Şimdi Ara

Dsmart + İnternet VS TTNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar öncelikle Evime Net almayı düşünüyorum TTNET'e başvurdum 24 aylık bi tahaattüt'ü var 12 ay 53TL 12 ay bittikten sonra 59TL ödüyecekmişim.

Ev Telefonu kullanmıcam icin Yalın internet kampanyası varmış 15TL telefona hattı için ödücekmişim. YANİ 59+15=74 TL eder.

Nette Gezinirken Dsmartla karşılaştım ve Bi Kampanyası varmış bende evi yeni kurduğumdan LED TV almıştım HD uydu Cihazıda lazımdı şuan bütce olmadıgı için ilerde alrıım dedim.

Dsmartın kampanyasında ise

Dsmart HD uydu alıcısı + İnternet = Oda 24 ay tahaattütlü 79 TL

Sizce Hangisini Almam Gerekir. Bana Göre Dsmartın kampanyası daha yakın gibi duruyor ama Nette sorun yaşarmıyım + bütün Net satanlar aynı alt yapıyı kullanıyolarmış sorun olmaz gibi geldi sizlere soram dedim ...

• D-smart müşteri hizmetlerin ulaşmak bela onun dışında iyidir tercih edilebilir.Birde taahhüt bittiğinde uyduyu kafalarına göre otomatik yeniliyorlar yüksek fiyattan ona karşı uyanık olmak gerek.
  • Ne zaman arasam dsmart müşteri hizmetlerine ulaşıyorum siz neden ulaşamıyorsunuz anlamadım :)
  • kampanyanın fiyat tablosu böyle ...yorumlar mısınız limitsizde AKK yok mu şimdi?

Dsmart + İnternet VS TTNET
  • ben ttnet i sabit telefonla birlikte kapattım... buna başvururken telefon aboneliği gerekiyor değil mi?
  • Arkadaşım ben 63TL olarak üye oldum aynı kampanyaya. SD Maxi paket'e üye oldum. İlk ay faturam 23,41Tl olarak geldi. Nedeni bana göre henüz 1 aylık üye değilim ondan zannedersem. bidahaki ay tam 63 tl fatura gelir kanımca. Ve memnunumda hergün belgesel izliyom valla internet gene bildiğimiz TTNET interneti. Kurulum falan ücretsiz gerçekleşti. Eğer Televizyonun HD ise ona göre HD özellikli uydu alıcısı iste. arada belki fiyat farkı olabilir ama. onlarla bunu kesinlikle konuşmayı unutma...

ve bu arada müşteri hizmetlerine istediğim an istediğim saat ulaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker3457 -- 16 Temmuz 2012; 14:19:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    3 ay önce açıldı
    Superonline ve tv+
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.