Şimdi Ara

Drowzee dansı yapıyorum | SS'li |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle evde bazen stres atmak için Drowzee dansı yapan varmı aranızda? Ben yapıyorum ve çıkardığı aynı sesi çıkarıyorum yavaş ve sakin tonlarda " Dırovzi Dırovzi Dırovzi " diyorum ve kendimden geçiyorum çok rahatlatıyor beni tavsiye ederim. Dans ve çıkardığı ses bu ama buna başlamadan önce böyle üst dudağınızla alt dudağınızı sıkın böyle. Kendinizden geçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikopatus -- 26 Temmuz 2014; 16:13:16 >

• Dırovzi diyerek kendinden geçmek

Yunan askerlerinin 3 katı kadar işgalci kuvvetle şafakta umutsuz Atinalılar düşünülmez olanı yaptılar. Saldırdılar.Denizde geçen bir aydan sonra gemilerini karaya çıkaran yorgun perslilere saldırdılar. Onlar savaş kamplarını kuramadan ve askerlerini temin edemeden saldırdılar.. Ve bu deli stratejinin mimarı kimdi ? Az bilinen Atinalı bir asker.. Kendi adamları ona Themistokles diyor. Perslilere şok Atinalı saldırısını tattırdı.
  • yalan söyleme la
  • Transa geçiyorum beyler bu sözleri söyleyince ve dansı edince. Keşke ses kaydı yapabilip dinletebilsem sizee çok fenayım patlamak istiyom
    Çalışıyorum ss'li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.