Bildirim
DROID RAZR HD ile çekilmiş fotoğraflar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu koyduğun resimlermi berbat kardeşim ? sanırım yanlış resimleri koydun çünkü harika görünüyorlar -
gayette güzel ve yeterli çekmiş fotoları, maxx hd getiren olsa zaten alacam hemen. -
hocam
fotoğraflar yanlış olmasın
gayet güzel görünüyorlar -
Yahu yapmayın beyler 3 arkadaş aynı şeyi deyince acaba bende mi sorun var dedim kendi kendime... Yahu en basiti adama bakın fotoğraflar bariz blur ve çok mat. Canlı durmuyor. Ha beni neden tatmin etmedi onuda söyleyeyim bu çekim kalitesiyle çıkış fiyatı arasında dağlar kadar fark olduğu için. Photon Q modeli daha cazip. En azından suya dayanıklı. HD'nin Fiyatı yüksek beyler. Tabi kişisel düşüncem. -
quote:
Orijinalden alıntı: God Loves Ugly
Yahu yapmayın beyler 3 arkadaş aynı şeyi deyince acaba bende mi sorun var dedim kendi kendime... Yahu en basiti adama bakın fotoğraflar bariz blur ve çok mat. Canlı durmuyor. Ha beni neden tatmin etmedi onuda söyleyeyim bu çekim kalitesiyle çıkış fiyatı arasında dağlar kadar fark olduğu için. Photon Q modeli daha cazip. En azından suya dayanıklı. HD'nin Fiyatı yüksek beyler. Tabi kişisel düşüncem.
matı bluru bırak kardeşim sanki kaliteli bir fotograf makinesiyle çekilmiş gibi resimler, zaten çıkmasını bekliyordum iyice kanım ısındı telefona çok teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 4 Kasım 2012; 8:17:29 > -
Karsilastirmali baska bir cihaz olsaydi arkadaslar anlardi resimlerin ne kadar rezil cekildigini. Motorola oldum olasi hicbir cihazi guzel resim cekmez zaten , ama diger ozellikleri de iyidir aksine. -
Motorola Türkiye için ölmüştür, belki google ürünleriyle yeniden ülkemde doğar -
-
tuhaf bir işletim sistemi altında ufacık merceklerle en zor sahneyi daha ne kadar iyi çekebilir ki bu cep telefonları ben bunada şükür diyorum mecburen.en kral cep telefonu bile 100 liralık 10 senelik bir digital makinadan daha iyi foto çekebilemez mecburen.ister sony olsun, ister iphone veya xx marka. o mercekler oldukça hd vss hikaye yani.ancak yalandan yere mpi artırıyorlar satış politikası.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X