Arkadaşlar amazondan veya ebaydan dropshipping yapsak şirket açmamız gerekli mi? sonuçta siparişleri biz alacağız evet ama ürürünü a firması gönderecek ? |
Dropshipping'de Şirket Açmak Zorunlu mu?

-
-
Hocam yaptınız mı bu işi ne seviyedesiniz merak ettim -
Hocam paypal ülkemizde kullanılmadığı için Türkiye şartlarında dropshiping yapmak oldukça zor. Vpn kullanmak gerek o da bir sure sonra paypayl patlıyor ve para içeride kaliyor, yakin bir tarihte kendi sirketimi kurup yerel pazarda satışa başlayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirketi türkiye merkezli mi kurcaksın -
Evet hocam şahıs şirketi yurtdışı satışı yapmayacağım ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam paypal falan yazan siz değil miydiniz -
Benim hocam arkadaş dropshippingle alakalı sorusuna cevap olarak verdim. Paypal ülkemizde kullanım dışı maalesef ve bu nedenle ebay, amazon gibi sitelerde ödemeler sadece paypal yolu ile geliyor hal böyle olunca dropshiping uygulamasından vaz geçtim ve yerel pazar yerlerimiz olan trendyol n11 gibi sitelerde normal satış yapmak üzere şahıs sirketi açmaya karar verdim. Yani şirketi açınca normal toptancıdan ürün alıp ben satışını yapacağım.
internette dropshiping le alakalı çok bilgi ve video var ancak paypal konusu sıkıntılı. Paypal patlamazsa vpnden dolayı transferwise isimli siteden kolayca banka hesabınıza aktarabilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X