Şimdi Ara

Twitter Hakkında... [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorun şu ; Twitter a Yeni Üye Olduktan Sonra Yeni Hesap Olmasına Rağmen Tanımadığım Kişilerden Yerli/Yabancı Takipçi İsteği Geliyor. Bazı Kişiler Tweetlerinde Hesabımdan Bahsediyor... Yeni Olmasına Rağmen..

Bu Neyin Nesidir ? Nasıl Engel Olabilirim ? Yardımcı Olursanız Sevinirim.

• Konu Güncel... UPP
  • hocam belki kapatılmış bi hesapla aynı kullanıcı aldını falan aldıysanız ondan olabilir belki yada takip ettiğin kişiler virüs yemişlerdir spam falan atıyolardır
  • Rumpel Von Stiltskin kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı Adıyla Alakası Olacağını Zannetmiyorum. Takip Ettiğim Kişilerde Çoğunluğu Popüler Onaylanmış Hesaplar.

Gelen Takip İsteklerini Bazıları " BUY FOLLOWERS " vs. gibi Sayfalar... Yeni AÇılmış Bir Hesabı Nasıl Buluyorlar Anlamadım.

PC ve Browserda Zararlı Yazılım Yoktur. pc kaynaklıda değil yani
  • hesapla dha önceden dediğin siteler e girip çıktı isen database isim kayıtlı
    ve ordan yeni üye olanalr falan adın geçer birde senin takip ettiklerin o siteden
    takipçi çeker ve sana reklam linkini site otomatik atar.
    yani takip ettiklerini unf edecen başka yolu yok..mesaj atanları..
  • twitters kullanıcısına yanıt
    Hocam , Güzel Anlatmışsınız Ama Bahsettiğm Şey Site Değil Bana Takip İsteği Atan Twitter Kullanıcısı.

Ki Twitter a Yeni Girmişim ve Takipçi Arttırma Gibi Bir Niyetim de Yok Standart Bir Kullanıcı Olmak Amaç.

Yani Olumsuz Hİç Bir Şey Yapmadan Neden Tanımadığın İnsanlar Takip İsteği Atar ?

Acaba Dediğiniz Gibi Popüler Hesapları Takip Eden Kişileri veritabanına kaydedip random hesaplara istekmi attıyorlar ama oda biraz saçma imkansız bir olay
  • Güzel kardeşim ben diyim sana 8 sene sen anla 10 sene.Crack işlerinde rapidshare-
    hotfile-fileserve-filesonic-brazzer-mofos-bangbros işte aklına ne gelirse crack edince
    şimdi 6 aydır twitterla boğuşuyorum.Yani crack ediyorum...bu işt eçok geç kalmışız.
    Şimdi benim gördüğüm crackte şu hani şu fenomen fenomen fenomen deniyorya
    he fenomen diyicem.İşte o kadar hesabı crack edip kim kimi takip etmiş görüyorsun yani.

Yani alayı fake fenomen sen anla...sahte fenomenler hepsi...kendini tatmin olayı..

bakıyorsun adamda 1-2 milyon takipçi var bazısında ama inan onların çoğuda işte
    crack edilmiş önceden 2007-2008 açılmış sahibi girmeyen hesaplar.işte ben crack ettiklerimde
    gördükelrim hepsi bu arap-tğrk endonezyalı 300-500-700 bin yada 1-2-3 milyonluk hesapları takip
    ediyor yani görünen bu hesap sahipleride crack yapıyor.
    Hatta inada semih varol denenin 2 ci hesabı beni takip ediyordu ona mesaj attım dönmedi.dedim mahsus
    crack işeri nasıl gidiyor diye.
    adam sana takip isteği atması sebebi işte yeni üye oldu isen bu hamsi derler.
    nasılsa takip eder.yanlış anlama bazısını mal olarakta görüyorlar.
    işte bazılarına bakıyorum yani misal bende takipçi kız var 1 tane lan kız yemiyor
    içmiyor wcye gitmiyor işte birini ha babam rt ediyor.
    İşte o tiplerde o yeni üye olanları arıyor yani.

işte o altta dediğin olayda sisteme kayıt ediliyor yabancı sitelerde bazısının haberi yok site otomatik
    kendi site reklamı yapılıyor sende siteye gir takipçi kap olayı .dediğim sitelerde yabancı kökenli olanlar.
    işte onların bazısıda artık nasıl yaparlar bilmem ama şifrelere ulaşmaya çalışıyor ve onalrın amacıda
    takipçisi yüksek olan hesapları çalmak.şimdilik gördüklerim bu..
    kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TARAFSIZ HABER SİTESİ VAR MI ?
    6 yıl önce açıldı
    E-kitaplar Hakkında Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.