Şimdi Ara

DSMART Cahiline Bir Kaç Bilgi Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Yıllardır Digi kullanıyorum. En çok iki yağmur bulutu gördüğünde yayının kesilmesinden, sonra da ücretinden dolayı iptal etmek istiyorum.

    Araştırmarlın sonucu ya çanak/uydu/hd receiver alıp kendi sistemini kurmaya ya da DSmart'a çıkıyor.

    DSmart konusunda tamamen cahilim ve umarım bir kaç konuda yardımcı olabilirsiniz.

    Maçlarla pek alakası olmayan bir aileyiz. Bizim için yayın kalitesi güzel olsun, çocuk kanalları ve belgesel kanalları bolca olsun yeterli açıkçası.

    Bu doğrultuda;

    1. DSmart önerir misiniz?
    2. Hangi paketini önerirsiniz?
    3. Modülden bahsetmişti bir arkadaş. DSmart'tan almayın pahalı olur diye. Modül nedir, nereden alınır, kaça alınır?

    Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini esirgemezse çok sevinirim.

    Teşekkürler şimdiden.



  • Bir d-smart kullanıcısı oılarak,
    D-smart'ın yayın kalitesi (HD yayınlar için) güzel.
    Belgesel kanalı fazla ama ne tür belgeselleri beğenirsiniz bilemem çünkü farklı farklı belgesel kanalları var, tabiri caizse hayvanlardan, suç dosyalarına, yemek kanallarına kadar.
    Benim kullandığım cihaz Pace marka bir cihaz, kanal geçişleri yeterli seviyede (3 yıl önce kurulum yapıldı cihaz hiç değişmedi)
    Film kanalları ne tür film izlersiniz bilmem ama eski filmlerden yeni filmlere kadar mevcut ama çok yeni filmlerde aramayın. İzlediğiniz bir filmi kesinlikle tekrar size sunacaklarından da emin olabilirsiniz. Aynı filmi hafta da 3-4 kez verdiklerine şahit oldum.
    Tv niz uyumlumu bilmem ama çok nadir 3D film veriyorlar (gerçi 8-10 ayda sadece 3 normal 3 de animasyon film izlemişimdir, belki de denk gelmedim ve ya kaçırdım)
    Ben anten ve kablo sistemi için bir şey diyemem çünkü oturduğum apartmanda merkezi sistem çanak kullanılıyor.
    Fiyat olarak D-Smart yeni sözleşme önerilerine bakarsanız uygun fiyata mega pakete sahip olabilirsiniz.

    Hep olumlu gibi yazmış olabilirim ama şunu söyliyim yeni cihazlarda sistem nedir yazılım nedir bilemem (kendinizi cihaz konusunda her türlü şeye hazırlayınız zira cihaz arızalarında reciver i siz kucaklayıp servise götürmek zorundasınız ve bunu ilk önce müşteri hizmetleriyle görüşüp size bayii tayin edilip orada işlem yapabilirsiniz)
    Bilgilendirme: Kumandanın garantisi sadece 1 haftadır, kumandaya olan veya olacak her türlü sıkıntı tarafınıza fatura edilir. Cihaz için herhangi bir şey diyemem çünkü cihaz konusunda yaşadığım herhangi bir sorun yok. (çok nadiren Smart Kart takılı değil hatası oluyor onda da elektrikten fişini çekip takınca düzeliyor, sanırım cihaz ısınmasından dolayı.

    Bunları yazmamdaki etken sizin genelde çocuk kanalı ve belgesel kanalları talebiniz. Yoksa direk D-Smart alın diyebilecek biri değilim.

    (Sözleşmem bitti yeni bir teklifte bulundular bende D-Smart'ı iptal edip Digitürk'e geçmeyi düşünüyorum, Spor seven biriyim. Henüz bende karar verebilmiş değilim.)




  • enige kullanıcısına yanıt
    Hocam,

    İlginiz için çok teşekkür ederim. Aslına bakarsanız gerek sizin yazdıklarınız, gerek diğer okuduğum yazılar DSmart'ın bana genel olarak hitap ettiğini gösteriyor. Merkezi sistemimiz yok bu yüzden bu ek maliyeti öğrenmeye çalışacağım. Bir de modülleri araştırıyor olacağım.
    Cihaz sıkıntısı konusunda Digitürk sağolsun servis yönlendiriyordu size ama 60 TL ücret karşılığında. Yani aslında herhangi bir gerçek servis hizmeti sunmuyor. Sadece servis hizmet bedelini standart hale getirmiş o kadar.
    Bakalım bir görüşüp Digi'den geçeceğim sanırım.

    Tekrar teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.