Şimdi Ara

DSL ısıgı sürekli yanıp sönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
12.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4gündürden beri izmirde internete bağlanmaya çalışıyorum bahcelievler telekomda sorunmu var ne dün sinyalı modeme yollamayı başardılar bu seferde dsl işıgı sürekli yanıp sonuyor kullanma klavuzunda DSL ISIGI SABIT OLURSA adsl hızmeti var demek yazıyor ama sürekli yanıp sönuyör aradım arıza kaydı aldılar benim yapabileceğim bir sşey varmı tşkler

• Sürekli yanıp sönüyorsa dsl sinyali almaya çalışıyordur ancak santralden onay alamassa sabit duruma dönmez ve sürekli aramaya devam eder.
  • Splitter ya da modeme telefondan gelen kabloda problem olmadığını düşünüyorsan onların arıza kaydını değerlendirmesini bekleyeceksin.
  • aramışlar ve servs gelecekmiş bügünmü demiş ailem bügünde olabilir demişler saat kaça kadar çalışıyorlar bu saat gelirlermi sizce varmı bilen 5 günddür bağalnamaıyorum ve parasını alacaklar nerde bu adalet
  • yokmu bilen((((
  • illaki bişey yapmak istiyorsan.. modemi bile değiştirebilirsin.. modemde kesin sornsuzdur diye birey yok tabiki.. ayrıca hatta telefon bağlıysa onları çıkarabilirsin.. hat sadece modeme bağlı olsun..

ama sanırım sorun hatta yani arızayı çözmelerini bekleyeceksin..
  • ya bendede 2 gün önce dsl ışığı ve internet ışığı yanmıodu servisi aradım arıza kaydı aldılar sonra baktım ses seda yok ttnetin verdiği modemi başka bi modemle değiştirdim bide yeni splitter taktım çok şükür tııkır tıkır çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TTNET e ama aradım arza kaydı aldılar sorun gitti MAŞŞALLAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackman0106 -- 9 Temmuz 2010; 11:47:01 >
  • Arkadaslar merhaba ben evime 3 gun once telefon uzerine net bagladim suan interneti de telefonu da kullanabiliyrm yanliz MODEM deki DLS isigi sari yaniyor bunun sebebi nedir ? Bana cikaracagi problemler nelerdir bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirse cok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imdatkaraboga İ kullanıcısına yanıt
    Fiber bağlantı vermişler çok daha iyi vdsl yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.