Şimdi Ara

Dropbox Uygulaması ONLİNE DEPOLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Android Telefonu Olanlar Görmüştür Google Play Store'da Dropbox Uygulamasını.

Dropbox Gerçekten Çok İyi İşler Başarabilen Bi Depolama Uygulamasıdır.

iOS / Android / Windows ta da çalışabilen bir uygulamadır..

yandex ten çok çok hızlı ve iyi bir uygulama..

Örneğin : Bilgisayarınıza Format Atacaksınız Belgelerinizi Müziklerinizi vs.vs. Bilgisayarınızda Olan Herşeyi Yedekleyecek bir flash diskiniz yok işte o arada dropbox yardımınıza geliyor.

2GB kadar ücretsiz alan sağlıyor ve siz arkadaşlarınızı falan kayıt ettirdiğinizde kişi başına 500 MB artıyor alanınız.

Bilgisayarda Olan Herşeyi Tek Tıkla Dropbox ınıza yedekleyebiliyorsunuz. Ayrıca Upload ettiğiniz verileri isterseniz Paylaşabiliyorsunuz

Diğer Upload Sitelerine İthafen Linkleriniz Dosyalarınız Silinmiyor Bir Süreden Sonra

Yaklaşık 1 Yıldır Kullanıyorum Programlarım Resimlerim Silinmiş Değil.

Hatta Önizleme :

Dediğim Gibi Bilgisayarınızdaki Dosyaları Tek Tıkla Yedekleyebilirsiniz

Upload ve Download Hızları Mükemmeldir.

Herhangi Bir Ücreti Yok.

Upload Sonrası Paylaşımlarda Direk Link Olarakta Kullanabilirsiniz.. veya Kendi Siteniz Varsa Sitenizde Paylaşım Yapıyorsanız Burada Upload Yapıp Sitenizde Linkini Verebiliyorsunuz..

Eğer Kayıt Olmak İsterseniz Kastettiğim Gibi Arkadaşınızı Getir Aracılığıyla 500 MB alan Kazanıyorsunuz.

Hem Bana Hemde Kendinize Yardımcı Olmak İstersenizhttp://db.tt/1MdKrkUC bu adresten Kayıt Olun ( buradan kayıt olursanız 500 MB kazanacağım )
    Eğer Yardımda Bulunmak İstemezsenizhttp://www.dropbox.com adresinden kayıt olabilirsiniz..

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draj3n -- 3 Mart 2013; 12:03:29 >

• bu gibi sistemler ne kadar süre dosyalarımızı saklayabilirler merak ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.