Şimdi Ara

DS3L ve OCZ sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben p35-ds3l in desteklediği belleklere bakarken hiç bzi şekilde ocz göremedim ayrıyettende en çok kingston destekleniyor ben şimdi ne yapmalıyım ocz nin vista upgrade 2 gb bellekleri(2*1 ddr2 800) 60 dolar+ kdv civarlarında knighstonun yine aynı şekil soğutucu modelleri 85 dolar+kdv şimdi ben ocz alsam sorun çıkartırmı ne yapmalıyım en fazla ocz belleklere yeter param

• Ramlerde ve anakartın ram slotlarından bir sorun olmadığı sürece anakartın desteklediği ram tipinden herhangi bir ürünü satın alıp kullananbilirsiniz.(OCZ,kingston,a-data,twimmos vs vs )
  • --lag nedeniyle iki tane msj gönderilmiş----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 9 Nisan 2008; 14:49:06 >
  • eğer 60 usd bütçeniz varsa Corsair dual kit 2x1gb 800 mhz alabilirsiniz. Soğutuculu.
  • tmm da sen bnm sorunumu anlamamışsın zaten destek tablosunda ocz yok!
    quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

Ramlerde ve anakartın ram slotlarından bir sorun olmadığı sürece anakartın desteklediği ram tipinden herhangi bir ürünü satın alıp kullananbilirsiniz.(OCZ,kingston,a-data,twimmos vs vs )
  • tam modeli ne?
    quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

eğer 60 usd bütçeniz varsa Corsair dual kit 2x1gb 800 mhz alabilirsiniz. Soğutuculu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

tmm da sen bnm sorunumu anlamamışsın zaten destek tablosunda ocz yok!
    quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

Ramlerde ve anakartın ram slotlarından bir sorun olmadığı sürece anakartın desteklediği ram tipinden herhangi bir ürünü satın alıp kullananbilirsiniz.(OCZ,kingston,a-data,twimmos vs vs )

Anakartınız DDr 2 destekliyor çünkü bende kullanıyorum ddr2 belleklerin hepsini kullananbilirsiniz anakartınızda.Ocz,a-data,kingston vs farketmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 10 Nisan 2008; 2:04:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.