Şimdi Ara

DSL sinyali yüksek modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2 senedir TTnet'in 50mbps'e kadar VDSL tarifesini 40-41 mbps hızlarında birkaç günde 1 nadir kopmalarla kullanmaktayım.Saha dolabına uzak olduğum için down SNR'ım hep 8.0-8.5 aralığındaydı Up SNR'ım 15 civarı genelde o tarafta sorun yok.Özetle pek sorun yaşadığım söylenemez. Kullandığım modem Asus DSL N-16.
    Bugün şans eseri Zyxel VMG3312-B10B denedim elime yeni geçti modem, SNR değerlerimde 1-2 değerlik bir artış gözlemledim ve Down hızım 46 mbps'ye kadar vurdu ve kesilme yaşamadım günlerdir. Sanırım bu Broadcom chipset ile alakalı. Şimdi DSL sinyalini böyle kaliteli yakalayacak Broadcom chipsetli yeni bir modem almaya karar verdim çünkü bu modem baya kısıtlanmış yazılımsal olarak. Evim müstakil ve farklı noktalarda 5 ghz ve 2.4 ghz wifi Access pointlerim var modeme ethernetle bağlanıcak yine onlar. Yani alacağım cihazın wifi kalitesi hiç önemli değil wifi'sini kapatırım büyük ihtimal, tek önemli olan bu şekilde DSL sinyalini iyi yakalaması ve stabil tutması. TP-Link VR600 gözüme kestirdim gibi ama VR400 ile arasında chipset farkı var mı bilmiyorum ikiside Broadcom sanırım ama aynı mı değil mi bulamadım o detayı.
    En fazla 700-800 liraya kadar bir cihaz düşünüyorum şimdiden tavsiyeler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 28 Nisan 2020; 22:11:23 >

• Drytek in wifisi olmayan DSL modemleri var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl modem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.