Şimdi Ara

Dsg sorunu ve doğuş otoda yaşadıklarım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
3
Favori
16.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Avrupa'da araba yenilemenin maliyeti burayla kıyas edilemez ki. Ki araç trafiği de burayla pek benzerlik göstermiyor. Burada şehirlere yığılma varken orada benim buradan gördüğüm kadarıyla yok. DSG yoğun trafikte arıza verme olasılığı daha yüksek olan bir şanzıman değil mi?


    Açıkçası burada bu araçlara servet bayılıyor insanlar ikinci eline bile. Hadi sıfır alıp birkaç yıl kullanıp elden çıkaranlara lafım yok ama onun haricinde çok saçma. Almanya'da yaşasaydım mesela gidip DSG'li bir araç alabilirdim ama burada alacağımı zannetmiyorum. En azından şimdilik.

  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Ortalama Kartın sıfır servis fiyatı, montaj ve adaptasyon ücreti hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. İbretlik bir olay yaşamışsınız.


    Ben burada "manuelin problemsizliğini seviyorum" dediğim zaman

    "bu devirde manuel mi kaldı", "manuel vitesli sıfır araba üretilmesin artık", "manuel vites amele işi", "paran otomatiğe yetseydi manuel almazdın" gibi saçma salak cevaplar yazan dingiller iyi okusun bu konuyu.

  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    yıllar önce 4-5 golf baktım çoğu 40-50 bin kmdeki araçlardı hepsinde bu sunroof çatlağına denk geldim o zamanlar servis 1 hafta araç yatar 7bin civarı masrafı olur demişti vazgeçmiştim almaktan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • size tavsiyem 2. ele satışa koyun 30 binve 20 bin fakı ile hemen müşteri bulursunuz. sonra tam otomatik bir araç alın. yolda kalmadan binersiniz. öncelik belirleyin, yolda kalmak mı kapı sesi mi? geçmiş olsun.

  • Vavacars gibi sitelerde araba aratacağım zaman hemen vw grubu otomatik arabaları liste dışı bırakıyorum, benim için yok hükmündeler.

    Güzel araba yapıyorlar diyecek yok ama dsg denen dandik şanzımandan dolayı çok da müşteri kaybediyorlar. Çok mu zor tam otomatik bir şanzıman koymak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 23 Şubat 2022; 21:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam gibi olcak ama herkes gibi can sıkıntısından youtub açar izlerim.
    Recep usta tamir evi (yogunluk opel ama cogu arabaya bakıyor)
    Tamirhane(aslan usta) vw ustası antalya.

    Aslan ustanın anlattıgna göre videoları mevcut
    Dsg tamamen hassas şanzıman mış ve yağmurlu yollarda daha fazla dikkat edilmesi gerekiyormuş, dsg nin bir yerinden su girme sıkıntısı oluşuyor muş... vs vs

    Herzaman şunu savundum risk almak isteyen , psikolojisi saglam ama bozmak isteyen dsg alabilir sizi rezilde eder vezirde.

    Dolayısıyla araba almak isteyen araştırıp iyisiyle kötüsüyle hangisi agır basıyorsa onu tercih etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    Çok fahiş fiyat, tamir edilebiliyorsa sevindim. Bizim sektörde benzer olaylarla karşılaşıyoruz. Japonun kartları çok daha sorunsuz.

    Aynısı bt sektöründe geçerli, sanki maksimum 2 yıl dayanacak şekilde üretilmiş kartlar, enteresan...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün mekatronik ve makine mühendisleri doluşmuş konuya(!)
    Sapla samanı karıştırmayı ne zaman bırakacaksınız? Adam dsg kötü şanzıman, öyle bozuluyor böyle bozuluyor demiyor. Sıfırından beri servis bakımlı aracında oluşan sorun için markanın arkasında durmamasından bahsediyor. Yok almasaydın, bas bas bagırdık dsg kötü, aldıysan katlanacaksın...Hayretler içerisinde okudum konuyu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhan G. kullanıcısına yanıt
    agzina saglik dostum ya, ne guzel yazmışsın eyvallah. benim anlatmak istediğim tam olarak bu ama konu ister istemez başka yerlere çekildi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gokhan G. kullanıcısına yanıt

    anlatamazsın hocam, fanboyluk bitmez. gizli gizli zevk duyuluyor başkasının zor durumundan, linç üstüne linç kanırttıkça kanırtılıyor. temelsiz atmalar şampiyonası, ben almadıysam tutulmuyordurundan şunu alsaydına bitmezler...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 24 Şubat 2022; 11:22:20 >
  • Gokhan G. kullanıcısına yanıt

    Hocam burda yillardir anlatılıyor DSG sorunlu şanzıman Amerika'da satışı yok Türkiye de firma arkasında durmuyor ne yapıyor iyi niyet adı altında yıllardır malın arkasinda duracağına müşterisinin arkasına geçiyor alan razı satan razı ise yapacak birşey yok başa gelen cekilir !


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam amerika ayrı bir dünya, burda sattığın 3 silindirli 1.0 tsi motoru abd ye sokmazlar bile. 2.0 lt altı araba yok. biz ancak EU ile kıyaslanabiliriz bu anlamda. öyle bakarsan abd de sadece nissan toyota honda (ve grup markaları) biraz da mercedes- vw var. 1 yıl kaldım hiç peugeot renault fiat görmedim. bildiğim kadarı ile hala da peugeot satılmıyor. bu peugeot kötü bak amerikalılar da almıyor anlamına mı gelir? ha eğer bu dsg sadece tr ye satılıyorsa tamam bize ittiriyorlar diyelim... ama konu bu da değil arkadaşın uğradığı haksızlığa "alan razı satan razı ise yapacak birşey yok başa gelen cekilir" demek, bilemedim...

  • Tamam DSG kornik sıkıntılı bir şanzıman anladık kabul ettik te, bu yetkili serviste bakım yaptırma iyi niyet falan diye kendinizi yoldurmayın artık,bakımları dışarda yaptırsan en baba dsg arızasında bile cebinden bu kadar çıkmaz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • defiant82 kullanıcısına yanıt

    İnsan başına gelmeyince anlamiyorki. Geçen sene şantiyede işlerim artınca yeni kasa 0km Caddy 2.0tdi DSG aldım. Cam tavan falan hem binek hem ticari şık bir araç.

    15bin bakımına kadar 5 kere yağ eksiltti. En son incelemeye aldılar. 2gun kaldı araç, her 1000km'de 200ml yağ eksilir normaldir dediler. 15binde 3lt yağ yapar dedim, normal dediler ama ne hikmetse o 2gunden sonra yağ eksiltmedi.


    Ayrıca araçta şanzımanın ordan damla seklinde yağ geliyordu. 20binde getir bakalım dediler. Pazartesi bıraktım bugün telefon açtılar, yağ şanzımandan geliyor, garanti kapsamında komple şanzıman değişecek 15-20gunu bulur dediler.


    20bin km 1 yaşında aracı 7.ye servise bıraktım bıktırdı yahu nereden bulaştık anlamadım ki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin mağduriyetinden zevk alırcasına yazanlar! Daha beterini siz yaşamayın. Araçlarınız ile mutlu mesut yaşayın.

  • 2010 model tammiye yetkili servis bakımlı 1.4 tsi dsg passat variant aracımda 115 bin km ye kadar 3 kere dsg arızası yaşadım. Birdaha asla DSG almam

  • Adamın araba bozulmuş, gülücükler ile araç sahibi ile adeta başşak geçen mesajlar en beğenilen mesajlar.


    sonra “otomobil genel neden bitti”.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duratorq_ kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlamayında ticari arabada otomatik vitesin ne işi olur? Yük taşıman icap etse filan insan korkar yani. Hassas ve pahalı bir mekanizma nihayetinde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.