Şimdi Ara

Ds-Xtreme Nedir ? Ne işe yarar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar gayet açık yazdıklarım yabancı bir blogda rastladım bu habere.

Sanırım 4 gb hafızaya sahip usb nintendo ds kartuşu.Usden karta oyun atabiliyormuşuz ve müzik dinleyebiliyormuşuz.Bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Buda adres;

http://www.gizmodo.com/gadgets/portable-media/first-grope-dsxtreme-nintendo-ds-media-enhancer-207963.php

• Arkadaş gibi bende cevap beklemedeyim hmm fiyatı £74.99 yabancı sitede tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeyth -- 23 Ekim 2006; 0:27:38 >
  • Arkadaşlar bu kart sadece ds slotuna takılan supercard vari birşey..kendi dahili hafızası var ancak o 4gb dediğin 4 gigabit..yani 512 mb oluyor..içinde moonshell gibi bir program var ds organizer olcaktı galba adı..bu program 512 mb hafızaya değil kendi biosuna yazılı olduğu için açmak için superpass vs gibi bir aparata ihtiyaç duymuyor..ve aynı şekilde nasıl ki moonshell bütün ds oyunlarını görüyorsa kendi yazılımından ötürü, bu program da görüyor ve ds oyunlarını açabiliyor ve superpass a tamamen ihtiyaç kalmıyor..resim müzik vs onlar zaten sorun değil program destekliyor..lendi usb girişi var bu arada ve kartı bilgisayara direk bağlayıp içine oyunları atıyorsunuz..
    böyle bir kart yani=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 23 Ekim 2006; 1:39:18 >
  • 1 gigabit ise 256 MB olmaz mı hafıza?
  • eheh 1 mi yazmışım hem yok kardeş 1 gigabit 128 mb olur..8 bit = 1 byte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 23 Ekim 2006; 1:23:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykhut

eheh 1 mi yazmışım hem yok kardeş 1 gigabit 128 mb olur..

A pardon evet evet.Ahaha karıştırm.128 olacak.1 mbit İnternette max. hız 128 kbyte/saniye mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 23 Ekim 2006; 1:25:25 >
  • hmmm alah alah şimdi bu superpasslermi ne.. herneyse makinenin biosunuma yazıyor ...ben alcam alet ama ........ biosa filan yazıyorsa... sinirlerim kaltı simdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok kardeş makinaın biosuna yazdığı filan yok hiçbişeyi..benim dediğim o program bu ds extreme kartın kendi biosuna yani kendi hardware ine yazılmış bi program ds organize..yoksa bu kart sıradan bi ds oyunu gibi bişey..alete takınca normal ds başlıyor üstten ds oyunu seçer gibi çalıştırıyorsunuz ds organize açılıyor..
  • Bu işler cok karısıkkk bi video izledim youtobede adam tornovedi ile şifre giriyordu..... dedim ne oliyiiiiiiii korkarım makineye okadar para wercem cünkü saol aykut ama sana izletmek istediklerimim war sende bi görsen hak verirsin newbie nintendocu kardesine
  • ds- extreme çok yeni zaten..hem bence dahili hafıza çok mantıklı değil supercard daki gibi sd kart girişi olmalı.. tek bir artısı ds editor programının moonshell den artıları..moonshell yüksek boyutta bir oyun çalıştırırken mesela kendini power save e alıp kitleniyor..gerçi moonshell den oyun çalıştırmaya lüzum yok ama ds editor ün medya açısından kalitesi daha iyi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 24 Ekim 2006; 10:59:56 >
  • O zaman en iyisi süpercard almak.Öyle değilmi ?
  • evet kesinlikle..adamlar supercard.cn sitesinde sürekli firmware leri upgrade ediyorlar, programlarını güncelliyorlar..supercard artık marka olmuş tamamiyle..ve %90 bütün oyunları çalıştırıyor..bu da büyük bir başarı..
  • supercardların içinde pil var birde.Bu yönden aklımı kurcalıyor pili bitince değiştirmek içinmi kasıcaz bide.
  • evet malesef..ancak pil çook çook uzun süre gidiyor hatta sürekli kullanımda bitmiyor bile..pil bitse bile zaten sizin bi zararınız olmuyor nds oyunları zaten etkilenmiyor, gba oyunlarını da real time save ile save edebiliyorsunuz..
  • yanlız bu GBA kasetleri ve supercard kasetlerindeki piller makineye zarar weriyormuş hocalar... ornigal nintendonun sitesinde görmüştüm adamlar acıklamış nasıl zarar werdini bulursam linki göndercem
  • sizin makinelere hiçbirsey olmadımı suana kadar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeyth

sizin makinelere hiçbirsey olmadımı suana kadar ?

muahahaha! yok dostum ne olcak hiçbir zarar verdiği filan yok zaten zarar verecek ne olabilir ki?
  • ne biliyim su konuda cahilim pilin makiniye birseyler yapıyormuş diye 1 sayfa yazı okumuştumdam onda... yapmadı ise sorun yok kasım gelsin artık ayrıca...
  • Niye kasımı bekliyorsun.Yoksa sende benim gibi dsyi cheetos'tanmı kazanmayı umuyorsun ?
  • yok ben emekli maaşı bekliyorum kasımda bana bu pil olayı biraz doğru geldi adamlar elektronlar birseyler diyordu yazıyı bulamadımm ama pilin bitmeye yakın zamanında sorun teşhir ediyor diye hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.