Bildirim
Dsmart Mega Paket Kanal Listesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Siteye girip bakabilirsin kolayca. Kimseye sormaya gerek yok zaten hocam okuma yazma biliyor olmak ve azıcık mantık yürütüp dsmart sitesine girmek yeterli :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lestet
Siteye girip bakabilirsin kolayca. Kimseye sormaya gerek yok zaten hocam okuma yazma biliyor olmak ve azıcık mantık yürütüp dsmart sitesine girmek yeterli :)
Selam lestet ;
Dsmart sitesinde LG televizyonlar için hazırlanmış bir liste ben bulamadım Dsmart Mega paket içerisinde yer alan kanalların adları yazıyor , ama televizyonun bulduğu 680 kanal içerisinden tek tek isimlerini bulup bu kanallar dısındakileri silmek bence kolay bir işlem gibi gelmiyor , Dsmart ve LG müşteri hizmetleri bu konu hakkında destek vermediklerini belirtiyor , bence sen benim sorumu anlamadın , ben ekteki gibi bir liste istiyorum ama içerisinde sadece DSMART kanalları olsun , ben mi anlatamıyorum acaba derdimi :(
GlobalClone00001.tll formatında bir dosya istiyorum , ama içerisinde sadece DSMART' a ait kanallar olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwatertr -- 1 Mart 2016; 16:17:29 >
-
Hocam sana listeyi kimse vermez. Kanal adlarını bulursun arayıp kendin yaparsın. Herkesin listesi dr farklı olur mesela bende lg ve dsmart var ama eminim senin işine yaramaz bu Liste.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X