Şimdi Ara

Ds Lite oyun dışında neler yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• browser alip wirelesstan internete baglanabilirsin .. aslinda kartussuz calisan birsürü homebrew browser lar var internette onlari deneyebilirsin , çizgi roman okuyabilir , mp3 dinleyebilir video oynatabilirsin . organizer programlarin gereksiz hesap makinasi vb. ozellikleri var onlari saymiyorum . tabi bunlarin tümü için supercard yada r4 benzeri bir karta sahip olman lazim ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuccukpirana

browser alip wirelesstan internete baglanabilirsin .. aslinda kartussuz calisan birsürü homebrew browser lar var internette onlari deneyebilirsin , çizgi roman okuyabilir , mp3 dinleyebilir video oynatabilirsin . organizer programlarin gereksiz hesap makinasi vb. ozellikleri var onlari saymiyorum . tabi bunlarin tümü için supercard yada r4 benzeri bir karta sahip olman lazim ....

Açıklaman için teşekkür ederim.

Bide bu ds hakkında bilgi alabileceğim böle ıcığına gıcığına kadar bi site biliyorsunuz mu?
  • Portallardan başka bi site yok
  • işte bu yüzden psp
  • quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

quote:

Orjinalden alıntı: kuccukpirana

browser alip wirelesstan internete baglanabilirsin .. aslinda kartussuz calisan birsürü homebrew browser lar var internette onlari deneyebilirsin , çizgi roman okuyabilir , mp3 dinleyebilir video oynatabilirsin . organizer programlarin gereksiz hesap makinasi vb. ozellikleri var onlari saymiyorum . tabi bunlarin tümü için supercard yada r4 benzeri bir karta sahip olman lazim ....

Açıklaman için teşekkür ederim.

Bide bu ds hakkında bilgi alabileceğim böle ıcığına gıcığına kadar bi site biliyorsunuz mu?

ne yazıkki yok aslında sitede yasak olmasa ben herşeyiyle hazırlayabilirdim ama

• internete girebilirsin + mp3 dinleyebilirsin bunların kartuşları D&R ve diğer mağazalarda mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRaK456

internete girebilirsin + mp3 dinleyebilirsin bunların kartuşları D&R ve diğer mağazalarda mevcut

+1903
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.