Şimdi Ara

''Drogba 35 yaşında birde seviniyorlar yaa''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yada '' adam para için geldi oluuumm yatıcak o burada ehi ehi'' versiyonuda var.

şimdi ilk versiyon için şunu biliceksin;

Juventus, 2012 yılının Ocak ayında Çin Süper Ligi'nden Shanghai Shenhua'ya transfer olan Nicolas Anelka ile 5 aylık sözleşme imzaladı.

Fransız AFP Ajansı'nın haberine göre; İtalyan kulübünün Başkanı Beppe Moratta, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Hücum gücümüzü yükseltecek bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. Bu kısa süreli bir anlaşma olacak. Anelka'yı 5 aylığına kadromuza kattık" diye konuştu.

33 yaşındaki futbolcubu imzadan sonra İtalyan ekibinin Temmuz'un 1'nde takıma katılacak İspanyol Fernado Llorente'den sonra bir hafta içinde 2. büyük transferi oldu.

demekki sen çok enayisin juventus çok akıllı öylemi? lütfen şu yaş mevzusu saçmalıklarını artık geçelim. adamın adının herşeye yeteceğini zaten biliyoruz. ölüsünün bile.

ikinci versiyona gelirsek ;

madem bu adam para derdine geliyor yada yatmaya geliyor neden ozaman Çinden gelme zahmetinde bulundu acaba? yada aliyim paramı yatiyim ben burada, ne işim var oralarda demedi? demekki anelka ile bu adamın ortak bir noktası var. nedir o? ikiside şampiyonlar liginde olan ve yeniden futbol oynayabilecekleri takımlara gelmek istiyorlar.. yatmaya değil. lütfen şu çok bilmişlik havalarından bir zahmet kurtulalım...

• Juventus ve Milanda Drogbayi cok istiyordu, alamadilar.

Cok bilmislere de tavsiyem, sizde gidip Sneijder gibi world class bir oyuncu alin, gücünüz yetiyor mu görelim. Özil, Xavi, İniesta, Sneijder kalibresinde bir adam alin, helal olsun diyelim. Daha Nobreyi, Neneyi alamiyorsunuz.
  • Milan her devre arasında Beckham'ı alıyordu, bzde Drogba'yı alıyoruz bundan bir sıkıntı yok. Önemli olan biyolojik yaş.
  • Öyle bir şey diyebileceklerini pek sanmıyorum şayet öyle bir aptallık yaparlarsa Guti ve R.Carlos örneklerini hatırlatırız.
  • Zenci lan bu. Beyazlarla karıştırma. Istese 40 yaşına kadar oynar. Ayrıca bonservis vermeyeceksek çok akıllıca olur. Elimizde patladı demeyi en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Del piero,totti javier zanetti, gigs, maldini, scholes bu adamlar kac yaslarinda avrupanin buyuk kluplerinde catir catir oynadilar bazilari halen oynuyor her 35 yasina gelen elden ayaktan dusuyor gibi bir algi olusmus ama adamin fizigi okuz gibi teknigi ust duzey kaleye onu arkasi donuk farketmez catir catir oynuyor hava hakimiyeti muazzam beygir gibi guclu 35 degil 38 yasinda bile catir catir oynar

• Kusura bakma da Anelka'ya 5 yillik sozlesme imzalatmak tam bir aptallik. Daha ilk sezondan patlar o transfer.

Hepsini gectim Drogba tek basina takima sampiyonlar ligi kazandirirken Anelka gidecek kulup bulamiyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Kusura bakma da Anelka'ya 5 yillik sozlesme imzalatmak tam bir aptallik. Daha ilk sezondan patlar o transfer.

Hepsini gectim Drogba tek basina takima sampiyonlar ligi kazandirirken Anelka gidecek kulup bulamiyordu.

Benim portallarda okuduğum 1.5 yillik imzaladi.
  • quote:

Kusura bakma da Anelka'ya 5 yillik sozlesme imzalatmak tam bir aptallik. Daha ilk sezondan patlar o transfer.

Hocam 5 aylık.
  • gigs kaç yaşında ? Adam premier ligde hala ve geçen kupa maçında 2 gol atti.

Scholes hala oynuyor.
  • quote:

• quote:

Güldürdün vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: C3ST3L

quote:

Güldürdün vallahi

Hah simdi oldu valla. Yahu diyorum 5 yillik sozlesme icin yoneticilerin kafayi yemeleri lazim.

Neyse 5 aylik icin de ayni yorum. Patlar o transfer.

• drogba sözleşme uzatıp chelsea'de kalsa kimse o takımda ne işi var bu adamın demez. biz daha büyük takımız tabii, eleştirilerin haklılık payı var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.