Bildirim
Drogba'yı Sakatlayan Galatasaray Taraftarı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gördükçe küfür ediyorum adamın bileğini bükmüş gereksiz. -
Yanliz yanlislik la olmus abartmayalim güvenlikcinin yaptigi daha vahim isine son verilmeli
Yanliz cok komik olay olmus orasi ayri
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
şakalaşıyorlar sandım. Sonra güvenlikçinin uçan tekmesini gördüm -
Adamı sakatlasa, hayatında ödeyemeyeceği kadar bir tazminat davası açalır, sonra yanlışlık neymiş anlar. Hala gelmiş abartmayalım diyenler var. Az insan olsunlar da, idmanı taraftarlara açıp lütfeden insanları pişman etmesinler. Bırak Drogba'ya çifte dalmayı, idman sahasına atladığı anda çizeceksin bu tiplerin üzerini, bak bir daha yapılıyor mu. Kuralları bilmeyen, bildirtmeyen insanlar oldukça bu böyle devam eder. O taraftar müsveddesi şuan evinde oturmuş çevresindekilere bu anısını gerine gerine, güle güle anlatıyordur. Etrafındaki insanlar da bunları duydukça "ulan haftaya ben de bir gideyim de sarılayım şu Sow'a" diye mahlukatça düşünüyorlardır. Ben izlerken utandım. Bazıları da komikmiş, muhaha diyor. Hee çok komik, bir gün ekmeğini kazandığın tekneni yakarlar da kendi haline de gülersin inşallah. Beni de çağır beraber güleriz. -
-
-
ne gerek var, niye oraya atladın niye gittin,
bizim insanımız niye böyle.
Fatih Hoca bir iyilik yapmış herkes antreman izlesin diye basına açmış
insanı antremanı basına açık yapacağına pişman ediyoruz.
gerekli cezayı vereceksin gerekirse stada bile giremeyecekler yoksa önü kesilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenlik görevlisinin yaptığıda ayrı bir olay sanki düşman tekmeliyor. -
o güvenlikci kovulmuştur. -
Bişey olmamıştır. -
Şu güvenlik görevlilerinin hepsini bir yere toplayıp... -
O güvenlikçi o attığı ilke tekmeyle adamı öldürebilirdi.
Hayvan herif. -
Varya tam türkiye yav hani derler burası türkiye burada herşey olur harbiden olur. Adam gidip dağa gibi drogba yı sakatlıyordu az kalsın -
Baştan sona yanlış hareketler.Sen niye kuralı ihlal edip güvenliği geçip oyunculara ulaşmaya çabalıyon?O hareket ne bir de?Adam sakatlansa hesabını veremez,başı ciddi belaya girerdi.
Güvenlikçi ayrı alem zaten.Herhalde işine son verilecek.
Komedi gibi ülkeyiz. -
Diğer bütün ülkelerin içtiği kafa yapan şeylerin dumanı bizim ülkede toplanıyor galiba ya da gaz falan var ülkenin altında her yerden sızıyor. La alem deliye biz akıllıya muhtaç. -
Tekme atan adamda nasıl bir kafa var anlayamadım. Böyle rezil adamlar kulüpte barındırılmamalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi o ne öyle tekmeliyor adamı sanki öldürmeye koştu herif tamam yanlışda -
Lan daha taksiti btmedi onun -
http://www.haber365.com/VideoL/Sen_Misin_Taraftari_Doven/Tumu/Yeni/0//
yiyorsa stadta tekmelesinler
Benzer içerikler
- formadan isim silme
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- forma nasıl yıkanır
- cimbom ne demek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X