Şimdi Ara

DSG 7 - DSG 6 (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
865
Cevap
39
Favori
394.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlarına iletebileceğin bir not:

    Merhaba!

    Az önce, Change.org'da bu kampanyayı imzaladım "VW Group ( VW - Audi - Skoda - Seat ): Recall Your Cars Fitted with DSG and Make it up to people for putting their lives to danger through ignoring the serious problem in those Cars".

    Bu bizim için çok önemli. Sen de imzalar mısın? İşte, linki de burada:

    http://www.change.org/p/vw-group-vw-audi-skoda-seat-recall-your-cars-fitted-with-dsg-and-make-it-up-to-people-for-putting-their-lives-to-danger-through-ignoring-the-serious-problem-in-those-cars?recruiter=150204985&utm_campaign=signature_receipt&utm_medium=email&utm_source=share_petition

    bunu imzalayın dünya çapında dsg iadesi için kampanya vardır, belki türkiye de de olur




  • doğuş yeni jettanın donanım comfort bölümünde 1.6 tsi 160 ps yazmış. teknik bölümde 1.4 tsi 160 var doğru olan. insan bir mail yazarken on kere okuyup gönderiyor maili. adamlar siteye aracın özelliklerini yanlış yazıyor. bu kadar olur yani. kontrol mekanızması yok adamların[album]

    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/09/10/hata2.jpg
     DSG 7 - DSG 6  (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJPlatinium -- 10 Eylül 2014; 16:35:10 >




  • Arkadaşlar Aracımı az önce teslim aldım. Şanzımanı değişmiş durumda. şuan için bir problem görünmüyor çok kısa bir süre kullandım. aracın içine kağıt asmışlar ilk 1000 km 4500 deviri geçmeyin ve aracı zorlamayın diye.


     DSG 7 - DSG 6  (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri)


     DSG 7 - DSG 6  (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri)




  • Aracımın önceki 3 kavrama değişimi ve zincir ile ilgili servis formları aşağıdadır arkadaşlar.

     DSG 7 - DSG 6  (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri)


     DSG 7 - DSG 6  (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri)


     DSG 7 - DSG 6  (Kavrama-Mekatronik-Şanzıman-Yazılım Problemleri)




  • gecmiş olsun.form lar gözükmüyor
  • geçmiş olsun, peki ya yine arıza yaparsa nolucak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dt1907

    gecmiş olsun.form lar gözükmüyor


    sağolsun. tıklayın üzerine farklı sayfada açılması lazım.
  • ooee O kullanıcısına yanıt
    ben volvo s40 dan golf 6 1.4 tsı dsg ye geçtim 5000 km sonra kavramam değişti, seninle aynı durumdayım, iyi niyet garantisi dediler değiştirdiler işçiliğin yarısını aldılar (350 tl) dedim iyi güzel de bi daha olursa napcaz, adam bişey diyemedi, bakıcaz dedi, yine yazışıcaz ama garanti veremem dedi. iyi brai dedim serviste yapılan her işin 2 yıl garantisi vardır bari kavramanın garantisini veriyomusun 2 yıl? dedi ki ücret ödemediğin şeyin garantisini alamazsın :)) şaka gibi...

    sonuç: s40 ımı sattığıma çok pişmanım, şimdi dizel manuel araç bakıyorum...
  • 2014 dsg lerde sorun varmı.hala aynı sorunlar devam ediyormu.
  • Burada yazılanları okuduktan sonra "Polo 1.2 TSI BMT 90 PS DSG" almaktan sanırım vazgeçtim En iyisi yine manuel, arızalanma riski çoooooook düşük..
  • Bu sorunun cevabini ben demerak ediyorum, dsg bu kadar sorunluysa niye hala 80binlere golfler peynir ekmek gibi sayiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü yeteri kadar dillendirilmiyor piyasada.
    Kullanıcıların çoğu da farkında değil .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsg den soğudum gerçekten 2015 yılında gelcek passat b8 kasada aynı şanzımansa dsg den vazgeçip manuel alıcam sorunlar olduğunu duydum fakat 2012 den sonra düzeldi demişlerdi değişen bir şey yok manuel alıp keyfime bakarım
  • Selamlar Bendede var 2011 1.6 tdi dsg octavia arac 128000 de henuz problem yok.
    Bu da ilk mesajim
    Donanim haber forum uyelerine saygilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • photomaniac kullanıcısına yanıt
    Bence vazgeçme otomatik herşeyden iyidir. Hele hele vw

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 polo choromo editions dsg. Spor modunda roket. Boyle güzel kullanım yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ,2009 1.4 tsi golf hıgline aldım .kalkışlarda hafif titreme var .bir defasındada vites d de iken geri kaydırdı ..şimdiye kadar bakımları hep serviste yapılmış.85 binde 2010 da kavraması bir kez degişmiş..servis bana iyi niyet garantisinden yüzde 40 parça ücreti artı işçilik dedi.yani 1200 parça artı iki yüz işçilik gibi..sizce degiştireyimmi dışardaki ustalar yüzde beş gibi bir titreme degmez zaten kavramanın sıfırı 1.200 tl dışarda diyorlar ne dersiniz servise yarın haber edicem.
  • 2013 ve sonrası dsg lerde sorun yok sanırım
  • merhaba arkadaşlar Seat ibiza 1.2 TSI DSG araca sahibim araç şu an 122 binde. bikaç aydır dur-kalklarda durduktan sonra araçta kısa süreli bir titreme oluyor. şöyleki tamamen duruyorsunuz ayagınız frendeyken şanzumandan gırrr diye sesler geliyor 3-4 saniye bu süre esnasında motor devri 900 civarında oluyor ses kesildikten sonra devir her zamanki rölanti devrine düşüyor. Aynı ses arabanın el frenini çekmeden P de bekletince oluyor ve kolu hareket ettirene kadar titreme geçmiyor. Yanlız bu dediklerim sanzuman biraz ısınınca oluyor yani soğuk çalıstırmadan 20-30 dk sonra. Sizin aracınında da benzer bir durum varmı? D modunda tamamen durduktan sonra devir bi sure sabit kalıp sonra düşüyor mu? 2 kez servise gittim bi sorun yok dediler. Yaklaşık 7 aydır aracı bu şekilde kullanıyorum. Acaba normal çaılşma prensibi mi yoksa cidden bi sıkıntı mı var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Randy Marsh

    merhaba arkadaşlar Seat ibiza 1.2 TSI DSG araca sahibim araç şu an 122 binde. bikaç aydır dur-kalklarda durduktan sonra araçta kısa süreli bir titreme oluyor. şöyleki tamamen duruyorsunuz ayagınız frendeyken şanzumandan gırrr diye sesler geliyor 3-4 saniye bu süre esnasında motor devri 900 civarında oluyor ses kesildikten sonra devir her zamanki rölanti devrine düşüyor. Aynı ses arabanın el frenini çekmeden P de bekletince oluyor ve kolu hareket ettirene kadar titreme geçmiyor. Yanlız bu dediklerim sanzuman biraz ısınınca oluyor yani soğuk çalıstırmadan 20-30 dk sonra. Sizin aracınında da benzer bir durum varmı? D modunda tamamen durduktan sonra devir bi sure sabit kalıp sonra düşüyor mu? 2 kez servise gittim bi sorun yok dediler. Yaklaşık 7 aydır aracı bu şekilde kullanıyorum. Acaba normal çaılşma prensibi mi yoksa cidden bi sıkıntı mı var?

    hiç bir şey normal degil arkadaşım yaşadığınız şey çok açık kavrama problemi..işin kötüsü ne biliyormusunuz bu arızaya bağlı olarak bir kaç defa bende araç d iken geri kaydırdı allahtan farkedip el frenini çektim..ww dsg nin her türlüsünden uzak durun hatta audinin de..bmw ,mercedes almanın tek sağlam otomatigi..




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.