Şimdi Ara

Drone çekilişinde yedekteyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorum şu: Her yedeğin şansı eşit midir yoksa en şanslı yedek 1.yedek midir ?

Yani 1. asil talihlinin yedeği 1.yedek 2. asil talihlinin yedeği 2.yedek ve 3.asil talihlinin yedeği 3.yedek midir ? 3.asil almazsa hak 1.yedeğe mi geçer yoksa 3.yedeğe mi ?

• Pek tabii yedek listesi yukarıdan aşağı sürer. Asıl talihlilerden her kim olursa olsun hediyesini almazsa yedek 1'den aşağı gider.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XrebeLLiousX

Pek tabii yedek listesi yukarıdan aşağı sürer. Asıl talihlilerden her kim olursa olsun hediyesini almazsa yedek 1'den aşağı gider.
    Emin misiniz hocam daha önce bu durumu yaşadınız mı yoksa tahmini mi söylüyorsunuz
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Hocam usül böyle olur. Yani mesela geçenlerde sağlık bakanlığı bir işçi alımı için kura çekti. Atıyorum, 150. yedek, 150. Asıl talihinin karşılığı değildi. 150. yedek, kendinden önceki yedeklerin de talih olunan şeyi reddetmesiyle asıl talihli olabilirdi.

Yani işiniz zor. Hele ki bu bir hediye... sizin hediye gelmez bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam drone çekilişinde bile yedeğe düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0CBD896D6

Adam drone çekilişinde bile yedeğe düşmüş
    Sen ise ne asilde ne de yedektesin ona ne demeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: XrebeLLiousX

Hocam usül böyle olur. Yani mesela geçenlerde sağlık bakanlığı bir işçi alımı için kura çekti. Atıyorum, 150. yedek, 150. Asıl talihinin karşılığı değildi. 150. yedek, kendinden önceki yedeklerin de talih olunan şeyi reddetmesiyle asıl talihli olabilirdi.

Yani işiniz zor. Hele ki bu bir hediye... sizin hediye gelmez bence.
    Hocam sizin dediğiniz şey ile bu farklı bence

Her neyse benim de umudum çok az daha önce böyle birşey yaşayan varsa belki konumu görür de mesaj atar demiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.