Şimdi Ara

DROID RAZR HD ile çekilmiş fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence olağan üstü BERBAT. Batarya artısından fazlasını göremiyorum. Bu telefonu ve lumia 920'i bekliyordum açıkçası ama dayanamayıp S3 aldım iyi ki almışım demek için lumia 920'i bekliyorum şimdi.

Zoom

Yakın çekim ve insan

Diğer tüm fotoğraflar için: Tıkla

• bu koyduğun resimlermi berbat kardeşim ? sanırım yanlış resimleri koydun çünkü harika görünüyorlar
  • gayette güzel ve yeterli çekmiş fotoları, maxx hd getiren olsa zaten alacam hemen.
  • hocam
    fotoğraflar yanlış olmasın
    gayet güzel görünüyorlar
  • Yahu yapmayın beyler 3 arkadaş aynı şeyi deyince acaba bende mi sorun var dedim kendi kendime... Yahu en basiti adama bakın fotoğraflar bariz blur ve çok mat. Canlı durmuyor. Ha beni neden tatmin etmedi onuda söyleyeyim bu çekim kalitesiyle çıkış fiyatı arasında dağlar kadar fark olduğu için. Photon Q modeli daha cazip. En azından suya dayanıklı. HD'nin Fiyatı yüksek beyler. Tabi kişisel düşüncem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: God Loves Ugly

Yahu yapmayın beyler 3 arkadaş aynı şeyi deyince acaba bende mi sorun var dedim kendi kendime... Yahu en basiti adama bakın fotoğraflar bariz blur ve çok mat. Canlı durmuyor. Ha beni neden tatmin etmedi onuda söyleyeyim bu çekim kalitesiyle çıkış fiyatı arasında dağlar kadar fark olduğu için. Photon Q modeli daha cazip. En azından suya dayanıklı. HD'nin Fiyatı yüksek beyler. Tabi kişisel düşüncem.

matı bluru bırak kardeşim sanki kaliteli bir fotograf makinesiyle çekilmiş gibi resimler, zaten çıkmasını bekliyordum iyice kanım ısındı telefona çok teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİVERPOOLYWNA -- 4 Kasım 2012; 8:17:29 >
  • Karsilastirmali baska bir cihaz olsaydi arkadaslar anlardi resimlerin ne kadar rezil cekildigini. Motorola oldum olasi hicbir cihazi guzel resim cekmez zaten , ama diger ozellikleri de iyidir aksine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Motorola Türkiye için ölmüştür, belki google ürünleriyle yeniden ülkemde doğar
  • bu motorola da camur!!! gibi fotograf cekiyor ha...

motorola razr maxx + camera mx

Atamizi saygiyla aniyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuhaf bir işletim sistemi altında ufacık merceklerle en zor sahneyi daha ne kadar iyi çekebilir ki bu cep telefonları ben bunada şükür diyorum mecburen.en kral cep telefonu bile 100 liralık 10 senelik bir digital makinadan daha iyi foto çekebilemez mecburen.ister sony olsun, ister iphone veya xx marka. o mercekler oldukça hd vss hikaye yani.ancak yalandan yere mpi artırıyorlar satış politikası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.