Şimdi Ara

Drogba kaç numarayı giyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 20 olmadı 99
  •  Drogba kaç numarayı giyecek

HEY GİDİ NONDA 20 giysin
  • 30 uygundur
  • 1 musleraya 25 drogba gayet uygundur.
  • 39 iyidir
  • Buyuk ihtimalle Baros bugun yarin takimdan ayrilacak. Drogbada Chelsea de ilk geldigi zamanlar giydigi 15 numarayi giyer diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TFF'nin kurallarına göre 15 numaralı formayı giymesi resmen yasak. Tahminimce 16 numaralı formayla izleyeceğiz ;)
  • Akşam 15 numara giyecek dediler Telegol'de . Dün GS sitesindeki ankete de 15 yazmıştım inşallah tutar.
  • Dün kural var 15 giyemez dediler. Bugünse 15 giyecek deniyor.
  • Bence 1 numarayı giymesi muhtemel
  • 31 yada 93 giysin doğum tarihim.
  • Beyler Baros'un sözleşmesi fesh edildi mi resmi olarak ?
  • Beyler Baros gitse bile o numarayı alamaz diye biliyorum. Sezon başı tescillenen numara ne olursa olsun sezon sonuna kadar o kişiye bağlı olarak kalıyor çünkü.
  • Drogra hangi numarayı giyerse giysin ben formanın arkasına 11 yazdıracam. 11 numara drogbayla özdeşti artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Beyler Baros gitse bile o numarayı alamaz diye biliyorum. Sezon başı tescillenen numara ne olursa olsun sezon sonuna kadar o kişiye bağlı olarak kalıyor çünkü.

Baros giderse veya sozlesmesi iptal edilirse 15i giyebilir.
  • Adamın ( baros ) kapladığı forma numarası bile sıkıntıya sokuyor bizi nereden aldık bu adamı be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Beyler Baros gitse bile o numarayı alamaz diye biliyorum. Sezon başı tescillenen numara ne olursa olsun sezon sonuna kadar o kişiye bağlı olarak kalıyor çünkü.

Boşalan numarayı sezon başında veya yarı sezonda alabilir oyuncu; ama sezon devam ederken de numara değişikliği mümkün olmuyor. Yalnız yarı sezonda bir oyuncunun numarası alınıp başkasına verilemiyor. O oyuncuyla sözleşmeyi fesh etmen gerekiyor. Eğer 15 numara olcaksa Baros'un %100 gitmiş olması gerekiyor diye düşünüyorum; ama net haber yok ortada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.