Şimdi Ara

DRUPAL vs MODx [En iyi CMS?]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kullananlar varsa bu cms sistemlerinden hangisini tavsiye edersiniz? joomla, fusion, wordpress falan sarmadı. Daha efektif daha özgür bir sistem arıyorum.

Pligg, Drupal ve Modx karşılaştırmasında drupal ve modx arasında ikilemdeyim. Açıkçası kuracağım sistem seo dostu olmalı hatta kankisi, kankası, cankan bile olmalılar.. Tamamen Adsense geliri üzerine basit weble alakalı bir site açıcam. Çok fazla karmaşık yönetimi olsunda istemiyorum. iyi indexlenen, arayüz biçimlendirmesinde sıkıntı çekmeyeceğim ve mümkünse tema desteği olan bir sistem arıyorum.

yorumlarınızı beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4everr -- 25 Mart 2008; 0:29:50 >

• tabii ki drupal.
  • Drupal daha önce kullanmdaım ama incelediğim kadarı ile seo dostu bir sisteme benziyor.
    İncelemeyi drupaltr.org destek sitesinde yaptım.İşe yarar duruyo hoş görüntü olarak wordpress gibi dursada farkı vardır elbet
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4everr

Evet arkadaşlar kullananlar varsa bu cms sistemlerinden hangisini tavsiye edersiniz? joomla, fusion, wordpress falan sarmadı. Daha efektif daha özgür bir sistem arıyorum.

Pligg, Drupal ve Modx karşılaştırmasında drupal ve modx arasında ikilemdeyim. Açıkçası kuracağım sistem seo dostu olmalı hatta kankisi, kankası, cankan bile olmalılar.. Tamamen Adsense geliri üzerine basit weble alakalı bir site açıcam. Çok fazla karmaşık yönetimi olsunda istemiyorum. iyi indexlenen, arayüz biçimlendirmesinde sıkıntı çekmeyeceğim ve mümkünse tema desteği olan bir sistem arıyorum.

yorumlarınızı beklerim.

sene 2000 ozamanlar daha toyduk phbb sistemi ie girdik net alemine kodlardı,şunlardı modlardı ıvırdı zıvırdı,sarmadı velhasıl,smf forum kurduk oda hikaye oldu,sonra vbullettin kurduk oda sarmadı joomla wp derken en kralını en sonunda buldum oda tabiki her yönü ile drupal şu anda 2 tane sitem var allaha şükür 2side canavar gibi,kullanımı kolay birde kodlardan az çok anlıyorsan deyme keyfine,istediğin şekilde oynayabiliyorsun ha,bu arada söylemeden geçemeyeceğim sizlere ufak bir kolaylık olsun drupal kullanıcılarına,firefox tarayıcısının eklentisi olan firebug eklentisini indirin ve görsel olarak düzenleme yapabilirsiniz
    incelemek için bakabilirsiniz sitelerime.
    mahser.org
    sharedtube.com
    diger drupalllere örnek:
    cehennem.org
    turkucell.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.