptım, mozaik iletişime ulaşıp bir müdürle diyalog kurdum ancak hiç bir işe yaramadı ve vazgeçtim. Dsmart tan da korktum. Daha ilk anda bunları yaşatan bir firma ile ilerde neler yaşayabileceğimi tahm in edemiyorum. Almadığım bir cihazı aldım diye müşterisine imza attırmakta direnen, atmadığınız takdirde de satış yapmayan ve alternatif hiç bir çözüm üretmeyen bir firma. Sözleşmede, aldığınız paketin detayları bile yazmıyor. Sadece kendilerini garantiye alan bir sözleşme. Ancak Türkiye de olabilir böyle bir saçmalık.

Ayrıca yaşanılan problemlerde topu bayiye atıyorlar. Kredi kartı numaramı onlara verdiğim halde bayi daha evime bile gelmeden parayı çekti. DSMAR ta paramı geri verin dedğimde bayiden istememi söylediler. Ben kredi kartı numaramı bayiye değil size verdim dediğim halde topu bayiye attılar. Bu da bir taktik sanırım müşteriyi bayi ile dsmart arasında çaresiz bırakmak.

Acaba teknosadan bu modül alındığında böyle bir sözleşme imzalanıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aramis1 -- 6 Kasım 2013; 11:29:50 >

• Ben Bimeks'ten 1 yıllık maxi paketli modül aldım. Sözleşme vs hiçbirşey yok. Dsmart'ı arayıp kart ve modül numaralarını verdim ve aktive ettirdim. Üstüne bir de 1 yıllık La Liga paketi satın aldım. Hepsi telefonda oldu bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: image

Ben Bimeks'ten 1 yıllık maxi paketli modül aldım. Sözleşme vs hiçbirşey yok. Dsmart'ı arayıp kart ve modül numaralarını verdim ve aktive ettirdim. Üstüne bir de 1 yıllık La Liga paketi satın aldım. Hepsi telefonda oldu bitti.

toplam maliyetiniz ne kadar.

bir de maxi pakette THY euroleague maçları izleniyor mu
  • quote:

quote:

Ben Bimeks'ten 1 yıllık maxi paketli modül aldım. Sözleşme vs hiçbirşey yok. Dsmart'ı arayıp kart ve modül numaralarını verdim ve aktive ettirdim. Üstüne bir de 1 yıllık La Liga paketi satın aldım. Hepsi telefonda oldu bitti.

Bimeks modül (1 yıl maxi paketli): 280 TL
    La liga 1 yıl: 96 TL
    Basketolla ilgilenmediğim için detayı bilmiyorum. Sadece şampiyonlar ligi ve la liga'nın iyi maçlarını izlerim.
  • quote:

quote:

anladığım kadarıyla sadece çanak antenden kablo çekmeniz gerekiyor belkide çekilidir bilemiyorum, modül çok kolay alıyorsunuz, direkt paketi açıp, aktifleştirmek için müşteri hizmetlerini giriyorsunuz, tvye sürerek takıyorsunuz bitti, kanal taratacaksınız türksatta ki bütün kanallar çıkacak en zor kısım bu, belki 600-700 kanal çıkacak , aynı kanallardan 2-3 tane de görebileceksiniz, siz tek tek kanalları 1-2-3-4.... gibi ayarlayacaksınız, yani kutulu almaya benzemez bu kısım.

Bi kere fiyat çok ucuz kutulu d-smart üyeliğine göre
    diyelim 1 sene geçti üyeliğiniz bitti, benim gibi arayacaksınız d-smartı üyeliğimi yenilemek istiyorum diyeceksiniz, ben 222 TL'ye devam ettirdim üyeliğimi maxi paket ile mart ayından itibaren 12'ye böldürdüm ohh mis, Kredi kartı no sunu telefonda verince iş bitecek, tahaahüt yok, sözleşme yok, size yaptırım yok.

maxi pakette , şampiyonlar ligi, nba, moto gp, f1 var, la liga ek olarak satılıyor arkadaş gibi 96 TL'ye alabilirsiniz istiyorum deyin, 280+95 'e 1 yıl herşey elinizin altında olsun.

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

anladığım kadarıyla sadece çanak antenden kablo çekmeniz gerekiyor belkide çekilidir bilemiyorum, modül çok kolay alıyorsunuz, direkt paketi açıp, aktifleştirmek için müşteri hizmetlerini giriyorsunuz, tvye sürerek takıyorsunuz bitti, kanal taratacaksınız türksatta ki bütün kanallar çıkacak en zor kısım bu, belki 600-700 kanal çıkacak , aynı kanallardan 2-3 tane de görebileceksiniz, siz tek tek kanalları 1-2-3-4.... gibi ayarlayacaksınız, yani kutulu almaya benzemez bu kısım.

Bi kere fiyat çok ucuz kutulu d-smart üyeliğine göre
    diyelim 1 sene geçti üyeliğiniz bitti, benim gibi arayacaksınız d-smartı üyeliğimi yenilemek istiyorum diyeceksiniz, ben 222 TL'ye devam ettirdim üyeliğimi maxi paket ile mart ayından itibaren 12'ye böldürdüm ohh mis, Kredi kartı no sunu telefonda verince iş bitecek, tahaahüt yok, sözleşme yok, size yaptırım yok.

maxi pakette , şampiyonlar ligi, nba, moto gp, f1 var, la liga ek olarak satılıyor arkadaş gibi 96 TL'ye alabilirsiniz istiyorum deyin, 280+95 'e 1 yıl herşey elinizin altında olsun.

Kredi kartı no'sunu telefonda vermeniz doğru değil bana göre...

Belki D-smart güvenilir bir kuruluştur. Ancak kredi kartı mağduru binlerce kişi var.

Bu nedenle üyelik uzatmada, başka bir ödeme yöntemi bulup, o şekilde ödemekte yarar var.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 8 Kasım 2013; 9:58:39 >

• Bende kredi kartı numarasını telefonda vermem, yaptığım işlem bulunduğum yerdeki dsmart bayiliğine gider oradan aynı işlemi yaptırırım ki onlarda sayfalarından aynı indirimli tanımlanmış ücreti görüyorlar.
  • Dsmart yetkilisiyim eger hç birşey imzalamak istemiyosanız zincir magaza yani teknosa bimex darty gibi yerlerden alıp bana ulaşırsanır işlemlerini yaparım sizde kullanmaya o dakika başlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan_k kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar gerekn her şeyi açıklamış. Giriş seviyesinde 3 boyutlu kanal bile var. Discovery ve discoverye dahil 3-4 kanal,animal planet vs. gibi belgesel kanallar da var. Ben memnunum. Discovery için almıştım ama düşündüğümden fazla çeşit kanal var. Kablolu yayında bulunan bazı d smarta özel kanallar her çıkmayabiliyor. Örneğin 3 boyutlu kanal kablolu tvde yoktu. Bende ayrı bir çanak taktırdım, şu anda sorun yok. Bu şekilde sadece d smarta ait kanallar değil, tüm türksat kanallarını da seyredebiliyorum. Modülü taktığınızda şimdi seyredemediğiniz discovery animal planet vs. gibi kanllar izlenebilir hale geliyor. Ama çanak taktırdığınızda kaliteyi anlıyorsunuz. Yayın kaliteli,pürüzsüz ve çok iyi hale geliyor. Lcd tvnize benim gibi şaşırabilirsiniz. Zira istediğim görüntüyü yakalayamadığımdan, televizyonu iade etmeyi bile düşünmüştüm.

Tavsiyem kendinize ait bir çanak da taktırmanız. Giriş modülü bölge bayilerinde oluyor. Ben teknosa ile görüştüğümde yetkili, bizim sattığımız modüllerde şifreyi çözememe gibi sorunlar olabiliyor,bölge bayisinden almanızı tavsiye ederim demişti. Bölge bayisine gittim,sözleşmeyi yaptım,parayı verdim ve sistemden yayını açtılar. Ekip eve gelip uyduyu kurduğunda şifreli kanallar sorunsuzca izlenebiliyordu.

Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum,bir sorun yok.

• sözleşmede neler yazıyordu. anlamadığım konu madem modül alıp kullanıyoruz. neden sözleşme imzalatıyorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.