Şimdi Ara

Drop olayının mob türleriyle ilgisi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela 107 sylakenth'lerde çok kasan adam var 111 olmuşlar item için yine buralarda kasıyorlar onun yerine 109 veya 110 daha iyi değil mi? Yani bu mobların spawnı'nın iyi olması az vurmaları dışında başka bir özelliği var mı drop gibi mesela? Drop'tan kastım nova.

• Hocam Nova tamamen sansa bagli birsey.

Ama ne kadar fazla mob , ne kadar iyi lure olursa elbette sans biraz daha artar.
  • valla ben 1.5 sene 107 lerde kastım yaklasık 250 tane nova dusmustur 107 ler cok seri hem kolay kesılıyo hem ideal yer nova bakımından iste 110 lwl char kendınden 2 3 lwl dusuklerde kasarsa guzel item ve nova dusuyor kendi lwlindki mobslardan az duser ™
  • Orası kesin hiç durmadan mob kesince nova şansı artıyor da cave sonrası bizi 107 moblar paklamayacak daha yüksek lvl moblara gitmeyi düşünüyoruz. Ama aynı zamanda drop da olsun istiyoruz 111+ moblarda drop olmuyormuş o yüzden 109 110 mobları düşünüyorum.

@düzceli 101 lvl'den beri 107lerde kasıyoruz -şu an lvll'ler 105 106- lure sağlam gelince ks yemeyince haftada 2 nova düştüğü oluyordu yani 4 karakter bana ait diğer 4ü arkadaşımın tabi ona da düşüyordur bir şeyler. Asıl amaç hızlıca kasılmak ama bu arada droplardanda olmayalım diyoruz yoksa 115lere de gider ptmiz np

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Eylül 2011; 20:29:12 >
  • Bana 1 ptye 1 günde 4 nova düştü 1 kerede 3 tane :D ™
  • Ben şu lvl olayına takıldım kendi lvlinden düşük mobda kasmak. Belki de bu yüzden çok seri kesiyordunuz da nova ondan çok düşüyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 11 Eylül 2011; 20:41:12 >
  • aynen oyle kendınden 2 3 lwl dusuklerde kasılırsan daha iyi item nova duser bu alex pt icin nova dusurmek istıyorsan ™
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.