Şimdi Ara

Dsmart Cihaz Bedelini İptal Ettirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun uğraşlarım sonucu dsmartı yenmeyi başardım. SÜreç şöyle oldu taahhüt sürem bitti cihazı teslim etmem için sms gelmesi gerekiyormuş fakat bana gelmedi. Aradan 2 ay geçtikten sonra 300 tl fatura geldi neymiş sms yollamışlar ama bana sms gelmediğini belirttim fakat müşteri hizmetleri hiç bir sorunu çözmüyor biz yollamışız deyip olaydan sıyrılıyorlar. Sonunda ilçemde bulunan tüketici hakem heyetine gittim buradaki yetkililerde derdimi dinledi kazanamazsın onların bi sürü avukatı var vs. şeyler söyledi ısrarım üzerine dilekçe yazdım. Dilekçemde 300 tlnin iptaline cihazı teslim etmek istediğimi belirrtim sonunda sonuçlandı burada paylaşmak istedim. Aynı sorunu yaşayan çok kişi var çünkü umarım yardımcı olur.

• iyi etmişsin..senin gibi müşterilerin hepsi dik olsa..
  • Helal olsun arkadaşım iyi yapmışın bunlara müstehaktır.
  • Adam Kayseri li işini biliyo :))
  • İyi de iptal talebi verdiğinizde size söylemiş olmaları gerekiypr cihazı iade etmeniz gerektiğini. Daha önce iptal ettirmiştim oradan biliyorum.
  • bu tüketici hakem heyetinde masrafları senmi ödüyorsun yoksa firmamı yada kaybedenmi. benim burada anladığım ile senden 27 liralık bir bedel alınmış doğrumudur.
  • 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Hayir kardes kaybeden taraf ödüyor ben ödemiyorum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tivibu aletini iade etmek
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam PM attım varsa dilekçe örneğini almak için. Onun haricinde telefon tüketici haklarıyla görüştüm 175. Oradaki kadın ilk başta D-SMART'a dilekçe göndermemi, oradan alacağım olumsuz cevaptan sonra veya 10 gün içerisinde herhangi bir cevap verilmezse tüketici hakem heyetine başvurmam gerektiği söylendi. Siz böyle bir yol izlediniz mi yoksa direk hakem heyetine mi başvurdunuz?

Bir diğer sorum ben daha faturayo ödemedim. Onu ödemem mi gerekiyor yoksa hiç ödemeyip mahkemeye mi başvurayım.
  • Bir de şimdi farkettim tüketici malı teslim etmek istemiş ama bayinin teslim almak istemediğini belirtmiştir diyor. Böyle bir olay oldu mu, olduysa belgesi filan var mı yoksa beyana dayalı mı yazıldı.
    Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.