Bildirim
dsmart modem hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Forumun bu kısmında adam öldürseler kimsenin haberi olmayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu nasıl becerdin Hem ttnette hemde dsmartta abonelik mi var sende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: amatörttl
Bunu nasıl becerdin Hem ttnette hemde dsmartta abonelik mi var sende
Ever.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani internet için hala bu şekildemi kullanıyorsun kafam karisti
quote:
Orijinalden alıntı: amatörttl
Yani internet için hala bu şekildemi kullanıyorsun kafam karisti
yok hocam daha net anlatayım. ttnet kullanıyorduk. dsmart altık interneti ile beraber. daha sonra dsnart aradı bizi ttnet interneti kapatamıyoruz. ttnet hattı babamın üstüne , dsmart ise annemin üstüne. dsmart modem bende duruyor su an. dedim onu kurayım. kullanabilir miyim diye de neyse kullanamıyormuşum. dsmartın arayıp kullanıcı adı ve şifre söylemesi gerekliymiş. -
Bende bugün aradim bir bayii ttnet ile olan sözleşmem 28 subat ta bitiyor dedim ben simdi alip sonra dsmart neti baglatsam nasil olur derken sadece 15 gun oteleme yapiliyor dendi 120 tl fatura cikyorsa öderiz dediler o yuzden alamadik bekleyecegiz artik
dsmartın modemine ttnet kullanıcı adınızı yazmayı deneyin bence. ttnet iptal içinde btk dan dilekçe gönderin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X