Şimdi Ara

Dropbox kullanımı hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlarbulut uygulamalarına bugüne kadar ihtiyaç duymamıştım ama birini kurmak zorunda kaldım.

Dropbox hesabı aldım içine 500mblik foto ve video yükledim ama aklıma takılan şöyle birşey var. Bazı kullanıcılar dropbox linklerini paylaşarak içerisindeki foto ve apkleri paylaşıma sunabiliyor forumlarda, benim dropbox linkim nerede yazıyor? (ss alarak gösterirseniz sevinirim)

Ve bütün içeriklerim paylaşıma açık mıdır? Profilimi bilen herkes depolandığım içeriğe ulaşabilir mi? Ulaşabilirse gizliliği açma/kapama ayarı var mı? Varsa da onun da ss'sini alıp cevaplarsanız çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

menu tuşundan klasör oluşturabilir yada uplaod here seçerek yükleyeceğiniz dosyayı seçiyorsunuz yükleme ilerlemesi bittikten sonra o dosya yada attığınız şeyin üzerine basılı tutup share daha sonra copy link diyorsunuz sonra internete yapıştırın
    gizliliği konusunda bişey söyleyemeceğim malesef sanırım siz link vermeden profilinize erişim yok çünki kamera verilerini falan yedekliyor özele giriş olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.