Şimdi Ara

DSG şanzıman problemleri(Doğuşun yanıtı 25te) (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.950
Cevap
27
Favori
176.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Varsa çözülen sorun belgesini getirsin gorelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de de şanzıman hatası uyarısı cikti.Birkac defa ama herhangi bir sorun hissetmedim simdilik.Bir de bu tork konvertorluler kadar yakiyor.1.2 dsg sehir ici 9-10 lt..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x15

    Ben de de şanzıman hatası uyarısı cikti.Birkac defa ama herhangi bir sorun hissetmedim simdilik.Bir de bu tork konvertorluler kadar yakiyor.1.2 dsg sehir ici 9-10 lt..

    Otomatik turbo benzinli arac sehir ici zaten 8in altini görmez,siz zorluyorsaniz araci daha,cok da yakar.
    Aracınızın marka modeli ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014, 15 veya 16 dsg alınır mı? alınmaz mı? son zamanlarda fazla paylaşım yok. acaba sorun son yıllarda çıkan araçlarda giderildi mi? bununla ilgili resmi bir açıklama da yok sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swes

    2014, 15 veya 16 dsg alınır mı? alınmaz mı? son zamanlarda fazla paylaşım yok. acaba sorun son yıllarda çıkan araçlarda giderildi mi? bununla ilgili resmi bir açıklama da yok sanırım.

    Halen ayni sanziman kullaniliyor,sorun çözüldüğüne dair resmi açıklama da yok,bulasmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aylık carevalle aracım mekatronic arızası verdi.dogus oto ellerinde parça olmadığını söyledi parça Almanya'dan 15 güne gelecekmiş.sanki ferrari yada lamborgini aldık.nerden bulaştım su dsg isine anlamadım .bu almış olduğum ticari bi araç turizm işiyle uğraşıyorum benim zararımı kim karşılayacak dediğimde yapabileceğimiz birşey yok dediler.servis müdürü arkadasa durumu izah ettim bana ikame araç verin dedim ticari olmasada olur dedim yanı Polo bile olsa yeter dedim mudur bozuntusu adam bana ne demesin sizin alacağınız ikame Polo araçla ticari is yapmayacağınızı nerden bileyim diyerek bana ikame araç vermediler.ya arkadaşlar böyle insanlar yüzünden ülkemden nefret eder hale geldim.isin garip tarafı parça gelmesiyle kadar aracım idare ederdi bu şekilde kullanmayı talep ettim sizden yazılı kağıt alırız birşey olursa bütün sorumluluk bana aittir diyerek aracı almadım .ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tsunami06 T kullanıcısına yanıt
    Olur mu hocam.Bu bolumde hz.vw ve muritlerine gore vw sorun cikaramaz.Bizdede 1.4 tsi dsg passat vardi sanziman gitti 70 binde.Simdi babamda 2014 316i var.Vw altin olsa almam diyor bu saatten sonra.Ama foruma gore vw ileri teknoloji honda kia hyundai ford bunlar teneke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsunami06 T kullanıcısına yanıt
    Ah kardesim hic mi arastirmadin netten dsg yi . Saglik olsun uzulme araci yaptirdigin gibi sat gitsin baska araba yok sanki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nike Tyson kullanıcısına yanıt
    Valla hocam haklısın bende eski Bmw kullanıcısı olarak bence şanzıman olarak en iyi şanzıman Bmw nin zf sanzumani.ilk dsg ler sıkıntılıydı yeni nesillerde sıkıntı yok diyerek aldım ama iyi bok yedim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Yeni jenerasyonla beraber dsg problemi giderilmiştir diye düşündüm ama maalesef yanılmışım.servis mudur bozuntusu adam bana kaç tane araba satmışız kactanesinde dsg problemi olmuş diye oran verdi ya arkadaşlar bu tarz adamlar nasıl mudur oluyor anlamadım .bende kıyaslama yapmak istiyorsan o zaman zf sanzimanla kıyasla dedim .yani arkadaşlar bu ülkede bazıları sansa bulunduğu pozisyona geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da Cc yi satarken o sorunlar kalktı demişlerdi. 15.000 de kavrama değişti.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsunami06 T kullanıcısına yanıt
    Hersey satana kadar ne yazikki oda oradan primini alacak nekadar satilirsa cebe okadar money yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgs li rapid bakıyordum

    bakmıyım bırazdaha

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • x15 kullanıcısına yanıt
    Servise götürmenizde fayda var kendini yavaş yavaş böyle belli ediyor.Sorun yok sanarsınız hiç olmadık bir yerde kalırsınız başınız ağrır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 4 Nisan 2017; 9:45:39 >
  • 2016 Aralık ayında benim o kadar ısrarıma ve uyarmama rağmen dizel otomatik Polo alan arkadaşım şu anda 11.000 km civarındaki aracının mekatronik problemi yüzünden servisle papaz. Kullanıcı hatasına bağlamaya çalışmışlar önce, ama ısrar edince ve piyasadaki algıyı hatırlatınca çark etmişler. Şimdi çok pişman ve beni dinlemediği için kös kös oturuyor. Forumu takip edenler dsg konusunda bilgi sahibi zaten ancak bunu daha fazla kişiye yaymak lazım. Bu ülkenin çöpe atacak parası yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aaguler

    2016 Aralık ayında benim o kadar ısrarıma ve uyarmama rağmen dizel otomatik Polo alan arkadaşım şu anda 11.000 km civarındaki aracının mekatronik problemi yüzünden servisle papaz. Kullanıcı hatasına bağlamaya çalışmışlar önce, ama ısrar edince ve piyasadaki algıyı hatırlatınca çark etmişler. Şimdi çok pişman ve beni dinlemediği için kös kös oturuyor. Forumu takip edenler dsg konusunda bilgi sahibi zaten ancak bunu daha fazla kişiye yaymak lazım. Bu ülkenin çöpe atacak parası yok.

    Aaaa öyle deme

    VW Premium Mercedes ve bmw den bile daha iyi

    DSG sorunu da kalmadı artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığa en son nisan ayında girdi yapılmış, halbuki oto sanayilerdeki şanzımancılardaki 2-3 yaşında pıreminyum golfleri, buzdolaplarını ve bazatları yazsak 300 sayfaya sığmaz. Allah alana aldıran akıl versin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki bu forum sayfası var. DSG ile neler yaşayabileceğimi aşağı-yukarı öğrenmiş oldum. yıllar önce bir arkadaşım dsg şanzımanlı bir caddy almış ve öve öve bitirememişti. şimdi kullandığım araç aileme yetersiz gelmeye başlayınca iki-üç haftadır bir caravelle almak niyetindeydim. arkadaşımın kulağıma yer etmiş DSG propagandasının da etkisiyle olmuşken "otomatik olsun, DSG olsun" diye düşünürken, bunun diğer otomatiklerden farkı nedir? diye merak edip internet ortamında araştırdım. bu konu sayfasına girinceye kadar da her yerde "otomatik vitesin geleceği" gazıyla karşılaştım. arada bir başka forumlarda da dsg ile başı dertte olanların bazı yakınmalarına rastladıysam da onlara da hemen "ağzını topla sen kimin arabasına kötü diyorsun" anlamında tuhaf bir tepki konulduğunu farkettim. bir tek bu forumda bu şanzıman ile ilgili artı ve eksileriyle karşılaşabileceklerim hakkında fikir sahibi olabildim teşekkür ederim. bu çeşit bir arıza ile karşılaştığımda bana yardım etmek yerine pazarlamacı mantığıyla bahane üretecek ve zaten hatalı olan ürünün hatasını bana fatura edecek teknik servis tecrübeleri yaşayabilme ihtimali "dsg nin bir tasarım hatası olduğu" fikrinden faha fazla caydırıcı geldi, bunu da belirtmek isterim. çünkü müşterinin güvenini paradan daha değersiz görecek bir teknik servis yaklaşımı beni her zaman hatalı üründen daha fazla korkutmuştur. sonuç olarak caravelle yerine vito almaya karar verdim. umarım doğru yapmışımdır. karar vermemde yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egitimci76

    iyi ki bu forum sayfası var. DSG ile neler yaşayabileceğimi aşağı-yukarı öğrenmiş oldum. yıllar önce bir arkadaşım dsg şanzımanlı bir caddy almış ve öve öve bitirememişti. şimdi kullandığım araç aileme yetersiz gelmeye başlayınca iki-üç haftadır bir caravelle almak niyetindeydim. arkadaşımın kulağıma yer etmiş DSG propagandasının da etkisiyle olmuşken "otomatik olsun, DSG olsun" diye düşünürken, bunun diğer otomatiklerden farkı nedir? diye merak edip internet ortamında araştırdım. bu konu sayfasına girinceye kadar da her yerde "otomatik vitesin geleceği" gazıyla karşılaştım. arada bir başka forumlarda da dsg ile başı dertte olanların bazı yakınmalarına rastladıysam da onlara da hemen "ağzını topla sen kimin arabasına kötü diyorsun" anlamında tuhaf bir tepki konulduğunu farkettim. bir tek bu forumda bu şanzıman ile ilgili artı ve eksileriyle karşılaşabileceklerim hakkında fikir sahibi olabildim teşekkür ederim. bu çeşit bir arıza ile karşılaştığımda bana yardım etmek yerine pazarlamacı mantığıyla bahane üretecek ve zaten hatalı olan ürünün hatasını bana fatura edecek teknik servis tecrübeleri yaşayabilme ihtimali "dsg nin bir tasarım hatası olduğu" fikrinden faha fazla caydırıcı geldi, bunu da belirtmek isterim. çünkü müşterinin güvenini paradan daha değersiz görecek bir teknik servis yaklaşımı beni her zaman hatalı üründen daha fazla korkutmuştur. sonuç olarak caravelle yerine vito almaya karar verdim. umarım doğru yapmışımdır. karar vermemde yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkürler.
    sizin için güzel bir tecrübe olmuş..

    kuzenimde golf vardı 2012 onu satıp a3 audi almış.

    45 binde kuzenime dedim nasıl abi şöyle güzel böyle iyiii..

    enişteme dedim servise götürüp ekpertiz yaptırdınızmı.

    evet dedi mekatronik ve kavrama servisten değişmiş.

    hayırlı işler.




  • Merhaba arkadaşlar

    2015 model 0 olarak aldığım Polo otomatik konfort arabam, 1 yıl önce “aracı p konumunda terlediniz” şeklinde uyarı vermişti.Hemen Ankara’da doğuşu arayarak aracı götürmüştüm, sorun yok rahatlıkla kullanabilirsiniz demişlerdi.Ancak 10 gün önce aynı hatayı verdi 2-3 sn sonra kayboldu.Aydında olduğumuz için Lenayı aradık vites kolunun değişebileceğini, bu arada sorunsuz sürüş yapabileceğimizi söylediler.Yarına randevu aldık.Bu arada araç hep resmi servislerde bakım yapıldı. Masraf çıkartırlar mı acaba?Umarım iyi niyet garantisini çalıştırılar...Bilgisi olan arkadaş var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.