Bildirim
DS 7 CROSSBACK Avrupa satışları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
DS, otomotiv tarihinin en karakterli markalarından biri. Yeniden hayata geçirmekte geç bile kaldılar. Neyse ki Citroën'in çatısı altında tutmaları da uzun sürmedi, büyük yanlıştan döndü resmen PSA.
Avrupa'da şu aracın tutmaması için hiç bi sebep yok. Zamanla genişleyen model gamıyla en azından Avrupa kıtasında DS'in marka konumu daha da sağlamlaşacaktır.
Audi'nin son 15 yılda adam akıllı araba yapmaya başladığını unutmayın. Şimdiki pazar payı ortada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatını bilemem ama kesinlikle güzel bir araç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok hafif bir İnfiniti tadı aldım. Çok güzel araç valla kırmızısı çok güzel hatta lansman rengi var Turuncu of off baya güzel.
Yollarda izlerken kaza yaptıracak cinsten. Yeni yıkatmışsın arabayı silmişsin güneşli hava valla nazara inanan almasın bu arabayı. -
Bizim millet gider aynı paraya beyaz Tiguan alır buzdolabı görürüz her yerde. -
piyasaya gireli 1 ay olmadan zam görmüş ds7. bu fiyat politikasıyla zor satar Türkiyede. ds 7 alacağım dediğimde istisnasız herkes citroen e o para verilmez diyor. Türkiyedeki durum bu
Bekir hocam bu araba sana gider
Audini sat geldikten 1000 yıl sonra sahip olursun bu ülkede
quote:
Orijinalden alıntı: Alfa Milano
sahip olmak sorun değil zaten yıl sonunda kısmetse alacağım, hanımın 3008 i siteye koymadan çevreden senin araba temizdir diyerek her zamanki gibi anında sattım, sahibi belli bir iki ay emaneten bende. Audiyi satsak üste para kalırdı ama o gözbebeği.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Otosayda ahbabım var geçen ay BMW'ye geçeceğim diyordu geçmediyse dip fiyat alabilirim sizin için hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635quote:
Orijinalden alıntı: Alfa Milano
sahip olmak sorun değil zaten yıl sonunda kısmetse alacağım, hanımın 3008 i siteye koymadan çevreden senin araba temizdir diyerek her zamanki gibi anında sattım, sahibi belli bir iki ay emaneten bende. Audiyi satsak üste para kalırdı ama o gözbebeği.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 yıla DS3 /DS4/DS5 kasa değiştirecek o zaman anlarız iyiye gittiğini.quote:
Orijinalden alıntı: DolceVita.
DS, otomotiv tarihinin en karakterli markalarından biri. Yeniden hayata geçirmekte geç bile kaldılar. Neyse ki Citroën'in çatısı altında tutmaları da uzun sürmedi, büyük yanlıştan döndü resmen PSA.
Avrupa'da şu aracın tutmaması için hiç bi sebep yok. Zamanla genişleyen model gamıyla en azından Avrupa kıtasında DS'in marka konumu daha da sağlamlaşacaktır.
Audi'nin son 15 yılda adam akıllı araba yapmaya başladığını unutmayın. Şimdiki pazar payı ortada.
quote:
Orijinalden alıntı: JNG9O
Ankara Otosayda ahbabım var geçen ay BMW'ye geçeceğim diyordu geçmediyse dip fiyat alabilirim sizin için hocam.
DS7 mi satıyor hocam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi BMW Mercedes Volvo VAG arabaları kalitelidir, bolca fanı olur, normaldir, kabul edilebilir
Ama kalkıp da Kore Fransız Japon arabalarını hele hele PSA araçlarının Neyine fan oluyorsunuz anlamadım
DS7 alan birisi onun son sahibi olabilir, belki hurdaya ayırır, sıfır aldıysan %40-%30 değer kaybı olur.
Genelde bu modelleri övenlerin profilinde ya Peugeout ya Citroen logosu oluyor
Kimse tarafsız biçimde bu arabayı övmüyor, kimse kendi malına kötü demek istemiyor
Gelin bu modeli de hunharca eleştirelim, hiçbir markanın sempatizanı fanı veya militan fanatiği olmayalım, resmen militanlık gibi kendi aracını öven ideoloji oluşturanlar oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunharca Eleştiri -- 23 Temmuz 2018; 23:22:11 >
Vag ve bmw mercedes he. Mercedes bmw anladık da vag ne alaka.quote:
Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri
Audi BMW Mercedes Volvo VAG arabaları kalitelidir, bolca fanı olur, normaldir, kabul edilebilir
Ama kalkıp da Kore Fransız Japon arabalarını hele hele PSA araçlarının Neyine fan oluyorsunuz anlamadım
DS7 alan birisi onun son sahibi olabilir, belki hurdaya ayırır, sıfır aldıysan %40-%30 değer kaybı olur.
Genelde bu modelleri övenlerin profilinde ya Peugeout ya Citroen logosu oluyor
Kimse tarafsız biçimde bu arabayı övmüyor, kimse kendi malına kötü demek istemiyor
Gelin bu modeli de hunharca eleştirelim, hiçbir markanın sempatizanı fanı veya militan fanatiği olmayalım, resmen militanlık gibi kendi aracını öven ideoloji oluşturanlar oluyor.
Dsg diyorum, başka da birşey demiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
DSG ve TDI problemlerine rağmen VAG fanatiği olmak kabulümüz, Alman malıdır, eyvallah çekeriz.
Ama PSA fanatizmi Bedir bunu anlayamadım
tamamquote:
Orijinalden alıntı: Hunharca Eleştiri
DSG ve TDI problemlerine rağmen VAG fanatiği olmak kabulümüz, Alman malıdır, eyvallah çekeriz.
Ama PSA fanatizmi Bedir bunu anlayamadım
Bence çok Çok iyi satmış bu rakamlar doğruysa.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X