Şimdi Ara

DS3 ü bozdum yardım(bozuldu tamamen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün temizlemek amacıyla ds3 ü açtım ama hiç kirli değilmiş kapatayım dedim zor oldu ama kapattım bu sefer de bazı tuşlar 2 görev yapıyor yani mesela bad company 2 oynarken L3(hızlı koşmak) e basıyorum ama bu bomba atıyor ayrıca bomba tuşu da bomba atıyor Uc3 betası zamanı kötü oldu bu yardımlarınızı bekliyorum

deepnot-diğer tuşlar çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_hero -- 28 Haziran 2011; 20:15:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Arkadaşlar bugün temizlemek amacıyla ds3 ü açtım ama hiç kirli değilmiş kapatayım dedim zor oldu ama kapattım bu sefer de bazı tuşlar 2 görev yapıyor yani mesela bad company 2 oynarken L3(hızlı koşmak) e basıyorum ama bu bomba atıyor ayrıca bomba tuşu da bomba atıyor Uc3 betası zamanı kötü oldu bu yardımlarınızı bekliyorum

Zorlayarak takmışsındır ve içindeki switch kaymıştır 2 tuşa birden basıyordur tuş, çok düzgün bir şekilde takman lazım tekrar aç switchleri kontrol et bence, bende dün açtım Ds3 ü pili değiştirmek için zaten tuş switch i kayınca kasası takılmıyor takarken cuk diye oturması lazım kasasının

• Nasil basardin? Ufak bir hata gibi, eger anliyorsan elektronikten ac icini 2 dakikalik islem. Anlamiyorsan yakinlarda varsa bir Ps3 ten anlayan elektronikci götür 2 dakikada yapsin. L3 tusu online FPS lerde hayat kurtarir, candir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Arkadaşlar bugün temizlemek amacıyla ds3 ü açtım ama hiç kirli değilmiş kapatayım dedim zor oldu ama kapattım bu sefer de bazı tuşlar 2 görev yapıyor yani mesela bad company 2 oynarken L3(hızlı koşmak) e basıyorum ama bu bomba atıyor ayrıca bomba tuşu da bomba atıyor Uc3 betası zamanı kötü oldu bu yardımlarınızı bekliyorum

Zorlayarak takmışsındır ve içindeki switch kaymıştır 2 tuşa birden basıyordur tuş, çok düzgün bir şekilde takman lazım tekrar aç switchleri kontrol et bence, bende dün açtım Ds3 ü pili değiştirmek için zaten tuş switch i kayınca kasası takılmıyor takarken cuk diye oturması lazım kasasının

swich derken?açarmısın biraz ds3 ün içindeki çip ayrılmıyor ve pil sabit kalmıyor

olayı şimdilik hallettim galiba ama çok kötü duruma düştü RL\1,2 tuşları çakma gamepadler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_hero -- 28 Haziran 2011; 17:13:34 >

• quote:

quote:

quote:

swich derken?açarmısın biraz ds3 ün içindeki çip ayrılmıyor ve pil sabit kalmıyor

olayı şimdilik hallettim galiba ama çok kötü duruma düştü RL\1,2 tuşları çakma gamepadler gibi

Joystick in kasasını her açışında o R tuşlarında switch kayabilir. Tek pratik kasanın tak diye oturması lazım, içindeki board ve düzeneği çıkarmadan o kısmı çok zor toplarsın elinde kalır, switch kısmını tam oturt ama çok yumuşak şekilde ve sabırlı ol nereye oturacağını yuvasını iyi bil kavra, bende dün akşam R1 tuşunu oturtabilmek için bir kaç dk uğraştım sabırla :)

Switch den kastım o tuşun bastığı lastik parçası ve düzeneği, birde bu işlemi yaptıktan sonra kasadaki eski sertliği alamıyorsun sanırım fabrikasında çok sağlam bir şekilde monte ediliyor ki bizim montemiz o denli sağlam kasayı vidalayamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myresistance -- 28 Haziran 2011; 17:20:53 >

• Geçmiş olsun
  • içindeki cipi actim sonra bagladim bu sefer tamamen cop oldu denedim kendi kendine tuslara basiyordu yenisini alicam artik bunu da tamir etmeye calisirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

içindeki cipi actim sonra bagladim bu sefer tamamen cop oldu denedim kendi kendine tuslara basiyordu yenisini alicam artik bunu da tamir etmeye calisirim

vakit harcarsın işte güzel uğraşı bence onu çözmeye çalışmak ama board u komple sökmek büyük cesaret :D toplması gerçekten zor birde topladıktan sonra yalama oluyor joystick
  • quote:

quote:

içindeki cipi actim sonra bagladim bu sefer tamamen cop oldu denedim kendi kendine tuslara basiyordu yenisini alicam artik bunu da tamir etmeye calisirim

vakit harcarsın işte güzel uğraşı bence onu çözmeye çalışmak ama board u komple sökmek büyük cesaret :D toplması gerçekten zor birde topladıktan sonra yalama oluyor joystick

evet güzel uğraşı yapamazsam içindeki titreşim motorlarını soküp bişeyler yaparım tavsiyem Ds3 ü kendiniz(pro değilseniz)açmayın çünkü ne kadar doğru kapatsanız yine eskisi gibi olmuyor

• Ne Gerek var açıp temizlemeye yavv...Tozunu al dışının yeter.. Yoksa zaten yalama olur...DS3 lerin Normal kullanım ömrü 8 yıl..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.