Şimdi Ara

dsl ışığı olmasına rağmen internet yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
19.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı sorunu tekrardan yaşamaya başladım. Neden oluyor çözemiyorum. DSL ışığı yanıyor. İnternet ışığı yanmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modeminizin yazılımını güncelleyiniz.
  • Aynı durumdan muzdaribim dsl aktif olarak yanmakta ama internet himeti alamıyorum vdsl olarak kullacağım adsl ile kullanıyordum modem aldıktan sonra vdsl e geçirdim ama hızlarım aktif bağlantım aktif gözükmesi rağmen internet aktif değil sorun ne olabilir modemim tp-link td-w9970 turktelekom modemi hızlı kurulmda bi hata yok aşağıda bağlatı durumum gözükmekte ;

     dsl ışığı olmasına rağmen internet yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaerdurmus -- 26 Şubat 2019; 17:3:24 >




  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    modeminizin yazılımı güncelleyiniz inşallah uygun frimware çıakrmışlardır asus ve zyxel bu şekilde sorunu çözdüler.
  • Hocam baktım güncel bir yazılım yok bu iş sadece modemlik mi? Benim modemi kullanan yüzlerce turknet’li vdsl şekilde hizmet alıyordur bu sadece benim şansıma olan bişey mi? Adsl de bir problem yaşamıyordum aynı modemi kullandım bir süre, vdsl’e geçişte yaşadım bu sıkıntıyı problem modemse yenisini alalım napalım sorun değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dns bazlı sorun geçen yaz ttnet ile başladı modemlere uzaktan müdahale ettiler son zamanlardaki bu sorunu 3-4 kişi biz böyle hallettik şimdi sana modem al diye bir sorumluluğa giremem fakat tp-linkin illaki Türkiye Distribütör'ü vardır Asus ve Zyxel örneğini verirsen elbetteki bir açıklama yapacaklardır.Tp-linlinkide iyi bilirim iyi uygun bir firmadır ama gıcık donma gibi sorunlarınıda iyi hatırlarım.Kendimden örnek verecek olursam arada dsl ışık yandığı halde kopma oluyoru 2 ay önce gece kopunca sabaha kadar gelmiyordu sonra ara ara gündüzde olmaya başladı fakat bu sefer kısa sürüyordu son günlerde özellkike 15saniyede bir kopma olunca yazılım güncelleyince sorun bıçak gibi kesildi.Son bir senedir ttnetinde özellikle eski ve yeni modem bazlı sorunlar yaşadığını biliyorum bu sorun bir sene önce ttnetle başladı.Bu arada bendeki modem dsl-n16 6 aydır yazılımı güncelle diye uyarı veriyordu bende kale almıyordum benim modem güncellemeyi tıklayınca kendisi otomatik yapıyor diğer modemlerin çoğu frimwareyi yani bin dosyasını indirip kurman gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 27 Şubat 2019; 19:52:39 >




  • Aynı sorun bende de var. Dsl ışığı yanıyor, internet ip yok. Kayıt açtık bekliyoruz. Kesinti başladığında ttden gelip kapı kapı apartmanda dolaşmışlar ve mahalleyi fibere geçirdik tt üyelerinin bağlantıları koptu onu düzelteceğiz demişler. Bende turknet olduğu için kapıdan kayıt açın diyip gitmişler. Tt üyesi olsaydınız hemen yapardık demişler. Tt altyapı değiştiriyor, biz internetten oluyoruz. Kayıt açtık bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çözülen var mı ? Bi eleman geldi işte baktı tekrar kurdu felan sonunda modem bozuk dedi. Gittim başka modem taktım hala aynı, ip alamıyor modem. DSL ışığı sabit yanıyor ancak internet gelmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burock Holmes -- 3 Mart 2019; 19:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü yazmamışım, bu hatayı alan arkadaşlar sorun direk internet sağlayıcısıyla alakalı onlar gerekli düzeltmeyi yapınca sorun giderilmiş oluyor modemim de sorun yok aynı modemi kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var. ADSL'den VDSL'e geçtim. Destek kaydı oluşturdum, gelecek cevabı ve internete bağlanmayı bekliyorum.

  • recomemoecho12 R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydına istinaden teknik uzmanlarımız çalışmalarını tamamladıktan sonra size bilgi verecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.