Şimdi Ara

Drogba ve Sneijder Birleşik forması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde internette gördüm formanin üstünde drogba altında sneijder yazyordu forma numarasi da 1 sabit 2 ile 4 Altlı üstlüydu mükemmel bir şey olmuş facebookta gördüm zannedersem google de araştırdım bulamadım bulan veya arastiracak arkadaşlardan rica ediyorum fotoyu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Drogba ve Sneijder Birleşik forması?
  • Adam masraftan kaçınmış beyler
  • ülker yazısını çıkarma şansımız yok mu? kesin bir maddeyle ovalayınca çıkıyordur o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

ülker yazısını çıkarma şansımız yok mu? kesin bir maddeyle ovalayınca çıkıyordur o.

benim bildiğim sökülmüyor onlar.bende araştırdım bir ara 3-4 harfi düşen formam vardı ama çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

ülker yazısını çıkarma şansımız yok mu? kesin bir maddeyle ovalayınca çıkıyordur o.

benim bildiğim sökülmüyor onlar.bende araştırdım bir ara 3-4 harfi düşen formam vardı ama çözüm bulamadım.

ben forumda bir konu hatırlıyorum sanki, birisi ben reklamları temizledim şöyle şöyle yaparak diyordu ama tam hatırlamıyorum. belki de yanlış hatırlıyorumdur. ben bir araştırayım. bulursam paylaşırım.
  • quote:

quote:

quote:

ben forumda bir konu hatırlıyorum sanki, birisi ben reklamları temizledim şöyle şöyle yaparak diyordu ama tam hatırlamıyorum. belki de yanlış hatırlıyorumdur. ben bir araştırayım. bulursam paylaşırım.

ben bulamamıştım ama 1-2 yıl önceydi ben baktığımda tabi.bana da atarsan sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_33364163/tm.htm

bu konuydu galiba gördüğüm. bizim zamanında mor bir formamız vardı ya, adam eliyle çıkartmış o yazıyı. bende mor forma var, denesem mi bilemedim. yalnız o zamanlar mor ve beyaz formadan çıkarılabiliyorken parçalıda çıkmıyormuş. işlemişler herhalde parçalıya. şu andaki formaların durumu nedir bilmiyorum. o zamanlar adidas'tı bir de, nike'ın uygulaması nedir onu da bilmiyorum. ama sonuç olarak elle ülker yazısı çıkarılan formalar var.

• hayda, yanlış alıntı yapmışım. tekrar yazayım:

http://forum.donanimhaber.com/m_33364163/tm.htm

bu konuydu galiba gördüğüm. bizim zamanında mor bir formamız vardı ya, adam eliyle çıkartmış o yazıyı. bende mor forma var, denesem mi bilemedim. yalnız o zamanlar mor ve beyaz formadan çıkarılabiliyorken parçalıda çıkmıyormuş. işlemişler herhalde parçalıya. şu andaki formaların durumu nedir bilmiyorum. o zamanlar adidas'tı bir de, nike'ın uygulaması nedir onu da bilmiyorum. ama sonuç olarak elle ülker yazısı çıkarılan formalar var.

@HeartQuake
  • teşekkürler arkadaşlar.

@Denerod @JessieJ
  • eyvallah teşekkür ederim herkese.commandante alex yazdırmayı düşünüyordum da denerim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ero SenniN

Drogba ve Sneijder Birleşik forması?

Aha bu nasıl yaparız bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.