Şimdi Ara

Druid Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Druid Spell ve Natural Kardlarımı Size Gösterip 1-2 tane combo deck önerisi istiyeceğim ama
    Kartlarımı buraya nasıl koyup gosterıcem bilmiyorm tek tek yazsam ömür yetmez

40Lık paket açtım 4-5 tane 7lik deste actım Ama hala onune gelen eziyor 3 oyunn 2si LOSE :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 7 Aralık 2015; 22:28:34 >

Druid Yardım.

Sağ taraftan Spellere bakın Sadece ekrann buyuk kısmında yok sağ taraf komple speller
    Soul of the forrest ile savage roar wild growth mark of the wild filan koymayı unutmusm

bende olanlar yani claw filanda vardı basic die koymadım.Onuda onerebilirsiniz.

En cok kullandıgım natural kardlarım bunlar dısında 2-3 rare daha var birde basicler filan.En onemlileri bunlar ama

Druid Yardım.

Minionların devamı

Druid Yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 7 Aralık 2015; 22:57:32 >

• TheHiddenCarry kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız deste de her kart tan 1'er tane var Reno Jackson mı var deste de bizim görmediğimiz, tek kart kullanıp Druid ile combo yakalamanız zor.
    Force of nature ve Savage roar, Swipe, Ancient of lore, Keeper of grove kartların dan 2'ser tane koymanız lazım. Eğer eliniz de varsa Piloted Shreeder da ekleyebilirsiniz, big game hunter koyabilirsiniz büyük minionlar ile başa çıkmanız da kolaylık sağlar. Aşağıda verdiğim desteyi bir inceleyin isterseniz.

http://www.hearthpwn.com/decks/273966-top-10-legend-combo-druid

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.