Şimdi Ara

Dsmart alirken 2-3-4 hatta 5 kere dusunun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 4-5 yildir dsmart kullanicisiyim. Internet + Tv olarak kullanmaya basladim. Tahattut bitiminde Interneti Ttnet'e tasidim. Daha sonra dsmart'i ariyarak " bana tv faturasini yollayin fiyatina gore kullanmaya devam edip yada etmiyecegim" dedim. Daha sonra bana yaklasik 3-4 ay fatura gelmedi. Tabi arayip sormalarim bu surecte devam etti. Bana fatura yollayin yoksa odemicem dedim defalarca. 3-4 ay sonunda 200 kusur fatura geldi. Arayip iptal etmek istedigimde; ceza odersiniz iptal etmek isterseniz, uyeliginiz 2 yil uzatilmis dendi. Butun konusma kayitlarina bakin ben uzatin diye birsey soylemedim dedim. Kafalarina gore uzatmislar. Bunun bana ne bilgisini verdiler nede istiyorum dedim. Daha sonra 50 kusur tl ve 2 yil tahattutlu olan paket hizmetim icin arayip tahattutu 12 aya indirelim ve ayda 18 tl odeyin dediler. Ne hikmetse artik. Bende ugrasmamak icin kabul ettim. Zaten dsmarti iptal ettirmeside bir dertmis onuda anladim. Yok oraya fax cek yok sunu yap yok bunu yap. Insanlar iptal etmesinler diye elinden geleni yapiyorlar.

Uyeligim boyunca faturalarim 2-3 kez asiri fazla geldi. Arayip sordugumde ic kurulum yapilmis dendi. Daha sonra mh lerine sikayet etdip iptal ettirmistim. Artik en son yasanan beni cileden cikartti.

Uyelik iptali icin butun herseyi hazirlayip tamamladim. Uyeligim iptal edildi. Son bir fatura cikicak size dendi. Daha sonra 18 tl geldi
    ve odedim. Ondan sonraki ay 72 TL fatura geldi. Bu ne dedim bana cevaplari "dis kurulum yapilmis dendi". Daha sonra diretince, mh calisan bayan bir saniye bekleticem sizi dedi. Bekledim daha sonra tekrar baglandi ve pardonbeyefendi ben yanlis biliyormusum bu ucret hizmet bedeli olarak yansimis size dendi. Aylik 2 tl lik ucret faturaniza yansimamis sistemden dolayi birkerede yansimis dedi. Dedim bana bunun bilgisi verilmedi, sordugumda 18 tl disinda herhangi bir ucret odemiyecegim soylendi dedim. Daha sonra sikayetinizi aliyorum dedi. Al bakalim dedim. 3 gun sonra yine aradilar ve telefonda " bu ucret dis kurulum olarak size yansitilmis dendi" yahu dedim mh ayri soyluyor siz ayri soyluyorsunuz. Ne dese begenirsiniz " musteri hizmetleri nereden bilecek" :) ben artik tamamen kurtulacagim gun bayram yapicam. Neeeye sikayet edebilirim? Benim gibi bir problem yasayip sonuc alabilen varmi?

Yazim yanlislari icin kusura bakmayin, mobilden yazdigim icin hatalarim olmustur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yüzden modül kullanacaksın. Aynı şeyler digiturkte de var..
    Bende 3-4 senedir dsmart kullanırım, henüz fatura vs ile ilgili bir sıkıntım olmadı çok şükür. İnternetindende memnunum...

Belgesel, film vs dendiğinde en uygun Dsmart var bence...Digide sadece sinema kanalları işe yarıyor.Onlarla birlikte alıncada daha fazla veriyorsun zaten.Yoksa belgesel olarak bakınca dsmart bence daha iyi, özellikle yaşam, gezi, yemekle ilgili kanalları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 10 Eylül 2015; 14:07:35 >
  • Modülü abonelik kullanıyorum Senelerdir
    Peşin ödemeli kafam rahat
  • Jose Mari kullanıcısına yanıt
    Sizin başınıza gelenlere yakın şeyler yaşadım bende. Bu tür firmalar üye kaybetmemek için her zaman sorunludurlar ancak D'smart'ı kim yönetiyorsa şimdi, berbat bir yönetici olduğu kesin. Zor bela iptal ettirdim, lanet okudum yüzlerine. Sayısız görüşme yaptım, btk'ya 2 kez şikayet yazmak dahil denemediğim bir şey kalmadığını düşünüyordum. Her şey tamam iptal ettirdim, yeni fatura yansımayacak sözünü söylettim iki gün sonra yavşak bir sesle arandım. Uyardım önce, sakın beni ikna etmeye çalışma dedim. Yine ikna etmeye çalıştı, sinirlendim... Bu kez bütün işlemleri ayın 31'inde bitirmememe rağmen, bana yeni fatura/70 küsür lira yansıyacak dedi... Güldüm.. :)
    Sen bela mısın dedim! İki değişik müşteri temsilcisi fatura yansımayacak dedi bana, dedim.. Onlar yanlış bilgi vermiş dedi.. Sen kimsin lan, doğru bilgi verdiğini söylüyorsun, dedim.. Lan diye konuşmayın lütfen, ben onların üstüyüm dedi.. Harbiden çok sinirlendim.. Sana haraç vermeyeceğim kesinlikle dedim.. Kapattım tekrar aradım, bu adamla ilgili şikayet dosyası açtırdım.. İki gün sonra arandım, iptal ettik fatura yansımayacak dediler.. Şikayetim noldu dedim, öyle bir kayıt yok, göremiyoruz dediler.. Vay be! Harbiden bunlar tezgah kurmuşlar, görüşme kaydını yok etmişler... Oysa D'smart'tan çok memnundum; sırf Fenerbahçe ve Barselona'yı izlemek için digitürk'e geçtim. Seneye D'smartı tekrar alacaktım.. Çok zor bu durumda...

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bu yüzden modül kullanacaksın. Aynı şeyler digiturkte de var..
    Bende 3-4 senedir dsmart kullanırım, henüz fatura vs ile ilgili bir sıkıntım olmadı çok şükür. İnternetindende memnunum...

Belgesel, film vs dendiğinde en uygun Dsmart var bence...Digide sadece sinema kanalları işe yarıyor.Onlarla birlikte alıncada daha fazla veriyorsun zaten.Yoksa belgesel olarak bakınca dsmart bence daha iyi, özellikle yaşam, gezi, yemekle ilgili kanalları

Aynen katılıyorum. Modülü yeni keşfettim kafam her açıdan rahat. Ben de evlenmeden önce 2 yıl dsmart, 4 yıl da dsmart net kullandım hiç sorun yaşamadım, tek telefonla üyelik iptali yapmıştım. Digiturk denen karaktersizlerle mahkemelik oldum, faks çek diyip duruyorlardı iptal için bende Kanuna dayanarak telefonla da yaparım yapın dedim inat ettiler sonra eşşek gibi kapattılar ve faturaları da iptal ettiler. Bu yüzden modül uyumlu tv niz varsa peşin verip (n11 gibi yerlerden alınca 9 taksit oluyor) bulaşmamak en iyisi. Fatura derdi yok en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bu yüzden modül kullanacaksın. Aynı şeyler digiturkte de var..

Aynen katılıyorum. Modülü yeni keşfettim kafam her açıdan rahat. Ben de evlenmeden önce 2 yıl dsmart, 4 yıl da dsmart net kullandım hiç sorun yaşamadım, tek telefonla üyelik iptali yapmıştım. Digiturk denen karaktersizlerle mahkemelik oldum, faks çek diyip duruyorlardı iptal için bende Kanuna dayanarak telefonla da yaparım yapın dedim inat ettiler sonra eşşek gibi kapattılar ve faturaları da iptal ettiler. Bu yüzden modül uyumlu tv niz varsa peşin verip (n11 gibi yerlerden alınca 9 taksit oluyor) bulaşmamak en iyisi. Fatura derdi yok en azından.

Peki bu dis kurulum ucreti haklarimi? Dava acsam basim agrirmi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.7 2.8 ortalama yeterli mi?
    geçen yıl açıldı
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.