Şimdi Ara

Drogba KAP'ta (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
10.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: paprika-int

beyler yabancı forumlarda ne demişler yazın da gurur point yapalım ingilizce olursa link koyun çözdüğümüz kadar çevirelim

Buyur

-For those who don't follow Gala, they had already proven at Old Trafford against Man U that they can go up against any team. The Sneijder and Drogba transfer has addressed two big areas of need for them and they've become a team that can make a run in the Champions League.

Read more:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269115/Didier-Drogba-turns-Chelsea-return-sign-Galatasaray.html#ixzz2JGLmC4Rx
    Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

-Galatasaray is looking vicious now. They have Muslera, Burak, Sneijder, Ebue, Altintop and the Turkish Xavi: Selcuk Inan and with Drogba with them, very good chance of going to Champions League Finals

Read more:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269115/Didier-Drogba-turns-Chelsea-return-sign-Galatasaray.html#ixzz2JGLqQ0F0

-Even Galatasaray doesn't need an extra striker,(Burak Y¿lmaz,Umut Bulut and Johan Elmander) Didi is an extraordinary punisher and natural born leader.Schalke O4 had better make a list of reasons for potential elimination

Read more:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269115/Didier-Drogba-turns-Chelsea-return-sign-Galatasaray.html#ixzz2JGLx12L9

-Bye Bye Schalke!

Read more:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269115/Didier-Drogba-turns-Chelsea-return-sign-Galatasaray.html#ixzz2JGM8pGRA

-With him and Kolo Toure joining(most probably)and with Sneijder they have suddenly become a strong team in the champions league...

Read more:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269115/Didier-Drogba-turns-Chelsea-return-sign-Galatasaray.html#ixzz2JGM8pGRA

-Good for them and him, even with Milan,Inter and Juve knocking he kept true to his word. Will be great to see him link up with Sneijder, two players that can easily still be at any top club today.

Read more:http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2269115/Didier-Drogba-turns-Chelsea-return-sign-Galatasaray.html#ixzz2JGMHiamw

toparlamak gerekirse

galatasaray sıradan bir takım olmadığını old trafordda ispatladı. muslera burak sneijder vs ve türk çavi selçuk gibi oyuncular var şampiyonlar ligi finalleri için şansları var sneijder drogba ve kolo toure (büyük ihtimalle alıcaklar) şampiyonlar liginde güçlü bir takım haline geldiler iki önemli oyuncuyu bir arada görmek harika tarzı şeyler sanırım sürç-i lisan ettikse affola

•  Drogba KAP'ta
  • Drogba'yı aldık diyelim büyük ihtimal Finale kadar çıkar bunlar o zaman takıma ayın kaçında katılıyor beyler ?
  • Başarılı oluruz veya olamayız onu bilmiyorum ama Türk futbol tarihinin en devre arası transferlerini açık ara biz yaptık sanırım.
  • umarım yıllık 4 milyon vermeyiz üzülürüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Drogba'yı aldık diyelim büyük ihtimal Finale kadar çıkar bunlar o zaman takıma ayın kaçında katılıyor beyler ?

Sanırım final maçı Şubat'ın ikinci haftası. Yanlışsam arkadaşlar düzeltsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Antu:

quote:

Ulen Sneijder´i gölgede bırakacak transfer yapcaz diye beklerken o transferi de onlar yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

quote:

quote:

Valla ben forma siparişini verdim. Numarası belli olunca da gidip baskı yaptırırım artık :)

Reis 11den baskasini giymez

11 Riera'da ama maalesef. O yuzden o da Sneijder gibi gelecek seneyi bekleyecek 11'e kavusmak icin. Ama ben forma geldiginde 11 yazdiricam buyuk ihtimalle.

Devre arasi degisemiyor mu numaralar 11 Drogbanin Rierayi picaklarim

Değişmiyor. 15 giyecek sanırım (sanki bir yerde giyiyordu, öyle hatırlıyorum). Amaaan faydalı olsun da isterse 99 giysin

• quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Drogba'yı aldık diyelim büyük ihtimal Finale kadar çıkar bunlar o zaman takıma ayın kaçında katılıyor beyler ?

10 şubat final en geç 11-12 şubat gibi gelir 20 şubat ta Arena'da izleriz
  • YEAAAAAAAAAAAAA ADAMIM YEAAAAAAAAAAAAAAA

• Kap'tan sonra Yobo ve Sow
  • yaşlı diyenlere

Drogba KAP'ta

• quote:

Orijinalden alıntı: Steven Gerrard

quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben forma siparişini verdim. Numarası belli olunca da gidip baskı yaptırırım artık :)

Reis 11den baskasini giymez

11 Riera'da ama maalesef. O yuzden o da Sneijder gibi gelecek seneyi bekleyecek 11'e kavusmak icin. Ama ben forma geldiginde 11 yazdiricam buyuk ihtimalle.

Devre arasi degisemiyor mu numaralar 11 Drogbanin Rierayi picaklarim

Değişmiyor. 15 giyecek sanırım (sanki bir yerde giyiyordu, öyle hatırlıyorum). Amaaan faydalı olsun da isterse 99 giysin

15 Milan Baroš tabi ara transferde giderse forma boşa çıkar, o ayri.

• beyler bu transfer uzun soluklu olmadı ya, hani birden çıktı haber, sonra gelsede olur gelmesede olur gibi rahatlıklar vardı, yok yaşıymış yok kaşıymış, o yüzden sneijder kadar çok tutulmadı gelmesi (galatasaraylılar tarafından) ya da bizde şöyle bi şok var. DROGBA LAN OHA OMG! AFALLIYO HERKES :) ama ben size söyleyeyim drogba geldiğinde sneijder'den kat kat daha iyi verim alacağız. sneijder drogbadan elbette daha iyi oyuncu ama gs'deki performans bakımından drogba'dan daha çok verim alacağımızı hissediyorum ve hislerimde asla yanılmam. onun dışında, bu yaptığımız büyük transferler, yurt dışında o kadar çok konuşuluyor ki, şu an insanların gözünde bi barcelona bi real madrid den farkımız yok. onlar bile şaşırıyor. en azından ortalamanın üzerinde futbolcular ve adını dünyada herkesin bildiği tanıdığı gördüğü, ve fanlarının oldukça çok olduğu futbolcular bunlar. artık takımımızı sadece türkiye'de değil yurt dışından insanlar da seyredecek. ben dün maçtan geldikten sonra sneijder ile ilgili dün yurt dışında ne gibi haberler çıkmış diye baktım, twitter falan yıkılıyor. insanlar maçı izlemiş, sneijderi takip etmiş, oyuna girerken resimler paylaşılmış, sneijder için açtığımız pankartın resimleri paylaşılmış, hele onun öncesinde gelen drogba gs'de haberleri var. millet bu galatasaray napıyor demiş. şu son 1 haftada milyarlarca kişi galatasaray takımının ismini ağzına aldı, duydu gördü biryerlerden. adımızı dünyaya çok büyük duyurduk çokk.. hele şu schalke'yi geçelim, bir çeyrek final turu geldiğinde oyuncularımızın değeri bir kademe daha artacak, adımız dünya'ya bir kere daha duyulmuş olacak, bir yarı final turunda yine bir kat daha değerimiz artacak, ş.ligi kpuasını aldığımızda düşünemiyorum neler olacak. O KUPA BURAYA GELECEK!

• Ne güzel bir gün bugün,
  • Fifa13 de var mı Drogba hemen alayım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa'da aldim Drogba'yi 4-3-1-2 oynatiyorum cok iyi oldu.

Ama Schalke bizi elerse butun emekler bosa gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: J.J.93

Fifa13 de var mı Drogba hemen alayım

http://sofifa.com/en/fifa13/player/144419-didier-drogba

Free Agent altında bulunuyor.
  • juventus 34 yaşında andrea pirloyu aldı.Adam gitti juventusu şampiyon yaptı ve euro 2012 en değerli oyunculardan oldu.Biz 34 yaşında drogbayı alırız auuuv ölmüş bitmiş futbolcu.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.