Şimdi Ara

Dsmart Mega Paket Kanal Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG50LB670V model televizyonlarda kullanabilmem için Dsmart mega paket kanal listesini bulabileceğim bir yer , yada benimle paylaşabilecek kimse var mı acaba ?

Ne LG müşteri hizmetleri nede Dsmart müşteri hizmetleri yardımcı olmuyor :(

• Siteye girip bakabilirsin kolayca. Kimseye sormaya gerek yok zaten hocam okuma yazma biliyor olmak ve azıcık mantık yürütüp dsmart sitesine girmek yeterli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

Siteye girip bakabilirsin kolayca. Kimseye sormaya gerek yok zaten hocam okuma yazma biliyor olmak ve azıcık mantık yürütüp dsmart sitesine girmek yeterli :)

Selam lestet ;

Dsmart sitesinde LG televizyonlar için hazırlanmış bir liste ben bulamadım Dsmart Mega paket içerisinde yer alan kanalların adları yazıyor , ama televizyonun bulduğu 680 kanal içerisinden tek tek isimlerini bulup bu kanallar dısındakileri silmek bence kolay bir işlem gibi gelmiyor , Dsmart ve LG müşteri hizmetleri bu konu hakkında destek vermediklerini belirtiyor , bence sen benim sorumu anlamadın , ben ekteki gibi bir liste istiyorum ama içerisinde sadece DSMART kanalları olsun , ben mi anlatamıyorum acaba derdimi :(

GlobalClone00001.tll formatında bir dosya istiyorum , ama içerisinde sadece DSMART' a ait kanallar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwatertr -- 1 Mart 2016; 16:17:29 >

• blackwatertr B kullanıcısına yanıt
    Hocam sana listeyi kimse vermez. Kanal adlarını bulursun arayıp kendin yaparsın. Herkesin listesi dr farklı olur mesela bende lg ve dsmart var ama eminim senin işine yaramaz bu Liste.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.