Şimdi Ara

Droyun.com

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu bir reklam değildir zaten profilim ortada yeni üye değilim otomobilden tv kartina kadar mesajlarim var. Bu tamamen aşırı memnun kalma durumunu ifadedir.
    Başlıktaki siteyi forza horizon 3 fiyati araştirirken buldum. Öncelikle nasıl bir katakulli ile yapıyorlar bilmiyorum ama inanılmaz ucuz fiyatlar var yani yurtdisi buyuk cd keycilerden(kinguin vs) daha ucuz key fiyatlari var. Neyse sonuçta bu kadar ucuzluk üstüne bide işletenler türk olunca kat ve kat daha güvensiz bir imaj oluştu kafamda. Neyse araştirdim ekşiden forumlara kadar hiçbir yerde tek bir kötü laf yok.
    Neyse yinede 3-5 gündür emin olamadığımdan gittigidiyora falan baktim hatta ordan almaya karar verdim. Neyse para tatli geldi(droyunda 144 en ucuz gittigidiyorda 230civari fiyat) ve risk alip siteye üye oldum ve alışveriş yapmaya çaliştim ama sitede normal kredi kartiyla odeme olayi yok. Bitcoinle bile odeme var ama normal sanal posttan odeme durumu yok. Gpay mi nedir o tip bisey var yine kredi kartini kullanarak (istersen sanal kart) odeme yaptim ve olusan bakiyeyle oyunu aldim.
    Özellikle müşteri hizmetleri inanilmaz turkiyede paranla rezil olursun genelde. Online chat var ve daha hizlisini gormedim turkiyede(amazon.de nin chatide hizli) ve inanilmaz kibarlar ve yardimci olmaya çalişiyolar adamlar. Zaten işi bu değil mi diyenler hepsiburadanin canli chatini bir sorun durumunda kullansinlar. Anlarlar demek istediğimi.
    Herneyse uzak oldugum gpay odeme olayinda ve tum asamalarda yardimci oldular ve keyde aninda teslim edildi.
    Sonuç olarak dijital oyun kodu alacak arkadaşlar google'da karsiniza en ucuz fiyatla bu site çikarsa hiç ürkmenize gerek yok turkiyeden beklenmeyecek kalitedeler adamlar. Benim gibi şüpheli arkadaşlara örnek olsun diye bu konuyu açtım.
    Bu arada tabiki herzaman sanal kart kullanin arkadaşlar sonuçta kimse babanizin oğlu degil ve yine kimse orjinal kart numaranizin bir databasede saklanmadiginin garantisini vermez. Sanal ortamda sanal kart en guvenli yöntem herzaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.