Bildirim
DSMART için En iyi Sistem..?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dsmart ın ilk çıkardığı standart siyah receiverdan al bu receiver her markada aynı firmalar sadece kendi markalarını basıp satıyorlar. hangisinin fiyatı uygunsa onu al. ben aldığım zaman Sunny At 1040 CIS en uygunuydu tavsiye ederim sorunsuzdur.
çanak anten için 90 cm lik bir anten gerekiyor malum turksat. LNB için next markasını tavsiye ederim. scart kablosu çokta önemli değil receiverla birlikte gelen kablo yeterli. -
Next şimdi kasa değiştirdi YE-9950 CIS ne farkı var bilmiyorum ama yenisi her zaman iyidir bence -
quote:
Orjinalden alıntı: Shadowboys
Next şimdi kasa değiştirdi YE-9950 CIS ne farkı var bilmiyorum ama yenisi her zaman iyidir bence
yenilrde takılma problemi olduğu söyleniyor.
ilk çıkanları dsmart getirdi tr ye. yenileri ise firmalar kendileri ürettiler. Benim aldığım duyumlara göre ilk çıkan siyah standart receiver en sorunsuzu. -
cihazların hepsi aynı aslında.yazılım sorunları giderildi.istediğinizi alabilirsiniz. -
teşekkürler arkadaşlar.. bilgisi olan arkadaşlar warsa paylaşsınlar lütfen.. yanlış bi şey alamk istemiyorum başım arımasın sonra :D -
Sunny AT-1040 CIS var bende ve hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. -
D Smart cihazlarının yazılımlarının hepsi aynı arkadaşlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 8 Nisan 2008; 18:08:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mrsilver
quote:
Orjinalden alıntı: Shadowboys
Next şimdi kasa değiştirdi YE-9950 CIS ne farkı var bilmiyorum ama yenisi her zaman iyidir bence
yenilrde takılma problemi olduğu söyleniyor.
ilk çıkanları dsmart getirdi tr ye. yenileri ise firmalar kendileri ürettiler. Benim aldığım duyumlara göre ilk çıkan siyah standart receiver en sorunsuzu.
arkadaşım peki ilk çıkan siyah standart receiverları nerde bulacaz?
ben bu aralar d-smart almayı düşünüyorum ama hangi receiverı alacağımı henüz karar veremedim, yardımcı olursan sevinirim
-
şu anda takılma problemi yok yazılımdaki hatalar giderildi.bende ilk çıkan cihaz var yazılım sorunları kalmadı.istediğiniz cihazı alabilirsiniz rahatlıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 8 Nisan 2008; 10:55:58 > -
ilk çıkan cihazlarda zaten sorun yok. Sorun firmaların kendi ürettikleri d-smart receiverlarında. Yeni çıkan yazılım onlara yüklemedi bile.
Nerden bulabileceğine gelince her yerde var. Siyah standart receiver ı istiyorum diceksin o kadar. Sen fiyat model beğen bizler sana yardımcı olmaya çalışırız. -
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
şu anda takılma problemi yok yazılımdaki hatalar giderildi.bende ilk çıkan cihaz var yazılım sorunları kalmadı.istediğiniz cihazı alabilirsiniz rahatlıkla
+1Evet şuan için pek farketmiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 8 Nisan 2008; 18:09:57 > -
arkadaşlar sizin D Smart uydu alıcılarda elektrik kesilince hafıza siliniyormu?Bizde site yayınında elektrik gelince kayıtlı kanal yok oluyor onun yerine D Smart tanıtım kanalı görünüyor. -
arakdaşlar bir kaç yere baktım klasik siyah kutular sunny-botech-goldmaster = 299 ytl, next = 329ytl
next niye daha pahalı? aralarında bir fark varmı?
daha ucuza bulabileceğim yerleri bilen var mı? teşekkürler -
quote:
Orjinalden alıntı: senco
arakdaşlar bir kaç yere baktım klasik siyah kutular sunny-botech-goldmaster = 299 ytl, next = 329ytl
daha ucuza bulabileceğim yerleri bilen var mı? teşekkürler
Aralarında kart girişi ve modül girişi farkı olabilir.. -
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Aralarında kart girişi ve modül girişi farkı olabilir..
bunların hepsinin donanım özellikleri aynı. markadan markaya fiyat degişebiliyor..
arçelik-beko-botech-goldmaster-sunny-next
-
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrulgazi
quote:
quote:
bunların hepsinin donanım özellikleri aynı. markadan markaya fiyat degişebiliyor..
Doğru ama hiçkimse durup dururken 30YTL fark vermez.Fakat ben olsam CI model ise eğer 30 YTL farkı veririm..
-
tercihler ortada insanlar kararını verecek 6 marka arasında. -
sorması ayıp CI ne demek arkadaşım, ben bu konulara yabancıyım da!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ertugrulgazi
quote:
quote:
Doğru ama hiçkimse durup dururken 30YTL fark vermez.Fakat ben olsam CI model ise eğer 30 YTL farkı veririm..
-
Goldmaster DTV-19800 CIM D-Smart 250ytl
Next 9900 CIS D-Smart 270 ytl
Next YE 9500 CIS D-Smart 285
Botech BTX-710D D-Smart 280 ytl
hangisini önerirsiniz? Bu fiyatlara çanak + lnb + kurul dahilmi bilmiyorum ama bu fiyat farkına neden olan nedir merak ediyorum?
Benzer içerikler
- digiturk kanal sıralaması bozuldu
- digiturk eksik kanal problemi
- uydu anteni kısa devre olmuş nasıl düzeltilir
- tuner çıkışı aşırı yüklendi ne demek
- tod müşteri hizmetleri
- türksat frekans
- paramount plus türkiye
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X