Şimdi Ara

DSL-N12U 300MBPS Modem 144 Mbps Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS DSL-N12U 300MBPS ile ASUS USB-N14 300MBPS adaptör kullanıyorum. Modemin yanında durmama rağmen bağlantı hızı 144 Mbps'yi geçmiyor. Yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır? Sorun modemden mi yoksa adaptörden mi kaynaklanıyor onuda bilemiyorum. Modemi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

ASUS DSL-N12U 300MBPS ile ASUS USB-N14 300MBPS adaptör kullanıyorum. Modemin yanında durmama rağmen bağlantı hızı 144 Mbps'yi geçmiyor. Yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır? Sorun modemden mi yoksa adaptörden mi kaynaklanıyor onuda bilemiyorum. Modemi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu link belki yardımcı olur. Farklı marka ama kullandıkları sistem veya teknoloji aynıdır.http://www.airties.com/_supportdocs//24/_24_20140123140111.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: byds24

quote:

Orijinalden alıntı: monaktus

ASUS DSL-N12U 300MBPS ile ASUS USB-N14 300MBPS adaptör kullanıyorum. Modemin yanında durmama rağmen bağlantı hızı 144 Mbps'yi geçmiyor. Yapmam gereken herhangi bir ayar var mıdır? Sorun modemden mi yoksa adaptörden mi kaynaklanıyor onuda bilemiyorum. Modemi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bu link belki yardımcı olur. Farklı marka ama kullandıkları sistem veya teknoloji aynıdır.http://www.airties.com/_supportdocs//24/_24_20140123140111.pdf

300 Mbps hayal o zaman dağ başında oturmadığımıza göre

• Modemden 40mhz yapin wireless ayarini, 20,20/40,40 diye ayar vardir kablosuz ayarlar kisminda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de eger uzak noktadaysa modeme adaptor o zaman da baglanti hizi duser normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hey

Modemden 40mhz yapin wireless ayarini, 20,20/40,40 diye ayar vardir kablosuz ayarlar kisminda

Dediğiniz ayarlardan 2 tane seçenek var. 20/40 Mhz işaretli
    Test etmek için laptopa wirelessı bağlayıp modemin yanında durdum. Kasamın olduğu yer modeme uzak hız düşüyor haliyle.
     DSL-N12U 300MBPS Modem 144 Mbps Hız Sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.