Şimdi Ara

Druid feral damage yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi konu hakkinda yardim istiyorum oyunda yeniyim boost yaparak 100 oldum fakat druid de feral formunda damage atamiyorm crit itemleri takiyorum olmuyor dps fln yapamiyorum raidlerde ayni feral 10m damage atmisken ben 5 m deyim sebebi ne olur itemlerimde gem yok takilmiyoda sanirim ? Ek olarak ilvl 626.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengavers -- 22 Aralık 2014; 15:28:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En büyük sebebi oyuna yeni başlamış olmana rağmen boost yapman. Burda önce şunu vuracaksın, açılışı şununla yapacaksın desek sabaha kadar anlatsak senin dps belki bir tık yukarı çıkar o kadar daha fazlasını bekleme.

Yine de yardım etmek isterdim fakat Resto oynuyorum Druid'i.
  • Yorumun icin tesekkur ederim :)

• Yardım edeyim biraz. Wotlk de bırakmıştım oyunu feral druiddim. Şimdi tekrar başladım tam bilemiyorum şimdi ama o zamanlar feral druidde dps de hunterları fazla geçemesem de yine 3. hatta 2. oluyordum. Sırrı comboları tutturmak cooldown lara takılmamak. Tek mantığı ilk başladığında DOTları gömeceksin sonra allah ne verdiyse yardırıcan DOTların süresi bitmeye yakın tekrar DOT tekrar allah ne verdiyse. Crit takmanı öneririm. Bu sana daha hızlı DOT atmanı ve daha sağlam vuruşlar yapmanı sağlar. Zamanlamayı iyi ayarlıcaksın kısacası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomAmor

Yardım edeyim biraz. Wotlk de bırakmıştım oyunu feral druiddim. Şimdi tekrar başladım tam bilemiyorum şimdi ama o zamanlar feral druidde dps de hunterları fazla geçemesem de yine 3. hatta 2. oluyordum. Sırrı comboları tutturmak cooldown lara takılmamak. Tek mantığı ilk başladığında DOTları gömeceksin sonra allah ne verdiyse yardırıcan DOTların süresi bitmeye yakın tekrar DOT tekrar allah ne verdiyse. Crit takmanı öneririm. Bu sana daha hızlı DOT atmanı ve daha sağlam vuruşlar yapmanı sağlar. Zamanlamayı iyi ayarlıcaksın kısacası.

Bilgi icin tesekkurler. Peki bu DOT nedir ?

• DOT'un açılımı damage over time. Yani şöyle açıklayabilirim, zamanla vurulan hasar gibi bir şey. Örneğin feral oynuyormuşsun, 5 combo point yapınca ferocious bite kullanırsın mesela, onu kullandığında direk hasar vurursun bu dot değildir. Ama rake, rip gibi skillerini attığında, direk yüksek bir damage atmazsın, bunun yerine adamın üzerine belirli bir süreliğine bir dot bırakmış olursun ve rip attığını düşünürsek sadece 1 kere direk hasar vurmak yerine, 24 saniye boyunca sürekli hasar vurursun.
  • farel williams
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • haste kas.dotların daha uzun süre durmasını ve enerjinin daha çabuk yenilenmesini sağlar.tabi son durum ne fikrim yok, taşlayacak olan ona göre taşlasın.

• Haste eski haste değil. Olmadık yere haste kastıracaksınız adama.
    önce agi sonra crit ve mastery kasacaksın.
    Feral druid ne kadar kolay görünse de bir o kadar da zorludur. DoT mantığıyla dps yapar. Enerji kullanır.
    Enerjiyi sürekli iyi hesap etmek gerekir. Haybeye atılan bir skill ve onun götürdüğü enerji tüm rotasyonu bozar ve haliyle baya baya dpsini düşürür.
    İlk başlarda addon kullan;http://www.curse.com/addons/wow/droodfocus
    droodfocus u takip dahi etsen sana şimdilik yeter. bol bol dummy de çalış. Açılışını nasıl yapacağını iyi ezberle sonra enerjini takip ederek dotlarini boss da sürekli tutmaya çalış.
    Bol şans.

• Once bi feral yazmayi ogrenerek baslayabilirsin. Ayrica oyunu bilmeden neden 100 boost yapiyorsun anlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Once bi feral yazmayi ogrenerek baslayabilirsin. Ayrica oyunu bilmeden neden 100 boost yapiyorsun anlamadim.

Büyük yardımların için teşekkürler ederim. Benim için FARAL olmaya devam edecek yalnız. hatta FARAŞ' ta olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

quote:

Orijinalden alıntı: Ledulth

Once bi feral yazmayi ogrenerek baslayabilirsin. Ayrica oyunu bilmeden neden 100 boost yapiyorsun anlamadim.

Büyük yardımların için teşekkürler ederim. Benim için FARAL olmaya devam edecek yalnız. hatta FARAŞ' ta olabilir.

öncelikle oyuna yeni başlayıp direk boost yapmak kadar mantıksız bir şey yok onu bir söylemek istiyorum. WoW gibi süper geniş çaplı bir oyuna boost ile başlamak bence yaptığın en büyük yanlış olurdu. Ben daha yeni feral boostlamama rağmen ilk 2 hafta zorlandım sen düşün kaç senedir oynuyorum. Neyse ben yine de yardım edeyim, savage roar hep aktif olmalı glpyh'ini kullanmanı tavsiye ederim. Fero bite vurmadan önce 5 combo pointlik rip'in ve rake'in adamın üzerinde olduğundan emin ol. Arkadaş dot'lara çalış demiş ama dotlar eskisi gibi değil şu an. 3 saniyede max 10-15k arası vuruyor rip ve rake. Neyse dotlar yerinde ise 5 cp'lik fero'yu yapıştırabilirsin. Crit-mastery öncelik olsun.

• Bende yanlış yaptığımın farkındayım zaten bunu sürekli dile getirmeyin lütfen:D Yardımın için sağol yinede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.