Şimdi Ara

DSG (TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
8
Favori
29.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DSG'li araç almadan önce DSG ile ilgili sıkıntıları araştırmış biriyim. ama bu problemlerin bu kadar kronik seviyelerde olabileceğini tahmin edemeden, torku yüzünden arıza çıkarma olasılığı en düşük olan 1.2tsi tercih ettim... Keşke sarsıntı titreme yapsaydı da ama şu olay başıma gelmeseydi vw gruba olan bütün güvenim sarsıldı... evet arkadaşlar kral çıplak

Orijinalden alıntı: Space-Dye Vest

DSG'li araç almadan önce DSG ile ilgili sıkıntıları araştırmış biriyim. ama bu problemlerin bu kadar kronik seviyelerde olabileceğini tahmin edemeden, torku yüzünden arıza çıkarma olasılığı en düşük olan 1.2tsi tercih ettim... Keşke sarsıntı titreme yapsaydı da ama şu olay başıma gelmeseydi vw gruba olan bütün güvenim sarsıldı... evet arkadaşlar kral çıplak

Teklifim geçerli fakat mızıkçıklık yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesazuma

ya sacma bir talepte bulunuyorsunuz. neden size ispatlamak zorunda. siz inanmayabilirsiniz. bu sizin seciminiz.

bu ariza yeryuzunde ilk kez gozuken bir ariza degil. tonla ornegi mevcut. diyelimki bu konu sahte. ne degisti? bu konunun sahte olmasi ayni arizayi iceren konu ve videolarin tamamini gecersiz mi kilacak?

Ben bir talepte bulunmuyorum, yardım öneriyorum. Niye eğip büküyoruz konuyu ?

İnsanları yanlış bilgilendirmek, kararlarında yanıltmak, hata yapmasna sebep olup vebalini almak doğrumu ?
  • bazı vw farhri bayileri kıyamet koparıcak durum yok demişler

sizin de başınıza gelsin sollama yaparken birden araba gaz yemesin o çok sevdiğiniz fiyasko vw otomatik arabalarınızı çok merak ediyorum ne yaparsınız

Dsg yeni üretilen bir şanzıman değildir.2003 yılından beri araçlara konuluyor Vag tarafından.Bİlmeyen arkadaşlar için söylüyorum.

Bu kadar sorunlu bir şanzıman olsa neredeyse 10 senedir dünyanın her yerine birçok modele koyup satamazlar.

DSG nin şuan sorun diye tabir edilen olayı kavramalarının çabuk bitmesidir.Nasıl manuelde debriyaj bitiyor aynı onun gibi.Bununda sebebi kavramaya diğer çift kavramalara göre kavramaya daha çabuk düşmesidir.O yüzden bugün powershift şanzımanın performans ve yakıt değerleri manuelden kötüyken dsg den çok daha iyi.Keşke daha uzun olsa fakat durum bu.Belli bir üretim yılındakilerde bu olay vardır.

Ya eski ıslak kavramaya geçecekler yada bir çözüm bulacaklar.Şuanda dsg siparişi almıyor doğuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 23 Haziran 2012; 1:12:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

quote:

ya sacma bir talepte bulunuyorsunuz. neden size ispatlamak zorunda. siz inanmayabilirsiniz. bu sizin seciminiz.

bu ariza yeryuzunde ilk kez gozuken bir ariza degil. tonla ornegi mevcut. diyelimki bu konu sahte. ne degisti? bu konunun sahte olmasi ayni arizayi iceren konu ve videolarin tamamini gecersiz mi kilacak?

Ben bir talepte bulunmuyorum, yardım öneriyorum. Niye eğip büküyoruz konuyu ?

İnsanları yanlış bilgilendirmek, kararlarında yanıltmak, hata yapmasna sebep olup vebalini almak doğrumu ?

nasil yanlis yonlendirme ya. dsgde boyle bir ariza yok mu diyorsunuz yani. hic gorulmedi yani bu sorun?

mevcut sorunlari yokmus gibi gostermenin vebali yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 100 tane aracın 5 inde sorun çıkıyor, dsg kötü oluyor

Ne kadar bilirsen bil anlatabildiklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır..
  • Skoda Fabia RS sahibiyim. Bilindigi uzere dsg sanziman ve aracim suan stage 2, dyno uzerinde tekerde 205hp vermis olup ecudan olculen bir diger olcumde ise aracin hpsi 258 olarak cikmistir.
    Ben bu uygulamalari yaparken dsgnin sikintisini bildigim icin aracin torkunu stock olarak biraktirdim.
    Suan icin bir sorun cikarmadi cok sukur ve gayet memnunum tek memnun olmadigim konu sangir sungur ses cikarmasi...

nasil yanlis yonlendirme ya. dsgde boyle bir ariza yok mu diyorsunuz yani. hic gorulmedi yani bu sorun?

Arıza muhakak olacaktır, insan yapısı sonuçta. İşten güçten zaman ayırıp bu forumda birbirimize yardımcı olmaya, bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşların bu dostluğu önemsemediğine şahit oluyorum.

Zorla arttırdığı üç beş kuruşa ilave bir ton kredi çekerek "aceba en iyi hangi otomobili alabilirim ?" kaygısında olan insanları yanılgıya sevk etmenin vebali büyüktür. Şahsen düşüncesi bile beni üzüyor. Bunun ciddiyetini kavramak, ona göre davranmak lazım.
  • Bugün başıma gelen olaydan sonra, DSG'nin False Neutral problemi konusunda herkesi bilgilendirmek için foruma üye oldum... Şu an için objektif yazamıyorum çünkü hayati tehlike yaratması olası bir problem benim başıma geldi, onun için üzgünüm ve sinirliyim... iyiniyetli bir şekilde insanları uyarıyorum, DSG ile sollamaya çıkarken lütfen dikkatli olun... isteyen istediğini düşünsün ama bu konu tartışılsın... çünkü bu sorun titreme ve ses gibi bir sorun değil oldukça ciddi bir sorun...

quote:

Arıza muhakak olacaktır, insan yapısı sonuçta. İşten güçten zaman ayırıp bu forumda birbirimize yardımcı olmaya, bir şeyler paylaşmaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşların bu dostluğu önemsemediğine şahit oluyorum.

Zorla arttırdığı üç beş kuruşa ilave bir ton kredi çekerek "aceba en iyi hangi otomobili alabilirim ?" kaygısında olan insanları yanılgıya sevk etmenin vebali büyüktür. Şahsen düşüncesi bile beni üzüyor. Bunun ciddiyetini kavramak, ona göre davranmak lazım.

katiliyorum. o yuzden dsg sorunlari bol bol konusulmali. herkes en iyisini hak ediyor neticede.

• quote:

Bugün başıma gelen olaydan sonra, DSG'nin False Neutral problemi konusunda herkesi bilgilendirmek için foruma üye oldum... Şu an için objektif yazamıyorum çünkü hayati tehlike yaratması olası bir problem benim başıma geldi, onun için üzgünüm ve sinirliyim... iyiniyetli bir şekilde insanları uyarıyorum, DSG ile sollamaya çıkarken lütfen dikkatli olun... isteyen istediğini düşünsün ama bu konu tartışılsın... çünkü bu sorun titreme ve ses gibi bir sorun değil oldukça ciddi bir sorun...

Gel büyük sözü dinle şu feyk üyeliğini kapat, uzun vadede pişman olmassın
  • ne dsg şanzımanmış
    3 sene 307 bva kullandım bu süre zarfında 85 bin km yol yaptım hiç bir problem yaşatmadı
    anlaşılan şu ki tam otomatik şanzımana devam forumdan okuduğum kadarıyla problem yaşayan sayısı epey var

katiliyorum. o yuzden dsg sorunlari bol bol konusulmali. herkes en iyisini hak ediyor neticede.

Hay hay, konuşalım tabiki. Mesela ben kullanıyorum, bir sorun yaşadığımda burada konuyu açar, sizleride aşama aşama bilgilendiririm söz veriyorum. Fakat burada, bu başlıkta konu dsg olmaktan çıktı.
  • quote:

quote:

Vallahi bu tarifinize ben uyuyorum.9 seneden sonra aracımı değiştirmeye karar verdim,gittim çok beğendiğim yeni vw 1.4 tsi dsg 7 cc ye kapora yatırdım,ama gel görki bu sorunları okuyunca korkmuyor değilim.Sonuçta kolay para kazanılmıyor ve ne yapsam diye hergün düşünmeye başladım.Birde bir arkadaş doğuş dsg siparişi almıyor demiş ancak bize çatır çatır dsg li araç satıyorlar.Bunu bilen varsa açıklarsa sevinirim.

• quote:

Bugün başıma gelen olaydan sonra, DSG'nin False Neutral problemi konusunda herkesi bilgilendirmek için foruma üye oldum... Şu an için objektif yazamıyorum çünkü hayati tehlike yaratması olası bir problem benim başıma geldi, onun için üzgünüm ve sinirliyim... iyiniyetli bir şekilde insanları uyarıyorum, DSG ile sollamaya çıkarken lütfen dikkatli olun... isteyen istediğini düşünsün ama bu konu tartışılsın... çünkü bu sorun titreme ve ses gibi bir sorun değil oldukça ciddi bir sorun...

Bence dsg sanzimandan ziyade fanatik kullanicilarinda sorun var.
    Baksaniza birlik olup sizi dovmelerine az kaldi.

Gecmis olsun. Her ne kadar arac tamir edilse bile kafanizin bir kosesinde bu olay hatirlanacaktir.
    Bence aracinizi bu forumdaki vw fanboylarindan birine satin. Sonucta yalan soylediginizi iddia ediyorlar. Siz bozuk desenizde onlar kabul etmeyeceklerdir.Dolayisi ile iki taraf icinde hayirli bir satis olur.Sanziman haricinde aracinizdan memnunsaniz manuel yeti alabilirsiniz.

Bu arada neden dsgli arac satilmiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 23 Haziran 2012; 1:42:06 >

• nedir bu vwcilerin çekitği

gördüğüm kadarıyla dsg alınabilir bir şanzıman değil. bu forumdaki kacıncı dsg arızası

bir laf vardır ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye. dsg ninde bişeyleri varki bu kadar tepki topluyor

neden mercedes bmw toyota honda şanzımanları tepki almıyor ?

ne oldu o alman teknolojisi üretim araclarınıza daha duuur o tsi motorlarıda göreceğiz yavaş yavaş

millet şehir içinde aracını sıkıştırmıyor sorunsuz deniliyor bir kaç ay sıkıştırın bakalım kaç litre yağ götürecek.

mercedes honda mitsubishi bişey bilmiyorlar zaten 1.6 mivecten 117 beygir 1.8 cgi dan 156 beygir cıkartıyorlar

bir bildikleri varki yapmıyorlar cekiniyorlar. mercedesin turbo beslemeli araçları bu yıl daha ülkemize gelecek

boşuna hala 4 ileri kullanmıyorlar. adamların bir bildikleri var demekki

• http://www.youtube.com/watch?v=3XqhZEcXFmw söz konusu adreste bugün yaşadığım sorun açık bir şekilde görülüyor... Lütfen düşünün bu sorun tam sollamaya çıkarken başınıza gelse ne hissedersiniz? Biraz empati Sn. GünerKanat Beyefendi...

http://www.youtube.com/watch?v=3XqhZEcXFmw söz konusu adreste bugün yaşadığım sorun açık bir şekilde görülüyor... Lütfen düşünün bu sorun tam sollamaya çıkarken başınıza gelse ne hissedersiniz? Biraz empati Sn. GünerKanat Beyefendi...

Ben yapıcı olmaya çalışıyorum, empati kuruyorum.Forumda vw, vw diye tutturan bazı adamlar sizi sinirlendirmiş olabilir.Fakat o insanların bireysel hataları yüzünden yalan yanlış işlere girmeye, feyk konu açmaya
    meseleyi suçu olmayan insanlara yansıtmaya (onları yanıltmaya), kendi psikolojinizi bozmaya ne lüzum var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 23 Haziran 2012; 1:48:43 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.