Şimdi Ara

DSG şanzıman ile ilgili sorum var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Yasir3

P de olmazsa ve frene basmazsam çalıştıramıyorum. Hatta dün şöyle birşey oldu anlatayım . Garajın kapısı Bayadır açık . Ancak geldim kapalı ve bende anahtar yok. Hemen arkadan dolanıp babamdan arabasını açmasını istedim . Garajın anahtarla kapıyı açtım ve arabama geçtim. Arabayı çalıştırdım araba yürümüyor P ye al diyor . P ye aldım D ye geçer geçmez yine bas bas bağırıyor. Eyvah dedim şanzımanı yedim . Neyse sonra bir baktım kapım açık

Yeni araçlarda bu tip güvenlik önlemleri var, ben aracı P veya N'de frene basmadan çalıştırabiliyorum, PRND dördünde birden stop edebiliyorum, kapı falan hak getire. Yeni nesil manuel araçlarda da debriyaj + frene basmak gerekebiliyor modelden modele değişmekle beraber.

• Diablo kullanıcısına yanıt
    Yeni fordlarda debriyaj a basmadan araba çalışmıyor. Ekranda önce debriyaja bas yazısı çıkıyor. Motoru korumak içinmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

P de olmazsa ve frene basmazsam çalıştıramıyorum. Hatta dün şöyle birşey oldu anlatayım . Garajın kapısı Bayadır açık . Ancak geldim kapalı ve bende anahtar yok. Hemen arkadan dolanıp babamdan arabasını açmasını istedim . Garajın anahtarla kapıyı açtım ve arabama geçtim. Arabayı çalıştırdım araba yürümüyor P ye al diyor . P ye aldım D ye geçer geçmez yine bas bas bağırıyor. Eyvah dedim şanzımanı yedim . Neyse sonra bir baktım kapım açık

Yeni araçlarda bu tip güvenlik önlemleri var, ben aracı P veya N'de frene basmadan çalıştırabiliyorum, PRND dördünde birden stop edebiliyorum, kapı falan hak getire. Yeni nesil manuel araçlarda da debriyaj + frene basmak gerekebiliyor modelden modele değişmekle beraber.

Merakımdan soruyorum, aracınız nedir normalde öyle bir şey olmaması lazım.Shift-lock tuşunu direklemiş olmasınlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Merakımdan soruyorum, aracınız nedir normalde öyle bir şey olmaması lazım.Shift-lock tuşunu direklemiş olmasınlar?

2013 Ssangyong Korando Sports pikap hocam, aynı araçtan 2 tane var bizde, ikisi de aynı. P-N'de frensiz çalışıyor + her viteste stop edebiliyor. Zaten immobilizerli mekanik anahtar var start-stop butonlu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 24 Aralık 2017; 2:39:9 >

• DSG sanzuman durma ve duraklamalarda N ye alinmaz D de zaten durdugu zaman arac kendi aliyor bosa ne gerek var

• Dsg korku imparatorluğu kurmuş resmen

• Bosta salmakta sorun yok, sorun N-D gecisinin durarak yapil.a zorunlulugu. Bazen hafif hafif salinirken trafik birden aciliyor o zaman durdugunda trafik acisibdan sorun oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.