Şimdi Ara

###DSLR - Aynasız Sistem ve Ekipman Tavsiyeleri### (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.258
Cevap
19
Favori
100.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkür ederim bu akşam baya aydınlattınız bizi özellikle de beni.
  • http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=550d
    %21 indirim var stok miktarı kadar değerlendir o zaman derim hocam.
    SON 3 GÜNMÜŞ.... bende bugun gordum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@LPH -- 2 Şubat 2012; 21:00:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@LPH

çok teşekkür ederim bu akşam baya aydınlattınız bizi özellikle de beni.

Rica ederim..
  • hocam merakımdan soruyorum bilen bi kişi olduğun için d3100+18 55 lens mi yoksa d80+18 105 lens mi alırdın sen olsan benim yerimde tamamen kişisel görüşünü merak ediyorum kendini benim yerime koyma kendi fikrin?
  • quote:

hocam merakımdan soruyorum bilen bi kişi olduğun için d3100+18 55 lens mi yoksa d80+18 105 lens mi alırdın sen olsan benim yerimde tamamen kişisel görüşünü merak ediyorum kendini benim yerime koyma kendi fikrin?

Ben daha çok d80 gibi ccd sensörlü gövdelerin imaj kalitelerini beğendiğim için (800 ISO'ya kadar) daha önce Nikon'un d60 ve d200 modellerini tercih etmiştim,ama d3100'ün fotoğraf kalitesi de oldukça iyi diyebilirim.Ayrıca,günümüzde belli nedenlerden dolayı ccd sensörlü dslr gövde üretimi de pek kalmadı.
    İyi akşamlar hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 1 Şubat 2012; 22:24:40 >
  • nihai bişey söylememişsin
  • quote:

nihai bişey söylememişsin

Ben konuyla ilgili ilk mesajımda d80 ve d3100'ün artılarını belirtmiştim.Kendi beklentinize göre bir değerlendirmede bulunabilirsiniz.
    "Ben olsam şu modeli alırdım" diyerek sizin tercihinizi etkilemek istemem.
    İyi akşamlar hoşçakalın..
  • quote:

Acemi için D3100, işi bilen adam için D80 daha uygundur D80 video dahi çekmez, hatırlatayım.
  • quote:

Ben olsam D3100 alırım. 18-105 ile. Yanına da 50mm f1.8. Bir de battery grip. Zaten olur D80 gibi.

Ayrıca sadece ISO performansı bile beni D3100 seçmeye yöneltebilir. 1600den sonra D80 gren vermeye başlıyor.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguruyaniker -- 1 Şubat 2012; 23:07:28 >
  • D3100 iyidir
  • Merhaba arkadaslar, genelde dış mekanda yapı fotoğrafları çekebileceğim bir makina arıyorum . Mimar adayıyım.
    Canon 550D ve Nikon D3100 dikkatimi çekti. bunları kaça alsam iyidir ?
    2000 tlye kadar limit belirledim, biraz esnetebilirim.
    Yapı içi ve dışınının fotolarını çekeceğim, ekstra lense ihtiyacım olur mu ? yoksa makina ile verilen 18-55 işimi görür mü ?
    tavsiyelerinizi alabilir miyim ? başka modellerde olabilir.
    teşekkürler....
  • Canon 550D + 18-55 işinizi görecektir
  • @sinanunsal05

İmkan varsa 15-85 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@sinanunsal05

İmkan varsa 15-85 alın.

Yalnız mimar adam için geniş açı biraz sıkıntı olabilir. çektikleri fotoların uzun, basık veya eğik çıkması konusunda. Distortion u düşünerek karar vermek lazım bu konuda.

Ayrıca niye piyasada 50-200 bulamıyorum ben. satsın birisi artık bıkmadı mı arkadaş kullanmaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

@sinanunsal05

İmkan varsa 15-85 alın.

Yalnız mimar adam için geniş açı biraz sıkıntı olabilir. çektikleri fotoların uzun, basık veya eğik çıkması konusunda. Distortion u düşünerek karar vermek lazım bu konuda.

Ayrıca niye piyasada 50-200 bulamıyorum ben. satsın birisi artık bıkmadı mı arkadaş kullanmaktan

nikon 55-200 degilmi ?

canon fotograf gorunce profilinizde sorayim dedim belki yanlislikla yazmisinizdir diye . 55-250 var bende de . ama sanirim nikoncusunuz

• Pentax için soruyordun onu pier
  • Merhaba.Nikon d3100 veya Canon 1100d makinelerini iyi bir lens ile bulabileceğim siteler önerir misiniz ? Portre ve Manzara çekeceğim.18-55 IS mi daha iyi bu modlar için yoksa başka bi lens mi? Bütcem 1400tl'ye kadar.Başka bir makine önerimine de açığım.Şimdiden Teşekkürler :)
  • Bu bütçeniz ve yukarıdaki gövdeler ile 18-55 yerine başka lens alamazsınız.Manazara için 18-55 yeterli.Porte içinde ileride ucuza bir 50mmf1.8 alırsınız
  • @theshadowoneby

Hocam manzara için geniş açı (10-22 gibi), portre içinde 50mm, 60mm gibi objektiflere ihtiyacınız var. Bunlar genellikle makine ile satılmazlar. Ayrı olarak almanız gerekir. Ya da Hayyam'da kit lens'ı bırakıp aradaki fiyat farkını kapatarak kit lens yerine istediğiniz lensi alabilirsiniz.

Manzara için:

http://www.fotografium.com/Tokina-12-24-mm-F-4-AT-X-Pro-DX-II-Zoom-Lens_3643.html gibi.

Portre için:

http://www.fotografium.com/CANON-50mm-1-8-II-LENS_2425.html gibi lensler gerekmektedir.

• Başka makine olarak canon 450d ve tamron 17-50 alabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.