Şimdi Ara

DSL bağlantı fibere dönüştürmek için TTNET servis gelir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, babam uzun yıllardır TTNet müşterisi, taahhütünün bitmek üzere olduğunu söylediğinde online işlemler uygulamasından yeni paket seçtik 16mbit olan hızını 35 mbit e çekerek yeni taahhüt başlattık, internet hızını ölçrüğümde 12-15mbit arası değerler aldım sonra inceledim ki duvardaki telefon prizine takılan kablo modemin dsl kısmına giriyor, binada fiber altyapı mevcut 80-100 mbit hız alabilirsiniz demişti diğer firmalar, anladışım kadarıyla fiber hat binaya gelmiş ama babamın dairesi için bir işlem yapılmamış eski sistem kullanmaya devam etmiş, müşteri hizmetlerini arayıp bilgi versek servis gelip işlem yapar mı acaba ? Ben kendi evimde duvardan çıkan Cat6 kablosu ile internete bağlanıyorum ve hız kaybı yaşamıyorum, benzer durum yaşamış yada konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orhank52 O kullanıcısına yanıt
    Dairenin altyapısını Türk Telekom Türknet gibi servis sağlayıcılardan sorgulayın. Eğer fiber altyapı varsa Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayarak bakır altyapıdan fiber altyapıya dönüşüm yaptırmak istiyorum diyerek fibere geçebilirsiniz. Ekipler eve gelir. Binadaki dağıtım kutusundan dairenize fiber kabloyu (obk) çekecekler. Burası biraz muallak bazen kablo bırakıp müşteriye de çektirebiliyorlar. Kablo çekildikten sonra kablonun ucuna ONT cihazını bağlayacaklar. ONT den de bir CAT kabloyla Türk Telekomun vereceği fiber modeme/router/hgw bağlantı sağlanacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.