Şimdi Ara

Drogba neden istenmemeye başladı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kal Chi

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Drogba'nın yıllık ücreti oldukça fazla, diğerlerine göre çok daha fazla bir şey yapmadan bu ücreti alıyor. Takım içi denge kavramından bahsetmek beni sinir ediyor ama durum böyle. Burak karakter olarak hassas birisi, üstelik göz önünde biri olduğundan dolayı Burak'ı takıma monteleyip adapte etmek bu şartlarda zorlaşıyor. Maçta gol atamayınca triplere giren biri olarak hatta Drogba gol atmışken bile neredeyse bana niye vermedin atayım diyecek biri olduğu için Drogba diğerlerini etkiliyor. Ayrıca yaşının ilerlemesi ve maç seçmeye başlaması yönetimi düşündürüyor olmalı ki kısa süreli sözleşmede ısrar ediyorlar. Ücreti neredeyse gelecek vaad eden bir genç forvetin bonvervis ücreti. Takımın gençleşme politikasının da önüne taş koyuyor. Bizi bir noktadan aldı diğer bir noktaya taşıdı bir çok yönden, artık eyvallah denip gönderilmesi gerekli veya en fazla bir futbol sezonu daha sözleşme imzalanmalı, yönetim de aynen böyle düşünüyor bence. Drogba'dansa kendini ispatlamış, daha genç ve büyük oranda Drogba'nın yetilerine sahip hırslı bir forvete yatırım yapmak, takıma monte edip uzun yıllar faydalanmak daha mantıklı. Takımı oturtma üzerine yapılıyor bütün planlar dikkat ederseniz.

Hocam ben zaten Drogba kesin kalsın demiyorum ki ancak bizim alabileceğimiz genç iyi forvet 20-25 milyon, sence alabilir miyiz ?
    Mesela Lukaku mesela Balotelli bu adamlar 25 milyon euro birde takımlarında tutunamayan adamlar olmasına rağmen.
    Lukaku kiralandı Balotelli takım değiştirdi ayrıca Balotelli sorunlu olmasına rağmen.

Sorun orada, genç alıp onun yetişmesini beklemek kesin olmayacak bir sonuç hemde 2-3 yıl sürer.
    Yoksa bende iyi genç bir forvet alınacaksa Drogba gitsin derim ama işte alınsa bile 10 milyondan fazla verilmez pek bilemediğim emin olamayacağımız transfer olacak.
    Ama tekrar söylüyorum öncelik sezon sonunda orta saha ve defans olacaktır.

@Grimmjow JeagerJaques

Tabi bu biraz Mancini'nin kafasındaki plana göre değişir ama tek forvet ve ofansif açıdan etkili aynı zamanda Burağ'a pas dağıtabilecek bir gol kadrosu oluşturulursa ve yavaş yavaş iyi bir scoutla veya elimizdekilerle etkili bir forvet ısındırabilirsek -ki el mahkum Drogba illa ki gidecek bunu zaten yapmalıyız- düzeni tutturabiliriz. Ofansif açıdan yıldız olabilecek bir genç zaten çok geçmeden kendini kanıtlar, bakmayın Bruma'yı ne takıma doğru düzgün monte edebildik kontenjan yüzünden ne de şansı yaver gitti.. Bruma gibi bir genç alınabilir 20-25m€'lara çıkmadan. Tabi Drogba gibi fiziği güçlü, hava toplarında etkili ve son vuruşları iyi olan birini bulmamız gerekecek. Hatta oldukça hareketli, adam geçen biri de olursa işin kaymağı olur. Ben Drogba'nın bir sezon daha kalacağını düşünüyorum, bırakacağı için planlar yapılacak adam alınacaktır önümüzdeki transfer zamanında. Yukarıda kendini ispatlamış kelimelerini kullandım ama kastettiğim tam manasıyla yıldız olup bir çok kulübün peşinde olduğu bir adam değildi. Mesela Bruma gibi biriydi demek istediğim. Mesela Ontivero bence çok düşeş bir eleman oldu bizim için, oyununa baktım da mükemmel biri olacak gibi. Bir futbolcunun geliştiremeyeceği yetenekleri var, biraz fiziği toplarlanır ve kendine güveni oturursa (Şu an bile inisiyatif alabiliyor) elimizde çok fazla tutamayacağız bence, bunun gibi bir eleman da bulunursa yanında bonus niyetine illa ki biri tutacaktır. Hoş Ontivero'da forvet oynayabiliyor ama bence biz yeni birini alalım Ontivero kanat oynasın

• Yil 2014 ve millet hala yaşa takiliyor. Zaten bu adam bu lig için fazla. Ayrica her futbolcu tum sezon ust duzey top oynayacak diye birsey yok. Drogba mac seciyor mu? Bence dibine kadar seciyor. Arenada oynarken bakin. Antepte oynarken bakin. Eyvallah mac secer de gs de mac secmeyen oyunculari yazayim ben size.
    Muslera(oyle bi sansi yok)
    Melo
    Semih
    Burak(onda o zeka yok)
    Selcuk
    Umut
    Cheodjou

Maç seçmeyi gectik. Paraysa bence deger.amrabata 8.5 milyon veren yonetim drogba gibi bir dunya starina verir o parayi. Helali hoş olsun. Zaten hamit melo sneijder eboue de az para almiyor.
    Performansi biraz dusmustu ama yukseltmek onun için kolay. Dedigim gibi mac seçtiği için ona bağli birşey. Mesela siz drogbaya Chelsea macinda bakin. Belki de en iyi macini oynayabilir.
    Bencilse eyvallah bencil de. Kadronda boyle bir star varken onun ceremesine de katlancaksin. Bu frikik meselesini para mevzularinin sebebi de Drogba deil sneijderdir. Cunku sneijder transferi ihtiyactan dolayi yapilmadi. Sirf sukse yapmak icin. Keza drogba da oyle de. Burak umut elmander belli bir seviye ustunde olmadiklari icin drogba mantikli bir transfer sayilabilir.
    Ozetle arti eksi bakimindan alt alta yazdiginizda drogba futbolu birakana kadar gs de kalmali. Vesselam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Joseph Jackson

drogba yokken süper kupayı 10 kişiyle aldık. drogba varken on kişi feneri zorla yendik.

geçen sene drogba yoktu yine çıktık gruplardan. o zaman da manchester i yenmiştik

drogba topu ayağına alıp 2-3 adam geçmiş mi yoksa bizle dalga mı geçiyosun? veya sanki maradonaymışçasına bi maçta zilyon kere 10 kişinin arasına dalıp topu kaybettiği pozisyonları görmüyorsun heralde

35 yaşındaki adam ne katkı sağlamış allah aşkına? çok güzel oynuyosa antepin dandik(!) defansına atsaymış bir gol? veya dandik(!) adamların olduğu ligde gol krallığında kaçıncı sırada? kaç maçtır herif terlemeden maçbitiriyor be. maç sonunda da 20 bin euro yu cukka ediyor takıma zarar vererek. sizin gibi taraftarlar yüz verdikçe kurtulamayız bundan. zaten senelik 5m veriyoruz. bide bjk maçından önce başkanı arayıp prim konuşmuş. bu adama gs forması yakışmıyor. zaten bi ağırabi havaları. ben drogbayım çıkın bakim topun başından tavırları. elmander kalsa drogbanın sağladığı sözde yarardan bin kat fazlasını verirdi. ama siz göZünüzü açmadıkça gelir sömürür böyle kulübü. anadolu maçlarında bi yerini kaldırmaz top gelince de antrenman gibi vurur ama juve maçında bi kafayla indirince kral olur.

şu adamdan bi kurtulalım takımda dert falan kalmıcak ciddiuim. adam gibi işini saygıyla yapan birini buluruz tamam. koskoca galatasaray drogbaya kalmadı.

Ne katkı sağlamış ha ? Sen Drogba geldikten sonra Galatasaray'ın maçlarını izlediğine emin misin ? O paraları sen değil Galatasaray yönetimi veriyor sen kafana takma öyle şeyleri . Drogba'nın Galatasaray'a katkılarını burada sana sayacak değilim , açıp teker teker oynadığı maçları izlemelisin . Belki daha sağlıklı yorumlar yaparsın .

Drogba kesinlikle 1 yıl daha bizimle kalmalı . Gerekirse başka forvet alınmalı fakat Drogba kalmalı .

• Oha iyice sacmalamaya başladınız Drogba yi beğenmiyorlar

Birisi Arena daki Juve macindaki 4 kisiyi gecip Burak Yılmaz a attigi pasi atsin

Drogba giderse baska da kimse yerini dolduramaz

• quote:

drogba yokken süper kupayı 10 kişiyle aldık. drogba varken on kişi feneri zorla yendik.

geçen sene drogba yoktu yine çıktık gruplardan. o zaman da manchester i yenmiştik

drogba topu ayağına alıp 2-3 adam geçmiş mi yoksa bizle dalga mı geçiyosun? veya sanki maradonaymışçasına bi maçta zilyon kere 10 kişinin arasına dalıp topu kaybettiği pozisyonları görmüyorsun heralde

35 yaşındaki adam ne katkı sağlamış allah aşkına? çok güzel oynuyosa antepin dandik(!) defansına atsaymış bir gol? veya dandik(!) adamların olduğu ligde gol krallığında kaçıncı sırada? kaç maçtır herif terlemeden maçbitiriyor be. maç sonunda da 20 bin euro yu cukka ediyor takıma zarar vererek. sizin gibi taraftarlar yüz verdikçe kurtulamayız bundan. zaten senelik 5m veriyoruz. bide bjk maçından önce başkanı arayıp prim konuşmuş. bu adama gs forması yakışmıyor. zaten bi ağırabi havaları. ben drogbayım çıkın bakim topun başından tavırları. elmander kalsa drogbanın sağladığı sözde yarardan bin kat fazlasını verirdi. ama siz göZünüzü açmadıkça gelir sömürür böyle kulübü. anadolu maçlarında bi yerini kaldırmaz top gelince de antrenman gibi vurur ama juve maçında bi kafayla indirince kral olur.

şu adamdan bi kurtulalım takımda dert falan kalmıcak ciddiuim. adam gibi işini saygıyla yapan birini buluruz tamam. koskoca galatasaray drogbaya kalmadı.

Hem nankör hem de cahil.

Geçen sezon Drogba ve Sneijder gelene kadar ligde güzel oynadığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bu ikili olmasa geçen sene şampiyonluk hayaldi.

Bu seneki Süper Kupa'yı getiren Drogba, Emirates Cup'ı kazanmamızda en büyük katkı sağlayan futbolcu Drogba.

Senin yere göğe sığdıramadığın Burak Yılmaz sezon başında dünyaları kaçırırken Drogba bizi ipten aldı. Şimdi şampiyonluk için bir iddiamız da kalmayabilirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde ölüm grubundan çıkmamızda en büyük pay sahiplerinden biri. Juventus deplasmanında 1 gol 1 asist, son maçta da golün hazırlayıcısı. Sen bunları da görmüyorsun tabi, yazık.

Real Madrid'e 6-1 yenildiğimiz maç, Drogba sakatlanana kadar her şey çok güzeldi. Sonra ne oldu? Hezimet.

35 yaşındaki adam ne katkı mı sağlamış? 35 yaşındaki adam geldiğinden beri 45'in üzerinde maça çıkmış. Attığı kritik gollerle takımı ayakta tutmuş.

Antep'in dandik defansına gol atsaymış, tek başına gol mü atsın? Bütün takım çok iyiydi de Drogba kötüydü ya zaten. Hani bu adam Maradona değildi, o zaman tek başına bir şeyler yapmasını da beklemeyeceksin.

Herif terlemeden maç bitiriyormuş, en son Bursaspor maçında 7756 metre koşmuş. 35, hatta 36 yaşındaki bir futbolcu neredeyse 8 km koşuyorsa senin tabirinle maçtan sonra cukka ettiği para helal olsun. Saygı duyacaksın.

Senelik 5 değil 4 Milyon € alıyor, bunu önce öğren. Takıma sağladığı katkı bu parayı çıkarıyor zaten, sen bunlara takılma merak etme cebinden çıkmıyor.

Drogba ile prim konuşuluyorsa bu Drogba'nın sorunu mu? Drogba mı aramış başkanı prim konusunda?

Elmander kalsaymış Drogba'dan daha fazla yarar verirmiş. Sakatlıktan kurtulamayan adam mı bize katkı verecekti?

Cidden sana acıyorum.

• Maç seçiyor.

• Futbol hayatınun sonunda ve maliyeti yüksek. Nasıl ki Chelsea'da misyonunu tamamlayıp Çin'e gitti. Şimdi de burada misyonunu tamamladı. Yerine iyi bir st alınabilir. Zaten MLS'ye gitmek istiyor. Önü açılmalı egosu da takıma zarar veriyor.

• quote:

quote:

quote:

Drogba'nın yıllık ücreti oldukça fazla, diğerlerine göre çok daha fazla bir şey yapmadan bu ücreti alıyor. Takım içi denge kavramından bahsetmek beni sinir ediyor ama durum böyle. Burak karakter olarak hassas birisi, üstelik göz önünde biri olduğundan dolayı Burak'ı takıma monteleyip adapte etmek bu şartlarda zorlaşıyor. Maçta gol atamayınca triplere giren biri olarak hatta Drogba gol atmışken bile neredeyse bana niye vermedin atayım diyecek biri olduğu için Drogba diğerlerini etkiliyor. Ayrıca yaşının ilerlemesi ve maç seçmeye başlaması yönetimi düşündürüyor olmalı ki kısa süreli sözleşmede ısrar ediyorlar. Ücreti neredeyse gelecek vaad eden bir genç forvetin bonvervis ücreti. Takımın gençleşme politikasının da önüne taş koyuyor. Bizi bir noktadan aldı diğer bir noktaya taşıdı bir çok yönden, artık eyvallah denip gönderilmesi gerekli veya en fazla bir futbol sezonu daha sözleşme imzalanmalı, yönetim de aynen böyle düşünüyor bence. Drogba'dansa kendini ispatlamış, daha genç ve büyük oranda Drogba'nın yetilerine sahip hırslı bir forvete yatırım yapmak, takıma monte edip uzun yıllar faydalanmak daha mantıklı. Takımı oturtma üzerine yapılıyor bütün planlar dikkat ederseniz.

Hocam ben zaten Drogba kesin kalsın demiyorum ki ancak bizim alabileceğimiz genç iyi forvet 20-25 milyon, sence alabilir miyiz ?
    Mesela Lukaku mesela Balotelli bu adamlar 25 milyon euro birde takımlarında tutunamayan adamlar olmasına rağmen.
    Lukaku kiralandı Balotelli takım değiştirdi ayrıca Balotelli sorunlu olmasına rağmen.

Sorun orada, genç alıp onun yetişmesini beklemek kesin olmayacak bir sonuç hemde 2-3 yıl sürer.
    Yoksa bende iyi genç bir forvet alınacaksa Drogba gitsin derim ama işte alınsa bile 10 milyondan fazla verilmez pek bilemediğim emin olamayacağımız transfer olacak.
    Ama tekrar söylüyorum öncelik sezon sonunda orta saha ve defans olacaktır.

@Grimmjow JeagerJaques

Tabi bu biraz Mancini'nin kafasındaki plana göre değişir ama tek forvet ve ofansif açıdan etkili aynı zamanda Burağ'a pas dağıtabilecek bir gol kadrosu oluşturulursa ve yavaş yavaş iyi bir scoutla veya elimizdekilerle etkili bir forvet ısındırabilirsek -ki el mahkum Drogba illa ki gidecek bunu zaten yapmalıyız- düzeni tutturabiliriz. Ofansif açıdan yıldız olabilecek bir genç zaten çok geçmeden kendini kanıtlar, bakmayın Bruma'yı ne takıma doğru düzgün monte edebildik kontenjan yüzünden ne de şansı yaver gitti.. Bruma gibi bir genç alınabilir 20-25m€'lara çıkmadan. Tabi Drogba gibi fiziği güçlü, hava toplarında etkili ve son vuruşları iyi olan birini bulmamız gerekecek. Hatta oldukça hareketli, adam geçen biri de olursa işin kaymağı olur. Ben Drogba'nın bir sezon daha kalacağını düşünüyorum, bırakacağı için planlar yapılacak adam alınacaktır önümüzdeki transfer zamanında. Yukarıda kendini ispatlamış kelimelerini kullandım ama kastettiğim tam manasıyla yıldız olup bir çok kulübün peşinde olduğu bir adam değildi. Mesela Bruma gibi biriydi demek istediğim. Mesela Ontivero bence çok düşeş bir eleman oldu bizim için, oyununa baktım da mükemmel biri olacak gibi. Bir futbolcunun geliştiremeyeceği yetenekleri var, biraz fiziği toplarlanır ve kendine güveni oturursa (Şu an bile inisiyatif alabiliyor) elimizde çok fazla tutamayacağız bence, bunun gibi bir eleman da bulunursa yanında bonus niyetine illa ki biri tutacaktır. Hoş Ontivero'da forvet oynayabiliyor ama bence biz yeni birini alalım Ontivero kanat oynasın

İlkyarıda Sturridge'i izlediniz mi ??
    İmrenerek izledim gerçekten, Ontivero neden olmasın potansiyel yüsek o izlenimi en azında hissedebiliyorsun

• Maç seçiyor evet , bazenleri taraftarı çıldırtacak oyunlar yapıyor evet ama drogbadan bahsediyoruz.

1 yıl daha bizle kalması prestijimiz için harika olur.Sadece Drogba adı bile Galatasaray'ın adını duyurmaya yetti ve hala daha yetmekte.Yabancı oyuncular gelirken sadece başarımız için gelmediler Drogba ve Sneijder gibi iki mükemmel

futbolcu için geldiler.Onlarla oynayabilmek tecrübe kazanabilmek için.Şu yapılanma sürecimiz içerisinde en az 1 yıl daha bizimle kalması faydalı olur.Yoksa bende genç ve yetenekli bir forvet istiyorum ama elimizdeki bu değeri de kaçırmamak lazım.
  • quote:

İlkyarıda Sturridge'i izlediniz mi ??
    İmrenerek izledim gerçekten, Ontivero neden olmasın potansiyel yüsek o izlenimi en azında hissedebiliyorsun

İzlemedim ama bulunur, illa ki yerini dolduracak biri bulunur; umarım bu transfer dönemi gibi başarılı bir transfer dönemi geçiririz yazın. Temennimiz bir an evvel transfer yapılıp takıma hemen uyum sağlamaları alınacak oyuncuların ama malum ticari kurallar gereği bizimkiler de biraz kurnazlık yapınca sarkıyor süreç..
  • Drogba kesinlikle kalmali. Manyakmisiniz la bir sezon daha kalson hem imza parasi iki bucuk sezona bolunurse masrafi duser. Iyice yararlanalim iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

quote:

Hem nankör hem de cahil.

Geçen sezon Drogba ve Sneijder gelene kadar ligde güzel oynadığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Bu ikili olmasa geçen sene şampiyonluk hayaldi.

Bu seneki Süper Kupa'yı getiren Drogba, Emirates Cup'ı kazanmamızda en büyük katkı sağlayan futbolcu Drogba.

Senin yere göğe sığdıramadığın Burak Yılmaz sezon başında dünyaları kaçırırken Drogba bizi ipten aldı. Şimdi şampiyonluk için bir iddiamız da kalmayabilirdi.

Şampiyonlar Ligi'nde ölüm grubundan çıkmamızda en büyük pay sahiplerinden biri. Juventus deplasmanında 1 gol 1 asist, son maçta da golün hazırlayıcısı. Sen bunları da görmüyorsun tabi, yazık.

Real Madrid'e 6-1 yenildiğimiz maç, Drogba sakatlanana kadar her şey çok güzeldi. Sonra ne oldu? Hezimet.

35 yaşındaki adam ne katkı mı sağlamış? 35 yaşındaki adam geldiğinden beri 45'in üzerinde maça çıkmış. Attığı kritik gollerle takımı ayakta tutmuş.

Antep'in dandik defansına gol atsaymış, tek başına gol mü atsın? Bütün takım çok iyiydi de Drogba kötüydü ya zaten. Hani bu adam Maradona değildi, o zaman tek başına bir şeyler yapmasını da beklemeyeceksin.

Herif terlemeden maç bitiriyormuş, en son Bursaspor maçında 7756 metre koşmuş. 35, hatta 36 yaşındaki bir futbolcu neredeyse 8 km koşuyorsa senin tabirinle maçtan sonra cukka ettiği para helal olsun. Saygı duyacaksın.

Senelik 5 değil 4 Milyon € alıyor, bunu önce öğren. Takıma sağladığı katkı bu parayı çıkarıyor zaten, sen bunlara takılma merak etme cebinden çıkmıyor.

Drogba ile prim konuşuluyorsa bu Drogba'nın sorunu mu? Drogba mı aramış başkanı prim konusunda?

Elmander kalsaymış Drogba'dan daha fazla yarar verirmiş. Sakatlıktan kurtulamayan adam mı bize katkı verecekti?

Cidden sana acıyorum.

bana akıl öğreteceğine kendin bişeyler öğren. drogba ile prim konuşulmadı. drogba özel olarak arayıp başkandan prim istedi. başkanda bunu doğruladı.

bu acıyorum ayaklarını falan bırak. bi futbolcu 4m veya 5m herneyse bu kadar parayı cebe indiriyorsa ölüp geberene kadar savaşacak o sahada. 7756 km yi kaleciler bile koşuyor.

çok övdüğün drogbanın ligde cenk tosunla eşit golü var. drogbanın ismiyle gözünüz kör olmuş. gidin gekasa bakın. onun yanında oynayacak adamı mı vardı akhisarı küme düşmekten kurtardı adam tek başına?

evet bi tek drogba kötüydü. burak olmadığı zaman kaleye şutumuz bile yoktu. sanki tüm takım kararlaşıp kötü oynadılar. burak olmayınca takım gitmedi gördük.

sen burağın kaçırdıklarını görürsün attıklarını görmezsin. drogbanın oynamadan attığı bi kafayı görürsün burağın savaşarak attığı bir golü görmezsin. drogba bi maçta 10 tane tehlikeli pozisyon olabilecek duran top veya normal pozisyonda saçma sapan maradonalıklarıyla veya şutlarıyla top kaybeder onu görmezsin.

bana adam 35 yaşına gelmiş vsvs saçmalıklarla gelmeyin. yaş oynamıyor sahada. chelsea şl yi alırken bi yerlerini yırta yırta oynuyodu bize geldi bi yerlerini kaldırmıyor. adam gibi oynasın biz de laf etmeyelim.

• 36 yaşında mı ?Afrikada ne zaman nerde doğduğu belli değil adamın yıllardır Drogba izliyoruz bu adam bence 40 yaşından aşağı değildir.Ayrıca Drogba yokken Galatasaray hem ligde hem de Avrupada hem istatstiklerde hem de saha içinde daha başarılıydı daha iyi oynuyordu.Özellikle iç sahada rakibi boğan ablukaya alan çoşkulu bir oyun oynuyordu takım.Drogba geldikten sonra takımın oyunu çok bozuldu Gerçek Galatasaray aşığı olarak bir an önce gitmesi taraftarıyım.haydi şimdi eksileyin...
  • Drogba'ya ağır ithamlarda bulunanların imzaların Burak 17 olması zaten durumu açıklıyor.
    Biz Burak'a o kadar kaçırmasına rağmen birşey demiyoruz ancak sırf Drogba daha etkili olduğu için Burak bazen yedek kalıyor o size koymuş benim tarafımdan anlaşılan budur, yani Drogba bu kadar kötülenemez.

Micheal Jackson dediğimiz kişide sanırım 18 yaşındaydı karşısındaki atıştığı kişiler 20-25 yaş aralığında kendi futbol uzmanı olmuş bize öğretiyor.
  • quote:

Aynen Burak 'ın bu takıma katkısı Drogbanın 2 katından fazladır.Ayrıca bu Drogbadan kurtulsak eminim ki Umut ta kendine gelip golleri burakla birlikte sıralayacaklar.Ve mükemmellll bir ikili hatta Portekizi Portekizde dağıtan üçlü Selçuk-Burak-Umut çetesi iş başına geçecek.

Adam koşmuyor kör müsünüz yav?Her topu kendine istiyor vermeyince tepki gösteriyor.hata yaptığında yanlış tercih yaptığında bir özür dilemiyor...Pas vereceği yerde şut çekiyor bommboş pozisyondaki adama pas vermiyor.Dağlara taşlara vurunca da (ben top oynadım bilirim)insan bir döner jest mimikle özür diler vs bişey yapar...Bunda o yok yavv adam GS nin patronu olmuş.

Drogbacılar şunun cevabını versin bana
    1-Drogba alındığında Sinan Engin neden göbek attı
    2-FB tv de Drogba neden göklere çıkarıldı.

Ben söylim mi Ahhhh o Burak acısı var ya Burak sancısı...

Başka bir yere de yazmıştım aynen kopyalıyorum....

Drogba takımı bozdu hiç alınmayacaktı.Portekizi portekizde dağıtan selçuk-umut-burak çetesi bozulmasaydı göreydim ben feneri şimdi.
    gs nin zaten tıkır tıkır işleyen bir forvet hattı hatta dillere destan hatta avrupada listeleri alt üst eden bir forvet hattı varken ne gerek vardı buna?Buna GS karşıtı dediğimiz gruplar kişiler vs.neden sevinmişti bir düşünün bakalım perdenin arkasını görün!!!

Çünkü adamlar bugünleri gördü.Drogba öyle bişey ki kessen kesemezsin oynatsan bu defa çok verimsiz hele hele Burak gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir strikeri sola çekip en uca Drogbayı koymak Cinayetti GS için....Bu şekilde hem çok puan kaybedildi hem Burak ın motivesi bozldu verimi düştü ıslıklandı vs... hem de tek adama topu şişrmeye dayanan saçma sapan bir sistem çıktı ortaya.gs emekli futbolcu mezarlığı değil ki?Oysa Çhelsea hangi gerekçelerle gönderdiyse Drogbayı o gerekçeler GS için de aynen geçerlidir.Chelsea maç yapıyor da biz evcilik mi oynuyoruz?Chelsea'nın hedefleri var da GS nin yok mu?Biz İngilizlerden daha mı akıllıyız ?vs vs...

• Neymar'dan filan fazla almıyor mu Drogba. İyi olabilir o paraya çok çok daha iyilerini getirebiliriz bide bu yandan bak...
  • Galatasaraydaki görevini yerine getirdi sene sonu teşekkür edilmeli seneye ligde oynamazsa bu yüzden puan kaybedersek karışır ortalık.Tabi yerine iyi biri alınacaksa

• quote:

Bu sene gruptan çıktıysan Drogba sayesinde deplasmandaki Juventus maçı 1 gol 1 asist. İstanbul'daki Juventus maçı yine 1 asist.

• Senin gözün kör olmuş. Yazdıklarımı bile abuk subuk okuyup cevaplıyorsun.

Burak Yılmaz ile ilgili bir tane olumsuz şey yazmış mıyım? "Senin yere göğe sığdıramadığın Burak Yılmaz sezon başında dünyaları kaçırırken" yazıyor o da yalan değil, sezon başında kaçırdığı gollerin haddi hesabı yok. İyi ki sonradan toparlandı da gol atmaya devam etti.

"SANA" acıyorum yazmışım, Drogba'ya acıdığımı nereden çıkardığını anlamadım.

Antep maçında takım iki pas yapamamış bir tek Drogba kötüydü diyorsun, insaf.

Drogba'yı beğenmezsin ama gruptan çıktıktan sonra göğsünü gere gere dolaşırsın. Beğenmesen bile bu adamın yaptıklarına SAYGI DUYACAKSIN.
  • Kimse Burak ile Drogba'yı boşuna karşılaştırmasın.. İkisi de farklı tip forvetler, Burağ son ütücü gibi adam. Kendi başına bir şey yapamıyor, top gelecek vuracak gol olacak. Ne top sürüşünde hayır var ne de boyunu hava toplarında kullanabiliyor. Drogba'nın takıma katkısı tartışılmaz saha içerisinde ve dışarısında.. Drogba'nın sadece bizim takımımızda geleceği yok ve artık eskisi gibi oynamıyor, niye oynasın ki değil mi... Benim Drogba ile derdim bu, yoksa adam iki üç defansı peşine takıyor, hava toplarında neredeyse mükemmel hem top kontrolü iyi hem de topu yere indirebiliyor ve güzel gol pasları verebiliyor. Tabi eskisi gibi adam geçmiyor, kendini parçalamıyor bir şeyler yapmak için fakat bu kadarı bile bize tepe tepe yetiyor. Burağ'ın yanına her zaman yetenekli bir forvet gerek, hava toplarında iyi olması da çok önemli. Yani Burağ'ın yapamadıklarını yapacak hem de Burağ'ın en iyi yaptığı şeyi, kendini unutturmayı ve gol pası alacağı yere kaçma yeteneğini paslarıyla atağı zenginleştirecek, sonuca faydası olacak bir adam lazım. Gerisini zaten kanatlarımız, Sneijder, Selçuk, Melo hatta beklerimiz bile tepe tepe yapıyor yaparlar da. Bence elimizde değerlendirmeye açık çok güzel bir kadromuz var ve gerçekten istediklerinde üst düzey takımları geçebilecek güce sahipler. Çamur atmak gibi olmasın ama rakibimiz olduğu için yazıyorum fenerbahçede kim yapabilecek bunları? Fenerli bir arkadaşım benimle kadro kalitesi konusunda hala iddialaşabiliyor, çoğunun mentalitesi bu olduğu için ileri adım atamıyorlar zaten. Bir çok bölge sos veriyor adamlarda, hala yeterliyiz transfere gerek kafasındalar. Komik... Kendimi şanslı hissediyorum Galatasaraylı olduğum için. İmrenilecek bir konumdayız şu an..Ah birde berabere kalmasaydık anteple

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.