Şimdi Ara

drogba izliyor webo golleri yazıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abartmayın.Drogba bizde olsa herhalde Webodan 2-3 kat fazla vereceği katkısı olurdu.

Ama bu Webonun kötü olduğu anlamına gelmez.Webo;devre arası takımlarına gelip önemli katkı yapan Necati,Ernst,Nobre gibi etkisi var.F/p çok iyi,Gol de atıyor.Sowu rahatlatıyor.Ama Drogba başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jar Jar Binks

Abartmayın.Drogba bizde olsa herhalde Webodan 2-3 kat fazla vereceği katkısı olurdu.

Ama bu Webonun kötü olduğu anlamına gelmez.Webo;devre arası takımlarına gelip önemli katkı yapan Necati,Ernst,Nobre gibi etkisi var.F/p çok iyi,Gol de atıyor.Sowu rahatlatıyor.Ama Drogba başka

forumdaki tüm fenerbahçeliler içinde açık ara en mantıklı objektif ve kaliteli yorum yapan üyesin hocam :)
  • Yenimi anladınız webo dünyaca ünlü golcüyken drogba anadolu takımının golcüsü. 2si kıyaslanamaz bile.
  • guldurdun
  • ironi yapmıştım ama neyse
  • destek bulamayınca ironi olur zaten hep
  • webonun transferini geçen seneki gs'nin necatiyi aldığı politikaya benzetiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

ironi yapmıştım ama neyse

yapmamalıydın dostum

• al webo al :D
  • xd
  • delinin biri konu açmış 40 akıllı sazanlık etmiş
  • Webo bizim takım için dooğru transfer olabilir ama Drogba'yı asma kardeşim kaçırdığı penaltı dışında yüzde sürekli tebessüm oluşturan bir tarzı var..
  • adam ironi yapıyor da forumda şu konuda adamın biri ciddi ciddi webo>drogba diyor
  • webo fenere cipsten çıkmadımı?
  • Arttırdıklarını say bi la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • semih şentürk > drogba
  • güldüm
  • Drogba geldiğinde golleri yazacak diye düşündük ama ,Terim heralde 'Sen çok yorulma Burak'ı parlatmamıza yardımcı ol' dedi.
    Adam her topu indiriyor her türlü Burak'ı besliyor .Drogba cansın. Tavırları bile bir başka adamın Büyüksün DROGBA
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

keşke bu adamı alsaydık weboooooooo

Efsane konu ya uplayasim geldi

Mac takipte Drogba vs Webo vardi birde bir ara kaldirmislar onu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.