Merhaba arkadaşlar ben oyunda çok sık class değiştiren birisiyim. Ama artık yeter dedim ve tek bir class kasma kararını aldım. Bi yerde okudum ''Dont think, just play''. Okuduğum an içime işledi her defasında tekrarlıyorum aklıma baska birşey geldiği zaman devam ediyorum. Şimdi sizden yardım istiyorum druid(feral) bi serverda var 52 level. Baska bir serverda ise hunter var 62 level. Şimdi level sorun değil, zaten ally olmayı düşünüyorum. 52 level feralime girdim gercekten cok iyiydi, pve ve pvp mükemmel bir class cok vuruyor ve cok güzel.Hunter da güzel tabi ki. Sizce hangisini kasmalıyım ? 85 olanlar size soruyorum sizce druid ileride rahat heroic dungeonda iş yapar,raid olarak grup bulabilir mi ? Pvp olarak bg de nasıldır, arenada partner bulabilir mi ? Aynı şeyler hunter içinde geçerli ? Birde druid e karar verirsem 0 dan kasıcağım için hep dungeon random atıp durmadan görev yapmayı düşünüyorum. Archivment umrumda olmıcak 85 e kadar hep böyle kasıcam seri kasabilirmiyim bu şekilde ? Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İyi aksamlar
yeni 85 druid kastım ve quest yapmadan çok rahat dungeon yapa yapa nasıl 85 oldum hatırlamıyorum. pve'de healer olsun tank olsun dps olsun her yönüyle on numara bir sınıf. ben hep healer gittim wild growth, efflorescence gibi skiller açılınca aoe heallemeye başlayınca zaten ekranda uçuşan healler çok zevkli geliyor bana. sadece bazen yeni kasan bazı arkadaşlarımda gördüm pvp de form değiştirme olayı daha çok gerektiği için biraz zorlanıp başta umutsuzluğa kapılıyorlar ama zamanla alışırsan pvp'de de hem feral olarak hem healer olarak gayet yeterli bir sınıf.
Hunter'ım, druid kasıcam yeni.
Teşekkürler Hirbag. 52 olan druidi bende 30 a kadar healer gitmiştim fakat sıkıcı geliyor bana göre healer :)) herkesin zevki farklı tabi ki. Ben dps den başka role de sıkılıyorum maalesef. Öyleyse feral gideyim bildiğin güzel pve için ve pvp için kullanılacak bir talent örneğin var mı ?
ayıdan tank mı olur diye tipine odaklanıp saçma sapan yorumlar yapardım eskiden holy pri oynuyorum, ayı tank kadar rahat heal attığım bi tank yok. ayı gelse de rahat rahat oynasam diye bekliyorum.
ayılardan özür diliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CryForYou
Teşekkürler Hirbag. 52 olan druidi bende 30 a kadar healer gitmiştim fakat sıkıcı geliyor bana göre healer :)) herkesin zevki farklı tabi ki. Ben dps den başka role de sıkılıyorum maalesef. Öyleyse feral gideyim bildiğin güzel pve için ve pvp için kullanılacak bir talent örneğin var mı ?
birşey değil. char yeni olduğu için ve hep resto gittiğim için feralde talent tavsiyesi veremiyorum ne yazık ki. ama eğer yanıt bulamazsan progressi iyi olan bir oyuncu armorysinden biraz kopya çekmek en azından level alırken işini görür sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: CryForYou
hunter en zor ve en zevkli çar bence envai tuzak envai skill + pet saldır çek +pet skilleri pvpde focusa silence focusa scatter shot şart 4 tuşlu maus + 14tuş kombinasyonu anca yetiyo 26 ya yakın skill kullanıyon cabası. hunterde marksman.
Druid aç tabi, ayu olup 5 men questleri sololuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Druid aç tabi, ayu olup 5 men questleri sololuyorum.
Tol barad'daki shark tank sololuyorum pvp itemleriyle Ayı formda
Solo diyince druid susucak orada. O dediklerinizi zaten sololuyoruz, üstüne sayısız instance.
druid feral melee, hunter ise ranged bir class. dolayısıyla melee ve ya ranged hangisini oynamak istiyorsan ona göre karar ver neticesinde. druidle raidlerde her specle kendine yer bulursun. druid pvpde en zayıf olarak kabul edilen healer, iş yapmaz demiyorum ama diğerleri daha güçlü. hele rated bglerde feci dalıyorlar resto drulara :) Feral druid pvpde iyidir, kullanılabilir. Özellikle arenada.
bendede bir çok class var ve mainim hunter severekte oynuyorum ama zaman zaman degişiklik gerekiyor sadece dps olması biraz sıkıyor beni, sende bu duruma göre istiyorsan seç ben şuan druidle oynuyorum :D
Cevap olarak belki biraz geç yazdım ama arasında kaldığın class yorumlarını alıp baskalarının kararına göre seçersen tekrar arada kalırsın keşke diğerinimi kassaydım die. Konuyu kendi aklında bitirmen lazım, soruyu senin cevaplaman lazım. Ama ben ufak bi tavsiyede bulunacak olursam class özelliklerini düşünürsen druidin senin gibi çok sık karakter değiştiren bir kişi için daha iyi olacağını söyleyebilirim. Hunter tek tarz oynanış düzeyine sahip bir class ama druid çok farklı. melee dps olarak sıkılırsan ranged dps oynayabilirsin, dps olmaktan sıkılırsan tank veya healer olabilirsin, yani sonuç itibari herhangi bir tarz sıktıgı zaman mevcut 85 karakterin ile farklı bi tarz oynamaya devam edebilirsin. Ama bu demek değilki hunter sıkıcı olabilir. Dediğim gibi senin gibi çabuk sıkılan biri için druid daha iyi bir alternatif olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: himmet_dal
hunter en zor ve en zevkli çar bence envai tuzak envai skill + pet saldır çek +pet skilleri pvpde focusa silence focusa scatter shot şart 4 tuşlu maus + 14tuş kombinasyonu anca yetiyo 26 ya yakın skill kullanıyon cabası. hunterde marksman.
Oyuna yeni başladım hunter açtım. Bu mesajdan sonra bırak charı, battle.net account umu kapatasım geldi hocam
Hocam ezberle hareketleri tuzaklarini onceden hazirla yenemiycegin rakip yok keskin nisanci :) peti saldir geri cek falan tas at hopla zipla hunter efsane :)
bence ilk önce range mi yoksa melee mi istediğine karar ver benim tercihim feral druid
bende warriorumla tek başıma glory of hero yaptım nolcak hem de arms specle
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
bende warriorumla tek başıma glory of hero yaptım nolcak hem de arms specle