Şimdi Ara

DS3H Gigabyte Ekran kartımı görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu anakartın pcex 16 slotuna asus hd 7970 ekran kartını taktım.Windows 7 kurdum ocz ssd ye onboard da ekran kartı.Ekran kartının fanları ve ledleri yanıyor.Anlıyamadım biosdan birşeymi yapmam gerek acemiyim biraz.

• Hocam kartı başka bir sistemde deneme şansınız varsa öyle deneyin.
    Sorunun anakartta mı yoksa ekran kartında mı olduğunu tam olarak anladıktan sonra bir an önce değişim isteyin.
    Ek olarak arızalı ürünün detaylı fotoğraflarını çekmeyi unutmayın
  • ekran kartı driverını kurdun mu ben kurdum öle olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donoTreplay

ekran kartı driverını kurdun mu ben kurdum öle olmuştu.

Sorun psu nun yetersizliği sanırım 500 w yetmiyor min 600 w istiyor ben yanlıslıkla zaten anakarttan onboard görüntü kablosuna takmışım ondan.Ekran kartının girişine taktım görüntü gelmedi.high power 500 w psu acaba gerçekte kaç w
  • O power o kartı çalıştırır en azından görüntü gelir başka bir problem var kesinlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emey Emsal

O power o kartı çalıştırır en azından görüntü gelir başka bir problem var kesinlikle...

açıkcası powerimda sorunlu olabilir.İşlemcinin fanıda biraz yavaş geldi normal dönmüyor.Aldık 650 colormaster birde 8 pinlik kablo.Eğer sıkıntı devam ederse ozaman işimiz var.
  • Arkadaşım işletim sistemini kurdum diyorsun başka bir psu ile mi kurdun anlamadım ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_harputlu

quote:

O power o kartı çalıştırır en azından görüntü gelir başka bir problem var kesinlikle...

açıkcası powerimda sorunlu olabilir.İşlemcinin fanıda biraz yavaş geldi normal dönmüyor.Aldık 650 colormaster birde 8 pinlik kablo.Eğer sıkıntı devam ederse ozaman işimiz var.

Bense ekran kartından şüpheleniyorum bir ihtimalde anakart...
  • quote:

Arkadaşım işletim sistemini kurdum diyorsun başka bir psu ile mi kurdun anlamadım ki ?

onboard da kurdum kabloyu gitmişim ana kartın ekran çıkışına takmışım :) Ama ekran kartının fanları çalışıyor ışığı yanıyor fakat 2 güç girişi var 2x8 pin 8 lik biri kablom olmadığı için boş kaldı. Kutudan bir tane 2 tane 4 pinliği 8 pin yapan kablo çıktı onu taktım.
  • Yazdıklarından hiç bir şey anlamıyorum
  • quote:

Yazdıklarından hiç bir şey anlamıyorum

İşletim sistemini onboard da kurdum yani ekran kartı çalışmadığını bilmeden :) . Sonra baktım ekran kartını görmemiş anakartım kabloyu ekran kartının ekran çıkışına taktım siyah ekran.Buraya kadar tamamız heralde :)

Bu 7970 in 2 tane konnektör ü var güç çıkışı 8 pinlik.Ekran kartının içinden tek kablo çıktığı için 8 pinlik onla taktım.Ama yanında diğer güç çıkışı boş kaldı.

İnş anakartlık problem yoktur vatanla uğraşıcaz bidaha.
  • ekrn kartını 2x8pinlik psu ile besleyip deneyin
  • Çalışmaz tabi ama 500 wattlık psu ile zaten o kartı kullanmanı ben değil kimse tavsiye etmez.. Sorun yok o zaman.

Yeni psu hayırlı olsun.
  • quote:

Çalışmaz tabi ama 500 wattlık psu ile zaten o kartı kullanmanı ben değil kimse tavsiye etmez.. Sorun yok o zaman.

Yeni psu hayırlı olsun.

İnş psu dur ne diyelim.
  • psu alınca bilgi ver hocam
  • quote:

quote:

İşletim sistemini onboard da kurdum yani ekran kartı çalışmadığını bilmeden :) . Sonra baktım ekran kartını görmemiş anakartım kabloyu ekran kartının ekran çıkışına taktım siyah ekran.Buraya kadar tamamız heralde :)

Bu 7970 in 2 tane konnektör ü var güç çıkışı 8 pinlik.Ekran kartının içinden tek kablo çıktığı için 8 pinlik onla taktım.Ama yanında diğer güç çıkışı boş kaldı.

ekran kartının güç kablosu şu an eksik , normal görüntü vermemesi . Boş kalmayacak o çıkış

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

quote:

ekran kartının güç kablosu şu an eksik , normal görüntü vermemesi . Boş kalmayacak o çıkış

quote:

Orijinalden alıntı: navim

psu alınca bilgi ver hocam

Evet haklısınız psum eskiydi 6+2 lik çıkışları yoktu.Neyse yeni psu aldım 6,2 likleri taktım dvi çıkış kablosuyla bağladım sorun çözüldü teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.