Şimdi Ara

Dsmart CI+ sorunu.. ve kendimce çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu alıcıma CI+ modül almıştım 2-3 aydır sorunsuz kullanıyordum. Geçtiğimiz 2-3 hafta modül ile izlediğim yayınları açınca checking new software diye uyarı veriyordu uydu cihazı ama yayın devam ediyordu. Ekran görüntüsü aldım hakem heyeti gibi durumlarda elimde bulunması için. Görüntüsü ek'te..

Dsmart CI+ sorunu.. ve kendimce çözümü

Son 1 haftadır yayınlar kesildi, şifreli bir kanal açınca SSU Loader 1.2.2 diye bir yükleme ekranı çıkmaya başladı ama uydu alıcıyı internete bağlamama rağmen bir yükleme yapmadı, sebebini bilmiyorum. 3 aydır sorunsuz çalışan CI+ birden kesildi, müşteri hizmetleri düşündüğüm gibi konuyu anlamadı, sorun bizde değil uydu alıcınızda vs dedi ama alakası olduğunu sanmıyorum. 3 aydır sorunsuz kullandığım CI+ kendi kendine sorun çıkardıysa, Sorun CI+ modül yazılımı ile ilgili olduğunu düşünüyorum, yanılıyorsam uzman arkadaşlar düzeltsinler.

Çözümün ise şu şekilde buldum. Bir tanıdıkta LG 46LB670 model tv vardı, tv yi internete bağlamıştık. Modülü o tv'ye taktım, modül tv de uyarı verdi ve tv internetten kendiliğinden dosya indirmeye başladı. işlem bittiğinde o tv de yayınları normal izleyebiliyordum. Modülü alıp evde uydu cihazına bağladım ve hiç sorun yaşamadan kullanmaya devam ettim. Umarım böyle devam eder. Modülün teknik yapısını çok bilmiyorum ama sanırım modül kendi firmwaresi gibi birşeyi güncelledi ve çalışmaya devam etti. Sizinde çevrenizde yeni model dahili uydu alıcılı ve internetli bir tv varsa denemenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayatgezi -- 23 Kasım 2014; 20:07:52 >

• Bende de aynı ssu loader v1.2.2 güncelleyememe sorunu vardı.promosmart ta 3-5 dakika bekleyince güncelleyebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah000 -- 25 Kasım 2014; 20:09:18 >
  • merhaba ben modülü tvde kullanıyorum cı+ olanla değistirirsem trt de olan bundesligayı seyredebilirmiyim müsteri hizmetleri oyle dedi doğrumudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.